Cautare

812 de rezultate pentru "pierderea gustului" (3.69 secunde)
In cartea "Ia-ti portia de sanatate", Mihai Dragomir, initiatorul conceptului cardio mix in Romania, face cateva precizari legate de pierderea in greutate. "Atunci cand pierderea in greutate se blocheaza:
pierderea in greutate dupa primul trimestru de sarcina 3. ... Pierderea in greutate dupa primul trimestru de sarcina Si daca faci parte din a doua categorie de gravidute, este normal ca dupa primul trimestru de sarcina sa ai o greutate mai mica decat cea initiala, desi esti insarcinata.
Subtierea parului de pe corp Nivelul scazut de testosteron poate duce la pierderea parului de pe suprafata corpului (parul facial, pubian, cel de pe maini si de pe picioare). ... Pierderea masei osoase Nivelul scazut al testosteronului este legat de osteoporoza, o boala care slabeste oasele.
Sunt cazuri in care efectul anomaliilor ortodontice asupra dintilor si maxilarelor poate ajunge pana la pierderea totala a dintilor, declara medicul clinicii Art Implant, din Bucuresti.
In fata unui pacient cu una sau mai multe crize de pierderea constientei apare intrebarea provocatoare: ... Orice pacient care a prezentat o criza de pierderea constientei poate sa solicite efectuare EEG. ... - epilepsie - crize de pierderea a constientei de orice etiologie:
Intoarcerea la constiinta ca esti o tara ca oricare, pierderea puterii si a influentei, pierderea bogatiilor si resurselor nu sint experiente usor de acceptat. ... Rusii - si ei - accepta greu pierderea atitor teritorii, bogatii, populatii.
Intoarcerea la constiinta ca esti o tara ca oricare, pierderea puterii si a influentei, pierderea bogatiilor si resurselor nu sint experiente usor de acceptat. ... Rusii - si ei - accepta greu pierderea atitor teritorii, bogatii, populatii.
Ion Iliescu si fidelii lui nu s-au resemnat niciodata cu pierderea sefiei. ... Iliescu fusese sacrificat, dar Nastase a reusit sa nu achite nota de plata pentru pierderea campaniei prezidentiale si a guvernului.
Eu personal â€" si cred ca si dumneavoastra â€" imi aduc aminte cu nostalgie si cu mare placere de gustul exceptional si de aromele inconfundabile ale copilariei, ale painii scoase proaspat din cuptor, ale gustului laptelui proaspat muls de bunica, de mirosul unic al rosiilor proaspete, rascoapte de soarele verii din gradina si de fabuloasele salate de legume, nelipsite de pe masa, alaturi de branza facuta in casa, de carnea de pasare de curte sau de orice alt rafinament culinar traditional.
Seara a avut o aroma aparte datorita gustului special Il Prosecco Mionetto cu care au fost intampinati invitatii, a produselor oferite de firma Valvis, Aqua Carpatica si vinurile Domeniile Samburesti.
Fie din cauza gustului personal, fie din motive financiare. Ceea ce este dureros este faptul ca oamenii se gandesc doar la ceea ce le place lor si nu stiu sa respecte si gusturile altora.
Cele trei mixuri de mirodenii confera diversitate gustului preparatelor la gratar si va oferi o aroma speciala amintirilor petrecerilor la gratar.
Brutaria artizanala PANIA este o poveste a gustului intens si rafinat. Brutarii lor pregatesc painea cu drag, folosind doar ingrediente naturale:
Magiunului de prune de Topoloveni i-a fost acordata distinctia The Superior Taste Award, o recunoastere mondiala unica care se bazeaza pe degustarea in orb (nu se cunosc produsele) facuta de 60 de bucatari de renume international, care fac parte din echipele de bucatari-sefi ai unor restaurant consemnate si apreciate in prestigiosul "Michelin Guide of Food", importanta acestui premiu al "gustului notabil" primit de magiun natural de prune Topoloveni fiind cu atat mai mare.
Italia este apreciata ca o tara a gustului, fie ca vorbim de moda sau stil de viata, dar mai presus de toate este recunoscuta pentru savoarea bucatariei traditionale.
Dincolo de dubiosenia gustului, motivatia principala pentru aceasta metoda de comunicare este practica, anume cifrele de audienta. The Sun e cel mai citit si cumparat ziar din Regatul Unit, cu un public print + online estimat de NRS (National Readership Statistics) la 7.385.000 de capete, excluzand utilizatorii internationali.
Invitata speciala, Monica Iagar, va va vorbi despre provocarile pe care le intampina femeile atunci cand incearca sa impace cariera cu meseria de mama si cea de iubita, iar Roxana Iliescu va va propune cateva retete iesite din comun pentru perioada sarbatorilor, cu ajutorul noului sau DVD culinar, pentru ca rasfat inseamna si placerea gustului!
Sa ma plimb pe "Aleea indragostitilor", fara sa-mi pese de lume si de vremuri, si sa ma intorc pe "Aleea teilor", dupa ce am urcat in "turnul de apa" in cautarea gustului primului sarut.
Canalele de comunicare ale Casei, imaginea website-ului si selectia de arta au fost adaptate gustului si stilului de viata ale acestui target.
De la paste, paine, sosuri, reductii, creme, dressinguri pana la desert, incercam pe cat posibil sa oferim confortul, savoarea si naturaletea gustului "de casa".
google-analytics.com