Efemeride.ro: Teoria unui om de stiinta: Suntem extraterestri si am fost adusi pe Terra in urma cu 200.000 de ani

Dr. Ellis Silver, un ecologist celebru din Statele Unite ale Americii, a publicat una dintre cele mai indraznete carti care exista pe aceasta planeta. Cercetatorul expune si argumenteaza o teorie fascinanta despre trecutul omului, care ar fi fost adus pe Terra de o civilizatie extraterestra, in urma cu circa 200.000 de ani de catre o specie extraterestra.
Teoria ecologistului american se bazeaza pe anumite argumente pertinente, care pornesc de la ideea de evolutie a omului si discrepantele intre specii. De exemplu, una dintre cele mai impresionante probleme cu care se confrunta specialistii in acest moment consta in faptul ca organismul uman este programat pentru o zi de 25 de ore, iar pe Terra ziua are doar 24 de ore. Acest fapt impresionant l-a impins pe Silver sa creada ca initial specia umana a fost elaborata pe o alta planeta, dupa care a fost adusa pe Terra.
O alta ideea pe care se bazeaza Silver este faptul ca niciun om de pe aceasta planeta nu este sanatos 100%, ci din contra, toti suntem bolnavi cronici. Acest fapt este argumentat de catre cercetator prin faptul ca omul nu s-a adaptat nici acum in totalitate la conditiile de viata de pe Terra. Mai mult de atat, interesant este ca omul nu poate sa priveasca pentru o perioada lunga la Soare, iar expunerea prelungita ii provoaca numai rau. Daca omul se nastea pe Terra atunci inevitabil dezvolta un sistem de aparare impotriva razelor solare.
Alte argumente interesante pe care le expune ecologistul constau in ideea ca la nastere capul bebelusului este extrem de mare incat pune probleme oricarei femei. Acest fapt nu este intalnit la nicio alta specie de pe Terra. Mai mult de atat, omul are 223 de gene care par sa nu fie formate pe Pamant.

Venim din Alpha Centauri si pe Terra ne ispasim pedeapsa

Dr. Ellis Silver sustine in cartea sa ca omul provine din Alpha Centauri si trebuie sa priveasca Terra precum o inchisoare, unde sufletele care nu ating anumite niveluri spirituale sunt trimise pentru ispasirea pedepsei. In conditiile in care multi oameni au senzatia ca nu apartin acestui mediu, ei se nasc aici, traiesc aici in cele mai cumplite greutati, dupa care ziua judecatii se apropie, iar daca pedeapsa a fost ispasita cu succes, atunci sunt reprimiti in gradina Raiului. Terra devine astfel un fel de inchisoare, unde spiritele mai putin evoluate sunt trimise pentru a se indrepta.
Acest proces este unul continuu, care ar fi aparut in urma cu peste 200.000 de ani, atunci cand extraterestri au creat mediul propice pentru ca viata sa fie posibila pe Terra. De atunci folosesc aceasta planeta precum o inchisoare a sufletelor.

Alpha Centauri reprezinta principalul sistem stelar al constelatiei Centaurul. Este de fapt o stea tripla. Cea mai apropiatastea de sistemul nostru solar este Proxima Centauri, una din cele trei stele ale Alpha Centauri, si care se afla la 4,22 ani lumina de soarele nostru.