Cautare

547 de rezultate pentru "pop" (2.86 secunde)
Presedintele PD-L de la sectorul 2, Anca Boagiu va candida impreuna cu Mircea Cinteza, Catalin Militaru (fost presedinte al PLD sector 2), Romeo Pop si Dan Cezar Ionescu (candidat al partidului la Primaria de sector).
Normal si uman ar fi sa se tina cont de oameni atunci cand este cazul si nu doar in campanie", a declarat deputatul PSD, Claudiu Pop.
Ce melodii au fredonat pesedistii Primul care s-a lansat in dedicatii muzicale a fost deputatul Claudiu Pop, care a dedicat tuturor pesedistilor piesa "Pusca si cureaua lata", incercand parca sa sublinieze pentru nemultumiti la braul cui se afla "instrumentul" de facut ordine in filiala judeteana.
Acestea toate vor avea darul de a pastra identitatea romanilor in orice colt al lumii s-ar afla ei", a declarat Lia Pop, membru PSD si decan al Facultatii de Stiinte Politice si Stiinte ale comunicarii de la Universitatea din Oradea.
Legea va trebui sa vina si la Camera Deputatilor, dar pana nu aud o explicatie juridica, nu ma pot exprima", sustine deputatul Claudiu Pop.
Adunarea, la care au participat cateva mii de persoane s-a incheiat cu un concert de muzica pop si populara romanesca.
In plus, in respectivul spot, Luminita Anghel apare sub denumirea "artist pop". Unii dintre membrii CNA, printre care si Ioan Onisei, au sustinut ca, fiind facut inainte de campania electorala, spotul ar putea fi difuzat si in perioada campaniei.
Seara se va incheia cu un concert al cunoscutei cantarete pop Kovács Kati din Ungaria.
Principalii contracandidati ai lui Octavian Bot in colegiul 9 Oradea-Centru Est sunt Csuszi Istvan (UDMR), avocatul Mircea Malan (PNL) si deputatul Claudiu Pop (PSD).
Tot de la PSD, au fost amendati pentru panotaj ilegal Claudiu Pop si Ioan Mang. De la PDL, au fost sanctionati cu amenda in valoare de 300 de lei, fiecare, Octavian Bot si Mihai Groza.
9, va sta acasa in favoarea candidatilor Octavian Bot sau Claudiu Pop care au sanse mult mai mari sa intre in Parlament.
Presedintele PDL Bihor a facut referire clara la Ionela Pop-Bruchental, Mircea Bradu si Mircea Matei, care nu au reusit sa obtina un mandat de parlamentar.
Silviu Cerna, Maria Ene, Agnes Nagy, Napoleon Pop si Virgiliu Stoenescu. Noua conducere a BNR va fi stabilita de Parlament pe baza propunerilor inaintate de partide.
Inspectorul general al Politiei de Frontiera Romane, chestorul principal Nelu Pop, a spus ca "promovarea ofiterilor tineri si competenti va influenta in mod pozitiv calitatea si eficienta activitatii Directiei Operative Porturi Maritime, avand in vedere importanta acestei structuri in prevenirea si combaterea infractionalitatii in zona maritima si in securizarea frontierei de la Marea Neagra".
Nelu POP - a efectuat o vizita oficiala in Germania, la invitatia Politiei Federale Germane, in vederea optimizarii relatiilor de colaborare existente intre cele doua institutii.
Cu toate ca i-a prins foarte bine colaborarea cu Timbaland, starul pop nu a repetat experienta si in cazul albumului Mi Plan.
Intalnirea a fost prezidata de catre Mircea Geoana, Presedintele Senatului, Adrian Nastase - Presedintele Consiliului National al PSD, Ion Toma, liderul Grupului PSD+PC din Senat, impreuna cu senatorii de la comisiile de specialitate, Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital si Comisia economica, industrii si servicii Marcu Gheorghe, Florin Constantinescu, dar si senatorii Viorel Arcas, Cosmin Nicula, Laurentiu Coca, Ioan Mang, Nicolae Moga, Gheorghe Pop si Elena Mitrea.
Senatorul PSD Gheorghe Pop a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Cine a castigat dupa respingerea motiunii de cenzura ?", pe care o puteti citi in continuare.
Pop Razvan Codrut - Grupul parlamentar PNL din Senat; • Opre Ancuta Geanina - Grupul parlamentar PSD din Senat;
Doar in anii 2009 si 2010, primii ani ai guvernarii Boc, Romania a fost nevoita sa achite 20 de milioane de euro in cuantumul despagubirilor impuse de Curte", se arata intr-un comunicat al deputatului PNL Virgil Pop.
google-analytics.com