Cautare

188 de rezultate pentru "postliceal asistent farmacist" (3.26 secunde)
"Ca tanar asistent universitar am semnat un angajament care se referea strict la scolarizarea studentilor staini. Cu lipsa mea de experienta eram convinsa ca era procedura standard pentru cei care lucrau cu srainii (...) Erau alte timpuri, logica sociala functiona dupa alte criterii, iar oamenii nu pot fi mereu invulnerabili.
De asemenea, DGASPC de la malul marii mai poate organiza programe de perfectionare pentru ocupatia asistent personal al persoanei cu handicap grav.
000 lei, iar un asistent universitar la 4. 500 de lei. Cadrele preuniversitare cu studii medii, precum invatatorii sau educatorii debutanti ajung la 2.
Prin reteaua Eures, cei interesati au la dispozitie 192 de locuri de munca vacante in tari precum Germania, Spania, Belgia, Cipru, Slovenia, Marea Britanie, Portugalia, Polonia. Dintre acestea, cele mai multe sunt in domeniul sanitar (100 medic specialist/rezident, 30 asistent medical/infirmier).
Nici la capitolul invatamant lucrurile nu stau mai bine, din nomenclator lipsind termenii "conferentiar", "lector", "asistent universitar", asa cum sunt mentionati in clasamentul aflat in vigoare "profesori universitari, conferentiari, lectori, asistenti si asimilati ocupanti in invatamantul superior"
"Domnul Brezniceanu, cu ajutorul colegilor sai de partid, va fi angajat ilegal ca asistent-registrator si nu este exclus ca, apoi, sa fie numit director interimar.
"Domnul Brezniceanu, cu ajutorul colegilor sai de partid, va fi angajat ilegal ca asistent-registrator si nu este exclus ca, apoi, sa fie numit director interimar.
sunt revolutionarii care isi vor indemnizatiile inapoi, sunt pensionarii militari carora li s-a injumatatit pensia, sunt persoanele cu handicap care nu mai au dreptul la un asistent, sunt somerii, studentii care protesteza impotriva ministrului, sunt profesorii cu salarii foarte mici.
"CURTEA a trimis DOCUMENTE FALSE la Guvern!" Confuzia privind solicitarea adresata Guvernului s-ar fi produs din cauza unei comunicari facuta de un judecator al Curtii, care i-ar fi dictat unui magistrat asistent cererea catre Executiv, sustin surse oficiale.
Intr-un anunt de presa al Administratiei prezidentiale de la Bucuresti se arata ca pe 13 august, presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu, il va primi pe domnul Philip Gordon, Asistent pentru Afaceri Europene si Eurasiatice al Secretarului de Stat american, Hillary Clinton.
Dar, desi "Antena 3 e aici", sloganul lansat de domnia sa, a avut un succes remarcabil, Traian Basescu n-are totusi loc la un post TV unde, in prime time, fac legea nume grele precum Dana Grecu, Razvan Dumitrescu sau Mihai Gadea langa care, cu toata simpatia, actualul presedinte nu poate fi decat, cel mult, asistent de platou.
Deocamdata, vedem ca Europa este mai curand vizitata de vicepresedintele american si nu de presedinte iar Romania este vizitata de un asistent al secretarului de stat si nu de catre Secretarul de stat american, care a fost insa, recent, la Chisinau.
In SUA a lucrat ca si asistent la Universitatea din Maryland si a fost membru al National Review Institute la American Enterprise Institute din Washington, DC.
A fost asistent medical pina prin 1990, meserie la care a renuntat, preferind sa-si deschida bufeturi prin mediul rural. "O vreme a mers, insa lumea nu are bani, bea tot pe credit si mai am doar un bar.
"Este vorba de o actiune desfasurata de 14 reprezentanti ai fundatiei scotiene, parteneri ai Organizatiei World Vision, care au sosit in Craiova cu o cantitate de 90 de tone de ajutoare pentru familiile din zonele cele mai afectate ale judetului", a mentionat Cristina Toma, asistent comunicare in cadrul Organizatiei World Vision Craiova.
Este si cazul societatii la care este asistent manager Elena Orz, unde castigurile de pe urma exporturilor in euro de 5% sunt compensate de pierderile cazuate de plata salariilor si a materiei prime in euro.
Aruncand o privire peste componenta consiliilor de la regiile craiovene, aflam ca la Regia Autonoma de Apa, de pilda, voteaza pentru bunul mers al activitatii un asistent universitar la Stiinte Economice, un profesor-maistru la Grupul Scolar "Traian Vuia", un director de societate comerciala si un proprietar de butic, de a caror pregatire in tehnica producerii si livrarii apei, a intretinerii retelelor de alimentare si canalizare nu baga mana in foc nici Consiliul Local Craiova, nici conducerea societatii.
Alta calificare solicitata de nemti este si aceea de asistent medical, pentru care se solicita experienta in chirurgia articulatiilor ortopedice, medicina sportiva sau chiroterapie.
„Acesta va fi un fel de al paisprezecelea salariu si se va acorda o data pe an personalului medical care a avut activitate neîntrerupta cel putin un an“, a spus Ion Cotojman, vicepresedintele SANITAS Dolj.Pâna acum nu s-a stabilit si cuantumul celui de-al paisprezecelea salariu, dar exista mai multe variante, printre care echivalentul salariului minim pe economie (4,4 milioane de lei) în varianta net sau brut sau al salariului mediu brut.Asistentii români sunt bine pregatitiSalariul unui asistent medical angajat în Spitalul de Urgenta Craiova este, potrivit reprezentantilor SANITAS Dolj, de 4,3 milioane  - 11,5 milioane de lei.
Spre exemplu Viorel Rotila, asistent universitar la Catedra de Filosofie-Sociologie a Universitatii "Dunarea de Jos", ne-a precizat ca, cel putin in ceea ce priveste Galatiul, nu se poate vorbi despre necesitatea importarii de forta de munca:
google-analytics.com