Cautare

57575 de rezultate pentru "pentru renuntare contract" (6.02 secunde)
Lui Bechtel i se cere reducerea costurilor Bechtel poate lucra si bine si mult mai ieftin, decat o face in cadrul Contractului pentru realizarea Autostrazii Transilvania.
Cum dau din colt in colt semnatarii contractului prin care Radio Romania a platit 60.000 de euro pentru Gala Bute (Investigatie de Mirela Neag si Catalin Tolontan) Peste doua zile, sambata, 18 ianuarie 2014, Radio Romania va transmite gratis meciul de box de la Montreal dintre Lucian Bute si Jean Pascal.
cu ce oferte vine compania Romtelecom, numarul doi pe piata locala de servicii de televiziune si internet pe linii fixe, a lansat o noua campanie de abonare, prin care le ofera clientilor reduceri ale tarifelor de lista daca semneaza contracte pe unul sau doi ani pentru pachete care sa includa minim doua servicii.
Primaria Bucovat nu are contract de salubrizare, desi se afla la o aruncatura de bat de Craiova. Comisarii Garzii de Mediu Dolj au demarat ieri controalele la primariile din judet, pentru a vedea daca acestea se ocupa de curatenia de primavara.
Bigelow a putut oferi o facilitate care sa se califice pentru o activitate secreta, el facand deja, pe cont propriu, de ani de zile, un studiu stiintific despre fenomenul OZN si subiecte conexe, cheltuind in acest scop milioane de dolari.
Producatorii agricoli care doresc sa primeasca sprijin financiar din partea statului pentru infiintarea culturilor de primavara mai au la dispozitie doar o saptamana, data-limita de depunere a dosarelor pentru subventie fiind 15 mai.
Declaratia poate fi considerata soc, avand in vedere faptul ca acest gazoduct a fost gandit pentru a reduce dependenta statelor europene chiar de gazul rusesc.
Asta pentru ca Organizatia Pescarilor Galati, gestionarul delegat al fondului piscicol de la Prut, si-a pierdut autorizatia de pescuit. Compania Nationala pentru Administrarea Fondului Piscicol (CNAFP) a reziliat contractul incheiat in prima jumatate a anului trecut cu asociatia de pescari profesionisti mentionata deja.
Situatia tensionata existenta pe platforma siderurgica, accentuata de intentia anuntata de Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) si Forum de a declansa la sfarsitul acestei luni conflictul de interese daca administratia Combinatului nu va incepe negocierea noului Contract Colectiv de Munca (CCM), va fi discutata azi la Guvern.
Astazi se deschid ofertele pentru desemnarea constructorului care va avea in grija reabilitarea si modernizarea strazilor Craiovei in urmatorii patru ani. ... Municipalitatea deschide astazi ofertele celor 17 constructori care au licitat pentru cel mai important contract de servicii publice din istoria Craiovei:
Este posibil acest lucru, pentru ca doar comisionul de administrare este de 70 de lei pe luna, adica 23% din rata plus dobanda pe care omul este nevoit sa le achite.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Acelasi procedeu de evacuare fortata prin abuz l-a aplicat directorul RAEDPP Constanta si pentru alte spatii apartinand regiei si inchiriate altor organizatii neguvernamentale cum ar fi Liga Pilotilor Maritimi sau unor persoane fizice, toate situate pe str.
Cel mai "gras" contract al lui Radu Dan Florea este alimentat cu fonduri de la Ministerul Educatiei si Cercetarii si are o valoare de 12,3 milioane de lei.
Romaero Bucuresti a incheiat cu societatea americana Lockheed Martin un contract-cadru cu o valoare de pornire de 30 de milioane de dolari pentru modernizarea a 4 avioane Hercules C-130 din dotarea Armatei romane.
Firma avea incheiat un contract de asigurari de bunuri cu Allianz Tiriac. ... Stiind ca au incheiat contract de asigurare tocmai pentru acest gen de situatii, patronii au stat oarecum linistiti, pentru ca urmau sa-si primeasca banii.
Ministerul Transporturilor a decis sa rezilieze contractul pentru autostrada Cernavoda-Medgidia. ... Contractul semnat cu firma COLAS, parte a gigantului francez Bouygues (5,6 miliarde euro cifra de afaceri anul trecut) pentru autostrada Cernavoda-Medgidia, cu o lungime de 20 de km, tocmai a fost reziliat ieri de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.
Emil Boc s-a intors cu mana goala din China Premierul Emil Boc si delegatia oficiala a Romaniei s-au intors din China doar cu promisiunile unor posibile colaborari, insa fara sa fi incheiat niciun contract concret.
Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai grava care poate duce, in cel mai rau scenariu, la insolventa Grivco SA si TV Antena 1 SA au imprumutat prin doua credite, luate in 2008, 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri si cladiri, cele mai valoroase fiind sediul Grivco - acelasi cu al Antena TV Group SA - si cel al Antena 3 SA.
Cosmin Bacila, fotbalistul care si-a rupt piciorul pentru trupa gorjeana in turul campionatului, a fost uitat de oficiali Indispensabil in turul campionatului, Cosmin Bacila nu mai este bagat in seama de oficialii de la Pandurii.
google-analytics.com