Cautare

4050 de rezultate pentru "posturile ocupate la titularizare 2009" (3.33 secunde)
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Rasturnarea prin instanta a posturilor de conducere detinute de liberali sau democrati la institutiile de stat judetene tinde sa devina o adevarata moda.
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
siguranta, costul general al vietii, facilitatile medicale, educatia, calitatea aerului, curatenie, recreere, accesul la magazine si restaurante, servicii de transport si nivelul de liniste.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro. ... Cresterile de preturi la benzina, alimente, energie electrica ca urmare a majorarii accizelor si a eliminarii unor subventii.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Democratii au fost scosi de la guvernare. ... Desi liderii liberali dadeau ca sigura scoaterea PD de la guvernare inca de saptamana trecuta, premierul Calin Popescu Tariceanu a ales Duminica Floriilor pentru a face public faptul ca din noua structura a guvernului nu mai face parte nici un ministru democrat.
000 de euro pentru servicii de publicitate televizata este legal si a afirmat ca s-a saturat de anchete facute "la ordin de procurorii slugoi ai lui Basescu".
Parcul de retail va avea o suprafata inchiriabila de 55.000 mp si peste 120 de magazine la dispozitia craiovenilor. ... Pentru entertainment, clientii vor avea la dispozitie un cinematograf, bowling si biliard.
Desi multi directori ai institutiilor publice reclama faptul ca inregistreaza un deficit de personal, actualul guvern pare imun la solicitarile sefilor din teritoriu, daca tinem cont de proiectul Ordonantei privind rectificarea bugetara.
Iulian Badea (foto) publica in Cronica Romana articolul "Dispretul, la superlativ absolut", pe care il puteti citi in continuare.
Astazi se liciteaza si celelalte 17 sectoare de plaja ramase neacoperite la ultima licitatie, potrivit purtatorului de cuvant al DADL - Constanta, Catalin Anton.
Viata merge inainte si e mai sanatos sa nu pui la inima ce se intampla pe la casele domnesti.
Site-ul pravda.ru a publicat, luni, un comentariu referitor la declaratiile presedintelui Traian Basescu, notand faptul ca "Romania a lansat o provocare deschisa Rusiei" dar si ca presedintele Traian Basescu nu este "un lup singuratic", iar Rusia nu va putea sa nu-l ia in considerare.
'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
google-analytics.com