Cautare

16959 de rezultate pentru "premierul ponta vrea acord politic" (4.11 secunde)
Cum a vrut Antonescu sa-l aduca pe Ponta la guvernare cu forta". ... Ponta nu stia nimic. "Am stabilit cu dl Ponta sa avem niste discutii in zilele urmatoare sa incercam sa conturam, o platforma pentru o alternativa de guvernare, o guvernare de avarie".
Care ar fi motivul real pentru care Ponta a numit-o pe Kovesi la DNA Radu Zlati, deputat USL, arunca bomba pe blogul sau si publica un mesaj pe care l-a vazut pe Facebook. Mesajul ar contine motivul real care l-a determinat pe Victor Ponta sa o numeasca pe Kovesi.
AGERPRES - Victor Ponta este convins ca revizuirea Constitutiei trebuie sa aiba loc anul acesta Premierul Victor Ponta a declarat ca, in opinia sa, anul 2013 ofera un "context politic si social" optim pentru procesul de revizuire a Constitutiei.
Victor Ponta:
ce vrea ala, ce vor astia si ce vrem noi. ... Pe care Basescu a si bifat-o prin biletelul de coabitare cu Victor Ponta.
In graba, la cald Victor Ponta e pus sub acuzare, de catre DNA, pentru fapte comise (care sunt sau nu infractiuni) cu putin inainte de a deveni coleg de guvern cu Boc, Predoiu, Videanu sau Blaga, in perioada in care Laura Codruta Kovesi era procuror general al Romaniei.
- Rezultatul corect a venit cu vreo 2 ore dupa inchiderea urnelor cand, resemnat, Ponta i-a telefonat lui Johannis ca sa-l felicite - Castigatorul a primit rezultatul cu multa temperanta.
Presedintele Traian Basescu i-a adresat o scrisoare premierului Victor Ponta prin care il atentiona ca, daca participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, va raspunde in fata legii, fiindca isi atribuie prerogative prezidentiale.
Petru Calapodescu) Pana la urma, premierul Ponta capata ce-a cautat. ... Or fi fost, deci, de admis anumite concesii si o atenuare a tonului din partea lui Ponta si chiar a USL in ansamblul sau.
Traian Basescu si Victor Ponta au prezentat in asa fel lucrurile incat s-a inteles ca oficialii de la Bruxelles ar fi acceptat sa se renunte la o procedura cronofaga pentru a rezolva la mica intelegere o problema vitala.
Mai mult, intreg scandalul a scos la iveala disensiuni mocnite in partid, inclusiv intre actualul lider al PSD, Victor Ponta, si mentorii sai, Ion Iliescu si Adrian Nastase.
Agerpres informeaza ca presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca social-democratii doresc continuarea acordului cu Fondul Monetar International (FMI), insa vor un acord de tipul unei auditari in comun cu Comisia Europeana, si fara ca Romania sa mai imprumute bani.
Nu stiu cazul Rarinca, stiu cazul Ponta Decat un om nevinovat in puscarie, mai bine 100 de hoti in libertate. ... Sunt de acord cu prima parte, nu si cu echilibrarea excesiva. As vrea sa nu fie nimeni nevinovat in puscarie.
daca nu Victor Ponta, care poate sa faca reforma, cine poate... ... Eu nu am vazut nici un om politic sa va dea o replica.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX (Autor : ... • Victor Ponta : ... • Victor Ponta :
Ponta - Vanghelie: ... Relatia proasta pe care Marian Vanghelie o are cu presedintele PSD, Victor Ponta este deja cunoscuta. Vanghelie l-a criticat in neumarate randuri in interiorul partidului pe Ponta si chiar s-a opus cand acesta a dorit sa-l excluda pe Mircea Geoana din PSD.
Mediafax informeaza ca presedintele PSD, Victor Ponta, propune, intr-o postare pe blogul personal, o alianta politica, inregistrata juridic, intre PSD si ACD (PNL+PC), care sa inceapa sa functioneze la nivel politic si parlamentar imediat dupa inscriere si la nivel local in termen de maxim 3 luni.
Biroul Politic Central al PNL a decis marti, in unanimitate, sustinerea candidatului PSD+PC, Mircea Geoana, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, in conditiile in care se va negocia si semna un acord politic, a anuntat liderul liberalilor, Crin Antonescu.
Victor Ponta nu demisioneaza, aliatii il sustin. Premierul: ... Victor Ponta face declaratii: - Este un moment dificil pentru mine personal si politic, am trecut peste multe de acest gen si voi trece in continuare.
De aceea am considerat si repet ca e un act de bun simt ca Victor Ponta sa reitereze protocolul de la Timisoara, in care PSD isi recunostea, regreta si dezavua greselile trecutului.
google-analytics.com