Cautare

2324 de rezultate pentru "pret" (3.38 secunde)
In sectiunea de cinegetica, publicul va putea admira o Daga de vanatoare oferita cadou in 1942 de catre ministrul Germaniei naziste, Manfred von Killinger, padurarului sef al ocolului silvic Zboina din județul Vrancea (pret de pornire: ... XIX (pret de pornire:
- Pret: ... - Pret: ... - Pret: ... - Pret: ... - Pret: ... - Pret: Cara banda â€" 7 ,03 lei, Cara caseta â€" 9.74 lei, Cara set de doua benzi â€" 10,55 lei Cand se poate face testul de sarcina?
Inainte de a continua, va invit sa vedeti cateva imagini cu autostrada construita de Bechtel in Albania, la un pret care reprezinta doar 40% din cel din Romania, mergand la http://soviani.com/2011/08/04/povestea-incredibila-a-celei-mai-scumpe-autostrazi-din-lume-autostrada-bechtel-nastase-mitrea-basescu-tariceanu-boc-dobre-orban-berceanu-de-doua-ori-boagiu-si-cine-va-urma-2/  Cifrele de mai sus arata ca exista un singur castigator net:
Proprietarul imobilului considera ca demersul sau este firesc din moment de CJ Dolj nu a dorit sa-i rascumpere cladirea preferand sa achizitioneze alte doua case la un pret mai mare."Promisiuni amanari trageri de timp"Sava sustine ca negocierile de vanzare a imobilului derulate din septembrie 2008 cu CJ "nu au fost decat promisiuni amanari trageri de timp pentru ca eu sa nu pornesc un proces de evacuare".
"Primaria ne-a spus ca, in urma analizelor pe care le-a facut, a ajuns la un pret de 280 de lei pentru gigacaloria produsa in punctele termice si de 335 de lei in cazul centralelor termice pe gaze.
Luni, presedintele a reluat ideea grupurilor de interese din jurul Ministerului Economiei si Comertului (MEC), amintind ca s-a pronuntat asupra acestui subiect in vara anului trecut, pentru ca in prezent sa se constate ca Romania plateste cel mai mare pret pentru gazele naturale.
Potrivit legii, perioada in care comerciantii cu amanuntul pot practica reduceri de pret pentru produsele specifice sezonului toamna-iarna se intinde pana la 15 aprilie inclusiv.
Romanii aleg detergentii de spalat rufe in functie de pret, potrivit unui sondaj realizat de Asociatia Internationala pentru Sapunuri, Detergenti si Produse de Intretinere (AISE) in Bucuresti, Varsovia, Budapesta si Praga, preluat de Mediafax.
Cresterile de pret par sa fie la ordinea zilei in urmatoarea perioada. ... Potrivit acestuia, cresterea de pret este cauzata, in principal, de deblocarea pietei imobiliare din Craiova.
Siguranta la cel mai bun pret Seria limitata "Logan abs plus" doreste sa seduca clientii care cauta echipamente de securitate la cel mai bun pret.
Pe langa faptul ca majoritatea culturilor de grau din judet sunt calamitate, producatorii agricoli se tem ca nici macar pentru putinul grau pe care-l vor recolta nu vor obtine un pret bun.
„Am un certificat de 39 de actiuni la ACSA si speram sa obtin un pret bun pe ele. ... Acum, actiunile sunt la jumatate si în nici un caz nu le vom vinde la acest pret“, a spus unul dintre membrii CA ai SIF Oltenia.
Reprezentantii Sindicatului Crescatorilor de Taurine din Romania au semnat un protocol prin care se stabileste un pret de referinta la lapte pe baza caruia fermierii vor vinde lapte cu 1,3 lei pe litru, a declarat presedintele sindicatului Agrostar, Stefan Nicolae.
În asteptarea unor scaderi suplimentare de pret, cele mai tranzactionate imobile au fost cele mai ieftine. ... Foarte multi au credite imobiliare pe care nu le mai pot plati, dar cei care vor sa vânda trebuie sa lase din pret.
În asteptarea unor scaderi suplimentare de pret, cele mai tranzactionate imobile au fost cele mai ieftine. ... Foarte multi au credite imobiliare pe care nu le mai pot plati, dar cei care vor sa vânda trebuie sa lase din pret.
Craiovenii care au investit anul trecut în imobiliare cu gândul sa vânda anul acesta la un pret mai mare nu vor obtine profiturile la care se asteptau.Anul acesta a fost unul atipic pentru sectorul imobiliar.
Craiovenii care au investit anul trecut în imobiliare cu gândul sa vânda anul acesta la un pret mai mare nu vor obtine profiturile la care se asteptau.Anul acesta a fost unul atipic pentru sectorul imobiliar.
Sistemul implementat de ARAI elimina dubla reprezentare si ar putea duce la stabilirea unui pret corect in piata. ... "Agentul va pune clientul in fata unui pret real de piata" Cresterea expu­nerii unei proprietati scoase la vanzare nu este singurul avantaj al sistemului.
Un pret prea mic poate ascunde un dezvoltator cu probleme financiare, avand in vedere ca la cele mai multe proiecte costul de constructie este de cel putin 500 euro/mp, la care se adauga costurile cu terenurile, utilitatile etc.
Topul zece dupa pret este dominat de tarile europene dezvoltate. ... In functie de pret, Romania se afla intre Singapore (6,7 dolari pe patru litri), locul 33, si Chile, (6,54 dolari), locul 35.
google-analytics.com