Cautare

22553 de rezultate pentru "presedintele romaniei" (5.68 secunde)
Noi incercam sa facem ceva legat de Schengen Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, marti seara, pentru MEDIAFAX in legatura cu acuzatiile sefului statului la adresa liderilor USL, ca in timp ce Traian Basescu ramane "acelasi intrigant politic", atat el cat si premierul incearca sa actioneze pentru aderarea la Schengen.
Sorin Rosca Stanescu) Am toate semnalele ca, de Ziua Nationala a Romaniei, se pregateste un balci. ... Sunt toate sansele sau toate nesansele, cum vrem sa o luam, ca presedintele Klaus Iohannis sa fie huiduit.
In cazul Romaniei, puterea reala apartine unei gasti ascunse si absconse pe care toata lumea o simte, dar nimeni n-o poate atinge. ... Pe de alta parte, decizia de astazi a presedintelui Romaniei lasa urme adanci pe imaginea fiecarui personaj implicat.
Arhiva internetului pastreaza numeroase fotografii cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, in ipostaze care mai de care pline de entuziasm de la diverse reuniuni cu minoritatea rroma.
Presedintele Romaniei este, potrivit cutumei, presedintele tuturor romanilor. ... Este la mintea cocosului ca presedintele Romaniei nu se poate folosi de evenimentele electorale pentru a iesi in fata, doar si pentru simplul motiv ca aceeasi Constitutie a Romaniei spune negru pe alb:
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a remis o scrisoare deschisa societatii civile cu titlul: ... In scrisoare, fostul presedinte al Romaniei il invinovateste pe actualul presedinte Traian Basescu pentru degradarea morala a societatii romanesti.
Tot astazi, 25 ianuarie 2012, datoria externa a Romaniei a ajuns la aproape 100 de miliarde de euro.
Ministrii de interne ai Frantei si Germaniei au transmis Comisiei Europene o scrisoare prin care se solicita amanarea aderarii Romaniei, dar si a Bulgariei, la spatiul Schengen.
Pe fond, insa, deserviciile facute Romaniei pe plan extern sunt mult mai profunde si mai grave decat faptul ca presedintele acestui stat e tratat ca facand parte dintre neamurile proaste ale Europei. Cel mai recent exemplu il reprezinta amanarea acceptarii Romaniei in spatiul Schengen.
Un eventual esec in progresul legat de dosarele de mare coruptie cu certitudine va aduce Romaniei un raport negativ.
Cei care vad in actul de demnitate nationala de la 23 august 1944 inceputul "comunizarii" Romaniei interpreteaza incorect si abuziv faptele Fostul presedinte Ion Iliescu se declara surprins, intr-o postare pe blogul sau, de "violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai", el apreciind ca presedintele si-a facut "un obicei penibil" din a-i ataca pe fostii sefi de stat ai Romaniei.
Regele Mihai I al Romaniei s-a nascut la 25 octombrie 1921, la Sinaia, ca fiu legitim al Regelui Carol al II-lea si al reginei-mama Elena. ... Regele-copil a fost tutelat de o Regenta condusa de unchiul sau, principele Nicolae al Romaniei.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) va discuta astazi, de la ora 14.00, imprejurarile care justifica interimatul in exercitarea functiei de presedinte al Romaniei ca urmare a suspendarii lui Traian Basescu, informeaza Agerpres.
FRAUDA BASESCU ISI AROGA DREPTUL DE A DECIDE IN NUMELE ROMANIEI. ... E obligatoriu ca demnitatea Romaniei sa fie restaurata.
Presedintele Traian Basescu, "incantator, dar problematic", desi are imaginea stirbita din cauza scandalurilor, si-ar putea face o revenire pe scena politica, precum Putin, ca premier al tarii, dupa uncheierea mandatului sau in 2014, scrie The Economist intr-un articol despre "dezamagitoarea Romaniei".
In Arad, presedintele PDL al CJ, Nicolae Iotcu, are deja peste 50% in sondajele PSD, care crediteaza USL, la votul politic, cu o medie de 52% in judet.
Basescu si Presedintele (Autor: ... Presedintele! Spre deosebire de Basescu, Presedintele - invocat cu respect, ba chiar cu un soi de evlavie - este o persoana deasupra lucrurilor comune, un element de-a dreptul mistic, caracterizat prin seriozitate, consecventa, tenacitate si profunda onestitate.
Vizita lui Traian Basescu a consolidat relatiile de “incredere reciproca“ intre presedintele Romaniei si cel al SUA. ... Presedintele Traian Basescu a declarat ca discutia de la Washington cu George W. ... “Eu sunt practic la a patra intalnire cu presedintele Bush“, a declarat presedintele roman.
Presedintele Iohannis are la indemana posibilitatea desemnarii unui candidat de premier din capul sau. ... Cu un termen la moda in aceste zile cucernice, este solutia mantuirii Romaniei de Sistemul noii securitati. ... Presedintele si-a incalcat o obligatie constitutionala fundamentala pentru ca n-a facut o asemenea desemnare.
Presedintele declara, pe 13 decembrie 2004, la o zi dupa castigarea prezidentialelor, ca garanteaza ca "presa va redeveni libera".
google-analytics.com