Cautare

14343 de rezultate pentru "popescu george bucuresti prunaru" (2.84 secunde)
Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida impotriva lui Traian Basescu dupa ce va recastiga presedintia PNL. In plina campanie electorala pentru presedintia partidului, Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale impotriva lui Traian Basescu, desi initial a sustinut ca nu doreste sa intre in cursa pentru Cotroceni.
Gica Popescu ii ia locul lui Sandu si ii transmite lui Mitica: ... Viitorul presedinte al Federatiei, Gica Popescu ii cere lui Mitica Dragomir sa renunte la sefia Ligii. ... Are o varsta, ar trebui sa se retraga si sa-si creasca nepotii" - spune Popescu.
A murit tatal lui Gica Popescu Tatal fostului international de fotbal Gheorghe Popescu a murit in urma unui infarct, noaptea trecuta, la locuinta sa din municipiul Calafat, judetul Dolj. Constantin Popescu avea 72 de ani.
Popescu, a publicat un text care elucideaza diagnosticul actritei Stela Popescu. ... Poate ca acum actrita Stela Popescu ar fi trait. ... "Doamna Stela Popescu, la apus Este o mare tristete pentru noi toti ca doamna Stela Popescu a apus. ... Popescu medic primar neurolog".
Declaratia politica sustinuta de Calin Popescu Tariceanu in Parlament n-a starnit prea mare taraboi mediatic si politic. ... Calin Popescu Tariceanu a intervenit tocmai cand scandalul era pe sfarsite, epuizat politic si mediatic.
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Liliana Stan, 43 de ani, functionar public, Bucuresti: ... Nina Aliman, 58 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Nici nu cred ca vom "merge" catre mai bine..." Maria Serban, 57 de ani, pensionar, Bucuresti: ... marea" Mihaela Florea, 50 de ani, asistent medcal, Bucuresti:
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost oprita de la tranzactionare din cauza prabusirii tuturor cotatiilor actiunilor. ... Bursele din Europa si Asia au avut scaderi considerabile.Panica generala la Bursa de Valori Bucuresti (BVB): ... A cazut si bursa din Japonia si panica s-a generalizat si la Bucuresti.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Este vorba despre Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. ... Dan Ioan Popescu ar putea fi cercetat de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-unul dintre cele mai complexe dosare de coruptie, Electrica.
Fostul lider al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a semnat ieri, dupa numai o luna de independenta, adeziunea la PC si a primit, in urma negocierilor cu conservatorii, functia de prim-vicepresedinte al partidului.
"Flutur este unul dintre cei mai buni ministri liberali si il sustinem", a declarat, asemenea premierului Calin Popescu Tariceanu, deputatul PNL George Dragomir.
Pana una-alta, reluarea temei alegerilor anticipate a venit in contextul in care democratii expuneau liberalilor proiectul alegerilor anticipate, garantandu-i lui Calin Popescu Tariceanu functia de premier pentru urmatorii doi ani, dupa care postul urma sa fie preluat de un democrat.
Provocarea PD nu a lasat fara raspuns partenerul de Alianta, deputatul liberal George Dragomir declarand:
GALA Premiilor Anuale ale Revistei Actualitatea Muzicala a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania pe anul 2016, editia a XXVII-a va avea loc joi, 30 martie, la ora 12.30, in Aula Palatului Cantacuzino - Muzeul George Enescu - Casa cu Lei, Calea Victoriei nr.
Dupa ce a lasat in urma un sir de acuze neclarificate, presedintele Traian Basescu si-a reluat vacanta intrerupta luni pentru a lansa in eter reprosurile si nemultumirile la adresa lui Calin Popescu-Tariceanu.
Anunt SOC facut de VICTOR PONTA in privinta lui GICA POPESCU Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, a declarat, luni seara, ca pe fostul mare international roman Gheorghe Popescu l-ar gratia in prima zi, in cazul in care ar deveni, in urma alegerilor din noiembrie, presedinte al Romaniei.
Nascut la Tasnad, vicepremierul George Copos este cel mai bogat membru al Executivului. ... In comparatie cu majoritatea membrilor Executivului, secretarii de stat satmareni se numara printre cei mai saraci demnitari, intr-un top condus ce-i drept de George Copos.
Alexandru George Timofte, nascut la Radauti, judetul Suceava, era fiul lui Radu Timofte, fostul sef al Serviciului Roman de Informatie. Biografie Alexandru Timofte Alexandru George Timofte s-a nascut, ca fiu geaman al familiei, la 28 aprilie 1983 la Radauti, judetul Suceava.
GEORGE de 28 de ani si B. ADRIAN de 28 de ani, ambii din Bucuresti. ... MADALINA de 24 de ani din Bucuresti, fara a efectua niciun fel de verificari i-a inmanat unuia dintre ei suma de 55.000 lei si 7.000 euro.
Mircea Geoana, a carui relatie tensionata cu organizatia PSD Bucuresti dateaza de pe vremea candidaturii sale la Primaria Capitalei, cursa pierduta in fata lui Traian Basescu, s-a decis sa ingroape trecutul.
google-analytics.com