Cautare

14343 de rezultate pentru "popescu george bucuresti prunaru" (3.61 secunde)
În baza unor sesizari primite de la Garda Financiara si Directia Generala a Finantelor Publice, Serviciul de Investigare a Fraudelor împreuna cu procurorii au declansat o ancheta în contabilitatea firmelor administrate de Ion Popescu si Constantin Pârjol, ambii din Târgu Jiu.
Unul dintre acestia este fara indoiala Mitica Popescu. In timp ce Florin Piersic ciocnea o cupa de sampanie cu presedintele tarii la Cotroceni, pe Facebook au aparut imagini sfasietaoare cu Mitica Popescu. ... Cum traieste de fapt marele actor roman, Mitica Popescu?:
Cine sunt cei doi copii ai lui Cristian Tudor Popescu! Iata cum arata si cu ce se ocupa fiul cel mare al acestuia Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania. ... Tudor Popescu, fiul cel mare, si Cristian Popescu, fiul cel mic.
Calendarul evenimentelor Bucuresti 555 ani :
Ei vor insa ca Dan Ioan Popescu sa ramana presedintele organizatiei. Liderii organizatiei PSD Bucuresti vor sa faca uitata pedepsirea lui Mircea Geoana dupa alegerile locale de anul trecut, cand acesta a pierdut confruntarea cu Traian Basescu pentru fotoliul de primar general al Capitalei.
Inainte de a fi reales in fruntea Organizatiei PSD Bucuresti - dar optimist in privinta reusitei sale -, Dan Ioan Popescu s-a grabit sa-l desemneze pe Ion Iliescu drept candidatul acestei filiale pentru presedintia PSD-ului.
Dan Ioan Popescu a demisionat luni din PSD, anuntul fiind facut in mod oficial in fata parlamentarilor. Popescu a spus ca isi va continua activitatea politica, in calitate de deputat independent.
Din componenta noului BPJ au disparut nume precum Tudorel Calapod, Zanfir Iorgus, Mircea Banias sau Ionel Manafu, regasindu-se aici doar primarii PD-L din judet, membrii exclusi, dar si Ion Popescu, ultimul pe lista membrilor BPJ.
IRINEL POPESCU. Dr Irinel Popescu s-a nascut la Filiasi, a urmat Facultatea de Medicina la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, pe care a absolvit-o in 1977cu media 9.98, a fost primul clasat la Concursul de internat in specialitati Chirurgicale al promotiei.
O parte dintre spectatorii prezenti marti seara la Festivalul "George Enescu" au inceput sa huiduie in momentul in care ministrul Culturii Theodor Paleologu a rostit numele lui Traian Basescu, in timp ce oferea violonistului si dirijorului rus Maxim Vengerov o decoratie din partea sefului statului.
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
Libertate pentru George Becali! ... Sorin Avram) Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca in perioada imediat urmatoare se va stabili daca deputatul George Becali va ramane in partid, supunandu-se "unor rigori" ale liberalilor, sau daca se va intoarce in PNG.
"Romanul George Becali este un detinut politic, la fel ca ucraineanca Iulia Timosenko". ... Iulia Timosenko si George Becali.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Cazul controversatului om de afaceri sirian Omar Hayssam, dat afara din filiala PSD Bucuresti in urma implicarii sale in criza ostaticilor romani din Irak si nu numai, ii indeamna pe pesedistii lui Dan Ioan Popescu sa ia masuri ciudate, cum ar fi delatiunea intre colegii de partid.
Gica Popescu pregateste o scrisoare deschisa. Ce mesaj are fostul international pentru opinia publica Fostul international Gica Popescu, aflat in arest, dupa pedeapsa prea aspra primita in Dosarul Transferurilor, va da publicitatii in cursul zilei de miercuri o scrisoare deschisa.
Unii, precum este Corina Cretu, par sa-l fi parasit, insa o data cu el pot parasi partidul grei precum Ioan Talpes, care deja a dat semnale in acest sens, Nicolae Vacaroiu sau chiar seful PSD, Dan Ioan Popescu, acesta avind ieri un discurs clar pro-Iliescu.
Targul Ozosep - editia speciala a lunii decembrie 2016 Bucuresti, 10 Dec 201- 11 Dec 2016 Targul gastro-cultural Ozosep revine cu cea mai mare editie a anului, in Gradina Verona!
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
google-analytics.com