Cautare

4050 de rezultate pentru "posturile ocupate la titularizare 2009" (2.78 secunde)
Atentia liderilor locali se indreapta acum spre posturile de prefect “refuzate“ de PUR. In timp ce, la Bucuresti, liderii PUR decideau sa ramana la guvernare, dar sa renunte la posturile de prefect, umanistii din teritoriu au privit cu amaraciune instalarea noilor reprezentanti ai Guvernului in teritoriu.
Liderii democrat-liberali din Gorj asteapta reluarea negocierilor cu partenerii de guvernare, social-democratii lui Florin Carciumaru, desi recunosc ca au foarte putine in comun cu pesedistii, insa respecta deciziile venite de la Bucuresti.
Din cauza salariilor foarte mici, absolventii de medicina prefera sa-si gaseasca alta meserie decat sa lucreze la tara. Patru cadre medicale din Dolj care au implinit varsta de pensionare va trebui sa renunte la posturi de luna viitoare.
Acesta este imaginea pe care o ofera birourile din Palatul Prefecturii, unde aproximativ 200 de salariati se inghesuie in 44 de birouri, din care 12 sunt ocupate de conducerea celor doua institutii.
In conformitate cu site-ul Bloombiz, pana in 2010, marile orase vor avea cel putin un hotel clasificat la patru stele. ... Camerele hotelurilor clasificate la patru stele sunt mai tot timpul ocupate in proportie de 100%. "In general, in timpul saptamanii camerele sunt ocupate.
Romanii se inghesuie la pensiuni. Presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Romania (ANTREC), Daragus Attila, a declarat ca la nivel national aproximativ 90% din locurile de cazare din pensiunile agroturistice sunt ocupate sau rezervate pe perioada de vara.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Astfel, profitul net consolidat dupa impozite si plata intereselor minoritare ale grupului BCR a scazut in primul semestru cu 19,5%, la 488,5 milioane de lei, in principal din cauza cheltuielilor mai mari cu provizioanele, generate de contractia economiei, care a avut un impact negativ major asupra clientilor.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Romania nu mai are ministru de externe de sase saptamani, iar posturile de ambasador din 18 tari sunt vacante. ... La 31 ianuarie, un cotidian din Bucuresti dezvaluia ca doi muncitori romani fusesera arestati de fortele americane in Irak, sub acuzatia de spionaj.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Daniel Gheorghiu, din localitatea Siminoc, fost angajat al firmei Cobra Security, ne-a povestit cum agentii de paza amplasati in diverse puncte ale Portului Constanta sunt de multe ori amendati de Politia Transporturi pentru diferite abateri, dar cel mai des pentru faptul ca dorm in posturile de paza.
Agentia Romana pentru Conservarea Energiei (ARCE) si Agentia Nucleara sustin ca au un deficit de personal de 30% si ca nu pot face alte angajari, intrucat posturile sunt blocate. ... Dar posturile sunt blocate", a declarat presedintele ARCE, Tudor Constantinescu.
Surpriza neplacuta pentru o parte importanta dintre clientii abonati la RCS&RDS Odata cu lansarea a doua noi canale, operatorul RCS-RDS a decis sa reordoneze grila de posturi in functie de tematica. ... Posturile de televiziune disponibile in pachetele companiei au fost ordonate in 15 categorii.
Administratia si politica sunt foarte strans legate, pentru ca accederea in posturile cheie - dar nu numai in posturile cheie, ci pana si pe posturile de sofer, portar si femeie de serviciu! ... Vine la putere un partid...
Guvernul estimeaza ca, in anul 2009, populatia ocupata in agricultura se va reduce cu peste cinci procente, in conditiile majorarii populatiei ocupate totale. Datele sunt incluse in Programul de convergenta 2006-2009.
Statisticile intocmite de IGPR arata ca 1.372 de persoane si-au pierdut viata pe sosele in acest an, iar alte 5.165 au fost ranite grav, scaderea fata de 2009 fiind de 293 de decese, respectiv 504 raniti grav.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
google-analytics.com