Cautare

15427 de rezultate pentru "presedintele romanieyoutube" (4.08 secunde)
Instigand lumea adunata la un miting neautorizat sa porneasca pe b-dul Magheru catre sediile Guvernului si PSD, iar apoi participand la mars prin escortarea multimii din Mercedesul sau S500 prezidential, insotit de trupele SPP si SRI, presedintele Romaniei a devenit complice la o potentiala lovitura de stat.
Presedintele Grupului senatorial PSD Ilie Sarbu a multumit pentru primirea facuta de catre gazdele prahovene si a reamintit traditia senatorilor social democrati care au facut, nu o data, astfel de intalniri cu autoritatile mai multor judete.
Dupa investigatiile medicale efectuate de doua comisii medicale, presedintele Traian Basescu a parasit Spitalul Elias, urmand sa fie operat de hernie de disc, in stare acuta, in Austria.
Desi solicitase sa se adreseze plenului reunit al Parlamentului marti, presedintele Traian Basescu a fost "programat" de senatori sa-si rosteasca discursul ieri dupa-amiaza. ... "Presedintele Romaniei are tot dreptul sa solicite sa ia cuvantul, dar este intr-o faza de suspendare, a incalcat Constitutia Romaniei.
Vremea cand presedintele si premierul umblau tinandu-se de mana in pufoaice portocalii a trecut si este bine-mersi, uitata. Liberalii au trecut oficial in opozitie fata de presedintele Traian Basescu pe care il definesc drept principalul factor perturbator de pe scena politica.
In aceasta toamna miza este alegerea unui ALTFEL de Presedinte, si anume presedintele Romaniei, nu seful unui partid. ... Presedintele-Jucator. ... Presedintele Romaniei ar trebuie sa fie un lider care reuseste sa treaca peste interesele partidului din care a facut parte.
Guvernul nu-l poate exclude pe presedintele Romaniei din delegatia care participa la Consiliul European in perioada 28-29 iunie, seful statului fiind cel care ia parte la reuniunile de acest fel, iar premierul poate merge doar daca este delegat expres de presedinte.
Prima parte va fi Constitutia, care va decide de fapt cum vor fi alegerile, la cati ani, cum va ramane cu presedintele, dar, ca idee, eu cred ca e buna", a spus Ilie Sarbu.
Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Paris, unde urmeaza sa se intalneasca cu omologul sau, Francois Hollande Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Presedintele Klaus Iohannis a ajuns marti la Paris unde efectueaza o vizita oficiala.
Legea alegerilor din 20 mai 1990 stabilea cum se alegeau parlamentarii si cum se alegea presedintele Romaniei.
Presedintele Ion Iliescu a vizitat ieri Oltenita, raspunzand S.O.S.-ului lansat de primaria din urbea sa natala, ai carei locuitori erau amenintati ca nu vor avea caldura in aceasta iarna.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Impreuna cu Asociatia ProDemocratia, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, dar si cu reprezentanti ai PNL Constanta, a prezentat societatii civile cat de necesar este noul Cod Electoral, respectiv votul uninominal.
Senatorul PRM Virginia Vedinas a declarat, inainte de dezbaterile la proiectul bugetului de stat pe 2007, ca prin iesirea PC de la guvernare s-a schimbat componenta politica a Guvernului si, potrivit articolului 85 din Constitutie, acest lucru impune ca noii ministri sa fie numiti de presedintele Romaniei, la propunerea prim-ministrului si cu aprobarea Parlamentului.
Intoarcerea la popor in luna martie ceruta de presedintele Traian Basescu pentru a impulsiona parlamentul sa aprobe votul uninominal a starnit reactii furtunoase pe scena politica din tara.
Presedintele CSM, Anton Pandrea, cel al ICCJ, Nicolae Popa, si procurorul general, Laura Kovesi, le-au cerut vineri magistratilor proaspat numiti in functie de Traian Basescu sa aplice legea si sa nu se lase intimidati, un mesaj similar venind si din partea presedintelui.
Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, la B1 TV, ca obiectivul sau este ca, dupa alegeri, sa propuna Parlamentului un premier in care sa aiba incredere si care sa fie capabil sa negocieze impreuna cu partidele o majoritate.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la Beirut, ca o parte din banii de la FMI poate fi folosita in mod exceptional pentru a echilibra pensiile si salariile mici in cazul in care criza se va agrava.
Traian Basescu va lua o decizie privind candidatura sa la prezidentiale abia in septembrie, in functie de efectele crizei economice, iar Emil Boc este pregatit drept candidat de rezerva al PD-L, le-a spus marti presedintele ambasadorilor UE, se arata intr-un raport intern al Ambasadei Austriei.
Presedintele Traian Basescu regreta ca fratele sau este actionar la o firma cu profil militar, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
google-analytics.com