Cautare

2324 de rezultate pentru "pret" (3.29 secunde)
In martie vor urma alte cresteri de pret la mobila. ... El a aratat ca fabrica de la Letea va acoperi diferenta de pret, aproximativ 10 procente, prin reducerea cheltuielilor care nu sunt legate direct de fluxul de productie.
çn cazul unui apartament cumparat in urma cu cativa ani, la un pret mult mai mic, si vandut astazi la preturi de 40.000-50.000 de euro, va fi greu de facut actualizarea castigului acelui proprietar.
“Poti acorda credit cu dobanda zero daca incluzi dobanda in pret“, declara Costel Stanciu, presedintele APC Romania. Consumatorii trebuie averizati ca aceste produse sunt de fapt la acelasi pret cu produsele cu dobanda si comision.
Presedintele Grupului Rompetrol, Dinu Patriciu, a declarat ieri ca previzioneaza pentru sfarsitul acestui an un pret al petrolului care depaseste 100 de dolari pe baril.
Presedintele Grupului Rompetrol, Dinu Patriciu, a declarat ieri ca previzioneaza pentru sfarsitul acestui an un pret al petrolului care depaseste 100 de dolari pe baril.
La randul lor, ministrii de Finante din tarile membre ale Uniunii au decis la intalnirea din Manchester sa nu reactioneze la ultimele cresteri de pret prin modificarea taxelor.
Conform studiului furnizat de Mediafax, cea mai scumpa cafea se gaseste in Grecia, respectiv 2,3 euro - pretul minim, 2,77 pretul mediu si 3,8 euro - cel maxim, in timp ce Albania se situeaza in topul tarilor cu cea mai ieftina cafea, respectiv cu un pret minim al cafelei de 0,32 euro, unul mediu de 0,59 euro si cel maxim de 1,13 euro.
Gazprom va furniza Romaniei gaze naturale la un pret de 280 de dolari pe mia de metri cubi, in primul trimestru din 2006, si la un nivel mediu de 280-285 de dolari pentru restul anului, valori mai mari cu 10-15% fata de pretul actual.
Vanzarile au demonstrat ca acest produs are un pret mult prea ridicat pentru buzunarele romanilor de rand. ... De asemenea, ei nu sunt nici informati despre avantajele sau calitatile produselor ecologice, astfel incat vanzarea pe piata interna nu se poate practica la un pret de productie.
La un pret mediu de 650.000 de lei pe metrul cub de lemn, incasarile ar trebui sa se ridice la circa 130 de miliarde de lei vechi", a declarat Popa.
De asemenea, in zona Siloz, Frunze, Tudor Vladimirescu, se poate vorbi de o zona de traditie, cu case vechi, construite de oameni cu putere financiara mare, al caror pret poate ajunge pana la sase miliarde de lei (aproape 200.000 de euro)", a declarat Niculina Otovescu, directorul agentiei imobiliare Bela.
Sunt cam la jumatate de pret si sunt si originale. ... Asta cu tigarile, dar cu alcoolul e mai greu ca, daca se imbata omul, nu mai tine cont de pret", a spus Lucian Vladulescu.
Inainte de a scoate banii din buzunar pentru a achizitiona un imobil, cumparatorul ar trebui sa se gandeasca la propria locuinta in primul rand ca la o investitie imobiliara, care ulterior, daca e cazul, sa poata fi valorificata la un pret avanatajos.
Potrivit Raportului curent conform Regulament 13/2004, Liviu Scarlat in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie la SC Mangalia SA, cumpara de pe piata un numar de 121.500 actiuni ale SC Mangalia SA, la un pret mediu de 1800 lei/actiune (aproximativ 218,7mil.
Cu -14,06%, SIF 5 s-a plasat in topul descresterilor societatilor listate la bursa, ultimul pret platit pe actiune fiind de 22.000 de lei vechi.
Pe lista bunurilor scoase la vanzare au figurat tot felul de maruntisuri (polizoare, freze, strunguri), dar si cinci hectare de teren si un lac de cateva zeci de mii de metri patrati, toate avand un pret de pornire de circa 35 de miliarde de lei vechi, fara TVA.
Acest pret este in functie de calitatea graului recoltat, de marimea bobului sau de cantitatea de gluten. ... Reprezentantii institutiei pentru concurenta trebuie sa verifice daca acest pret respecta practicile concurentiale corecte, se arata intr-un comunicat al MAPDR. ... Potrivit producatorilor, acest pret nu acopera costurile de producere a graului.
Marea reducere de pret se datoreaza supraproductiei de vin, sustine Rodica Capatina. Prin urmare, italienii, la fel ca si alti europeni, au scazut mult din pret.
Daca ati economisit bani pentru achizitionarea locuintei mult visate ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte de a cumpara primul imobil care va pica in mana, deoarece un pret atractiv poate ascunde o serie de costuri adiacente.
In luna septembrie se va finaliza privatizarea BCR, Erste Bank va achita pachetul de 61,88%, dupa care banca austriaca a anuntat intentia de a face o oferta salariatilor pentru a cumpara si cele 8% din actiunile BCR care se afla in miinile lor, la un pret calculat pe baza pretului din privatizare, de 7,65 euro/actiune, la care se va aplica un discount.
google-analytics.com