Cautare

22553 de rezultate pentru "presedintele romaniei" (3.00 secunde)
Intelectualii romani ar trebui sa sustina in strainatate cauza aderarii la Schengen Opozitia daneza fata de aderarea Romaniei la Schengen reflecta "esecul" diplomatiei nationale, crede europarlamentarul PSD Corina Cretu, care considera ca in aceasta situatie "ar fi util un gest din partea intelectualilor publici din Romania", care sa sustina in strainatate acest obiectiv.
BNR pune in circulatie doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 28 mai 2012, un set de doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice centrale ale Romaniei moderne - deschiderea primului parlament (bicameral) si constituirea primului guvern.
Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Participarii la competitii olimpice si mondiale unde s-a arborat Drapelul de Stat al Romaniei si s-a intonat Imnul de Stat al Romaniei !
GOOGLE DOODLE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special, care poate fi admirat luni pe pagina principala a versiunii in limba romana a motorului de cautare.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei,intitulata: Politicile de crestere demografica trebuie sa fie prioritare pentru Guvernul Romaniei. ... Rolul Guvernului Romaniei este de crea resurse! ... Asa cum arata statisticile de astazi, declinul demografic al Romaniei pare ireversibil.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
Traian Basescu va lua o decizie privind candidatura sa la prezidentiale abia in septembrie, in functie de efectele crizei economice, iar Emil Boc este pregatit drept candidat de rezerva al PD-L, le-a spus marti presedintele ambasadorilor UE, se arata intr-un raport intern al Ambasadei Austriei.
Fratele presedintelui Romaniei, Traian Basescu, Mircea, s-a conformat cerintei fratelui Traian si a renuntat la calitatea de actionar la firma cu profil militar. Presedintele Traian Basescu regreta ca fratele sau este actionar la o firma cu profil militar, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.
Conform unui document obtinut pe surse de DC News, Klaus Iohannis este acuzat de catre Parlamentul Romaniei de inalta tradare. Parlamentul Romaniei, in temeiul art. ... 2) din Constitutia Romaniei, propune punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru inalta tradare.
Patronatele din agricultura estimeaza un efect devastator al calamitatilor Cele mai mari precipitatii din ultimii 50 de ani au facut ca trei sferturi din teritoriul Romaniei sa fie acoperite de ape. ... Marius Petcu, presedintele CNSLR Fratia:
Rodica Ciobanu publica in Gandul articolul "Presedintele gresit", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy (foto), a declarat, la Bucuresti, ca este "impresionat" de rezultatele Romaniei in ceea ce priveste respectarea conditiilor tehnice pentru aderarea la Schengen, iar acest dosar va fi rediscutat "curand" in cadrul Consiliului.
Site-ul pravda.ru a publicat, luni, un comentariu referitor la declaratiile presedintelui Traian Basescu, notand faptul ca "Romania a lansat o provocare deschisa Rusiei" dar si ca presedintele Traian Basescu nu este "un lup singuratic", iar Rusia nu va putea sa nu-l ia in considerare.
"O corelare a alegerilor parlamentare cu cele prezidentiale ar avea un castig" Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, considera ca o corelare a alegerilor parlamentare cu cele prezidentiale ar fi un castig, precizand ca organizarea concomitenta a acestor scrutine ar insemna economii de milioane de euro.
Anuntul a fost facut vineri de presedintele Ford Romania, Dionisio Campos, in prezenta presedintelui Senatului, Mircea Geoana.
Asociatia Pro Democratia (APD), care face parte din Coalitia pentru un Parlament Curat, nu se multumeste sa-l monitorizeze numai pe Adrian Nastase, ci si pe presedintele Ion Iliescu.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca nu va abandona lupta impotriva coruptiei pentru ca a primit mandat din partea alegatorilor de a merge pana la capat.
In cadrul vizitei oficiale pe care o desfasoara la Paris, presedintele Traian Basescu le-a vorbit romanilor care traiesc la Paris, la intalnirea de la Ambasada, in principal despre cooperarea Romaniei cu Franta, dar si despre semnele care atesta depasirea crizei si revenirea la normalitate, la stabilitate economica, financiara, sociala si politica.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, aflat interimar la sefia Senatului pe perioada vizitei lui Mircea Geoana in SUA, a depus la Biroul Permanent al institutiei o cerere privind suspendarea lui Traian Basescu din functie.
Chiar in aceste zile presedintele chinez, Hu Jintao se afla pentru a doua oara, in ultimele opt luni, in vizita in Europa, insa Romania nu a fost nici in 2010 si nu este nici acum inclusa in lista tarilor tinta.
google-analytics.com