Cautare

354 de rezultate pentru "pedeapsa" (2.64 secunde)
Potrivit legii de combatere a evaziunii fiscale, pedeapsa pentru astfel de fapte porneste de la doi pana la opt ani de inchisoare. La prejudiciu mare, de peste 500.000 de euro, pedeapsa minima urca la cinci ani de inchisoare.
Min 80+2 - Final de meci Min 80 - Vlaicu transforma o lovitura de pedeapsa si Romania conduce cu 15-7 Min 67 - Vlaicu reuseste si transformarea si Romania conduce cu 12-7 Min 66 - Dupa o actiune prelungita de atac a tricolorilor, Andrei Ursache reuseste sa culce balonul in terenul de tinta al lusitanilor Min 54 - Vlaicu rateaza o lovitura de pedeapsa Min 24 - Transformarea este reusita de portughezi care preiau conducerea 7-5 Min 23 - Lusitanii profita de o gafa a jucatorilor nostri si reusesc eseul egalizator Min 9 - Danut Dumbrava nu reuseste transformarea si scorul ramane 5-0 Min 8 - Lemnaru reuseste primul eseu al acestei partide UPDATE 12:15 - Oficialii au reusit sa deszapezeasca suprafata de joc, iar arbitrul partidei si-a dat acceptul pentru desasurarea partidei dintre Romania si Portugalia.
Astfel, procurorul a aratat ca George Becali trebuie condamnat pentru dare de mita si trei fapte de fals in inscrisuri sub semnatura privata la o pedeapsa privativa de libertate.
Punctele Romaniei au fost reusite de Dascalu - un eseu si Vlaicu - un eseu, cinci lovituri de pedeapsa, doua transformari. Pentru Rusia au punctat Gerasimov - un eseu si Kliucinikov - trei lovituri de pedeapsa Romania:
Romulus Dumitrescu a primit o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru trei fapte de complicitate la lipsire de libertate in mod ilegal, si pedeapsa acestuia fiind suspendata.
Cum Gigi are de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate, din care a facut doar doua luni, fostii colaboratori se tem pentru psihicul bosului.
Vlaicu transforma doua lovituri de pedeapsa (‘6, ‘19) si face 6-0. ... La inceputul partii secunde primii care pot marca sunt spaniolii, dar rateaza lovitura de pedeapsa (43).
Omul asta si-a facut un an din pedeapsa aproape, a platit si tot prejudiciul statului si atunci de ce sa nu dau eu cand poporul vrea?
Pedeapsa a fost dictata cu suspendare, in prima instanta de tribunalul din Florenta, Mutu fiind condamnat si la plata unei amenzi de 14.000 de euro. ... Nu am mai vazut o pedeapsa asa mare pentru 25 de spitalizare''.
Povestea are in centru construirea si reconstruirea unei crime oribile, de la inceputul anilor 1920 din Marea Britanie - crima pentru care insa un nevinovat va ispasi o pedeapsa de cinsprezece ani, uitat de lume, pana cand fiul sau, dorind da afle adevarul, ii probeaza nevinovatia.
Familia, in vizita la Jilava Fostul premier Adrian Nastase, care executa o pedeapsa de patru ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie, implineste astazi 64 de ani.
Avocatul Ion Cazacu, care il apara pe fostul premier, declara ca s-a cerut un alt termen intrucat, daca cererea va fi judecata in 12 februarie, practic s-ar pierde zilele scazute din pedeapsa primita de Nastase, respectiv cele din perioada 20-26 iunie 2012, cand acesta a fost internat la Spitalul Floreasca, in urma tentativei de sinucidere.
Comisia de eliberari conditionate de la Penitenciarul Jilava a dat aviz pozitiv, constatand ca s-a implinit termenul de o treime din pedeapsa in care ar putea fi eliberat fostul premier.
El a fost eliberat conditionat, in aprilie, dupa ce a executat cinci ani si trei luni din pedeapsa, potrivit Mediafax. ... In ianuarie 2013, Florin Manzararu a cerut Judecatoriei Pitesti sa fie eliberat conditionat, dupa executarea a doua treimi din pedeapsa de opt ani de inchisoare primita pentru viol.
Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare, respectiv 21 de ani de inchisoare pentru omor, la care se adauga un spor de pedeapsa de un an, precum si la doi ani de inchisoare pentru profanare de morminte.
Astfel, pe 9 februarie 2013, Comisia de eliberari conditionate de la Penitenciarul Jilava a constatat ca s-a implinit termenul de o 3me din pedeapsa lui Adrian Nastase, iar acesta putea fi eliberat. ... Acestea sunt cateva dintre inconvenientele cu care s-a confruntat Nastase cand si-a ispasit prima pedeapsa.
Venim din Alpha Centauri si pe Terra ne ispasim pedeapsa Dr.
Potrivit unui comunicat al ICCJ, Oana Niculescu Mizil a fost condamnata la o pedeapsa de 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese.
Sub legea sharia, pedeapsa stricta pentru o asemenea crima este pedeapsa capitala implementata de un Stat Islamic. Asta pentru ca profetul Mohamed a spus:
- Nu este o pedeapsa Dumnezeiasca. Pedeapsa lui Dumnezeu este dupa Judecata. Dar poate fi un blestem mostenit din parinti sau stramosi din cauza unor pacate mari.
google-analytics.com