Cautare

2324 de rezultate pentru "pret" (2.93 secunde)
In felul acesta se pot evita situatii de genul in care ajungi sa faci credit pentru un televizor de care de fapt nu ai nevoie, luat la un pret umflat cu pompa numai pentru ca te-ai lasat convins de reprezentantul de vanzari care il prezinta drept cel mai bun din toata galaxia.
• 11 mai - Tarnaveni sMSt • 14 mai - Medias sHDt (pret bilet - 40 lei) • 15 mai - Carei sSMt (pret bilet - 40 lei) • 18 mai - Targu Lapus sMMt • 21 mai - Campia Turzii sCJt • 23 mai - Zalau sSJt (pret bilet - 45 lei) • 25 mai - Cluj-Napoca • 26 mai - Reghin sMSt (pret bilet - 40 lei) • 29 mai - Miercurea Ciuc • 4 iunie - Sinaia (pret bilet - 65 lei)
Wet Brush COOL or WARM, Pret recomandat de vanzare 50 lei Wet Brush SHINE, Pret recomandat de vanzare 62 lei LIL Wet Brush, Pret recomandat de vanzare 35 lei, Selfie Brush, Pret recomandat de vanzare 93 lei Wet Clean Sweep, Pret recomandat de vanzare 23 lei
A doua zi dupa declararea cistigatoarei, firmele SHOPING MARKET si EUROPAPER au depus contestatii la comisia de evaluare a ofertelor de pret, solicitind nulitatea licitatiei desfasurate pe 5 noiembrie 2004.
UE impune statului roman un pret de achizitie de 101,31 euro pe tona de grau, sub nivelul actual al pietei. ... Pentru ca interventia pe piata sa fie eficienta, ar trebui ca statul sa ofere pentru kilogramul de grau un pret mai mare decat cel existent pe piata.
Primaria Craiova a cumparat pentru amenajarea spatiilor verzi din oras 22.000 mp de gazon-rulou, la un pret de 2 euro/mp.
Astfel, conform celor mai recente date, pentru energia termica furnizata de CET Bacau populatia plateste 137,60 lei/Gcal fata de un pret de furnizare aprobat de 225 lei/Gcal, energia termica furnizata de CET Iasi este platita de populatie cu 175 lei/Gcal fata de un pret de furnizare de 291,87 lei/Gcal, iar pentru energia termica furnizata de Locato Piatra Neamt este acceptat pentru populatia un pret de 148,48 lei/Gcal fata de un cost real de 279,79 lei/Gcal.
Noul concept de retail, lansat ieri de o retea cunoscuta de magazine, a€žcel mai bun pret garantata€œ, se vrea un stimulent pentru vanzarile cu banii jos.
Un pret putin mai scazut se va plati in Gorj, unde o persoana trebuie sa achite 1.360.000 lei pentru doua nopti si 1.860.000 de lei pentru trei nopti, conditiile de cazare fiind aproximativ aceleasi.
ßtefan Niculae, presedintele federatiei, spunea ca „in plina campanie producatorul roman de grau nu are un pret indicativ, nu are un pret de interventie sau un pret de prag“. ... Zichil a facut o legatura intre acest pret si bursa.
Pret record Analistii vehiculeaza sume record ca pret de achizitie pentru BCR. ... Potrivit declaratiilor lui Codrut Pascu, reprezentant al Roland Berger in Romania, lista ofertantilor - care cuprinde multe banci importante - va atrage un pret final majorat.
% din pretul maxim de vanzare cu amanuntul aferent tigaretelor din categoria de pret cea mai vanduta“. ... Inseamna ca nici un magazin nu poate vinde un pachet de tigari asa-zis „populare“ cu un pret mai mic decat unul prestabilit.
Aceasta este in prezent singurul motel aflat chiar in centrul statiunii, iar o camera de doua persoane se inchiriaza contra 110 RON, micul dejun fiind inclus in pret.
Presedintele Traian Basescu a reluat ieri ideea grupurilor de interese din jurul Ministerului Economiei si Comertului (MEC), amintind ca s-a pronuntat asupra acestui subiect in vara anului trecut, pentru ca in prezent sa se constate ca Romania plateste cel mai mare pret pentru gazele naturale.
Seful statului le-a reamintit lucratorilor din IGP ca, prin vara anului trecut, vorbea "de grupuri de interese in jurul Ministerului Industriilor, pentru ca acum sa constatam ca avem cel mai ridicat pret la gaze ".
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut ßeres, a declarat ieri ca nu i se pare normal ca societatea Electrica sa achizitioneze energie la un pret cu o treime mai mare decat pretul platit de firmele private.
In week-end, craiovenii si-au putut insa face provizii, deoarece tigarile s-au vandut la vechiul pret. ... In acest moment vindem tigarile la pret vechi.
In cazul stabilirii unui pret de referinta la grau la 4.000 sau 4.500 de lei vechi, cheltuielile producatorilor ar fi acoperite la limita prin vinderea productiei.
Primaria Galati a transmis Guvernului ca vrea un pret mai mic la gigacalorie si actul de proprietate asupra societatii Electrocentrale. ... Printre alte probleme am cerut sa ni se spuna modul in care a fost calculat acest pret pentru Electrocentrale.
Apartamentele cu doua camere inregistreaza cele mai rapide cresteri de pret Craiovenii care renunta la statutul de chiriasi si opteaza pentru achizitionarea unei locuinte ar trebui sa stie ca investitia cea mai buna este in apartamentele cu doua camere.
google-analytics.com