Cautare

354 de rezultate pentru "pedeapsa" (3.10 secunde)
Fosta balerina va trebui sa-i plateasca chirurgului estetician 15.000 de euro, urmand sa fie executata silit pentru a-si achita pedeapsa stabilita de instanta. ... Pentru ca Vica Blochina nu si-a achitat pedeapsa, Adina Alberts a dispus declansarea executarii silite.
Era o pedeapsa prea aspra, si-au dat apoi seama evreii, si au schimbat Legamantul cu Domnul, in sensul ca au convenit sa elimine aceasta nedreapta pedeapsa:
"Apa asta ne spala de pacate", a zis preotul ca despre un lucru care nu era deloc o pedeapsa. ... Multi ar putea sa inteleaga din vorbele preotului ca aceste inundatii venite chiar in Postul Pastelui sunt o pedeapsa.
Judecatorii au respins pedeapsa de un an si 4 zile cu amanare, propusa de procurori. Magistratii au considerat ca fapta barbatului putea avea urmari tragice, iar pedeapsa ar fi fost prea blanda.
Pentru toate aceste fapte pedeapsa ori nu a existat, ori s-a trecut cu vederea, ori presa a facut valuri pana s-a plictisit, ca... ... Marea amenda sau dezastruoasa pedeapsa (aiurea!) vine sa "compenseze" materialul catavencilor - nu-l stiti care?
Numai ca se pare ca intre Capitala si Galati scade nu doar viteza de reactie, ci si pedeapsa. ... Este drept ca deocamdata aceasta luna reprezinta doar o propunere de pedeapsa.
Prins la finele anului trecut si extradat, barbatul a solicitat rejudecarea, iar saptamana trecuta Tribunalul Botosani i-a redus pedeapsa cu un an. ... Prins in 2009 si extradat prin intermediul Biroului Interpol, barbatul a fost incarcerat, in prezent aflandu-se in Penitenciarul Iasi, unde isi ispaseste pedeapsa.
Daca initiativa politistilor se va materializa, pedeapsa va fi aplicata pentru infractiunea comisa cu violenta in trafic, iar ridicarea permisului ar urma sa fie o pedeapsa complementara aplicata de Politia Rutiera.
Insa nu trebuie sa uiti ca si politistii sunt oameni si ca, uneori, ai sansa sa scapi fie fara amenda, fie cu o pedeapsa mai mica.
Fostul director al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti ar putea scapa cu pedeapsa cu suspendare.
Mario Iorgulescu vrea o pedeapsa mai mica, dupa ce a fost condamnat la peste 15 ani de inchisoare pentru omor.
O instanta din Neamt a pronuntat o sentinta record intr-un astfel de caz. Un sofer baut care a ucis doi tineri a primit pedeapsa maxima cu inchisoarea.
Potrivit proiectului, oricine realizeaza astfel de materiale video sau audio si nu precizeaza ca este vorba despre un fals, risca amenzi uriase, intre 10.000 si 200.000 de lei, dar pedeapsa cu inchisoarea de pana la 2 ani.
Mi s-a spus ca daca voi colabora, ca eu nu sint piesa principala in acest dosar, o sa mi se indulceasca pedeapsa.
Daca cele sesizate se vor dovedi reale, cei care au votat de doua sau mai multe ori risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 5 ani.
“Pedeapsa pentru cei care voteaza de mai multe ori este intre sase luni si cinci ani inchisoare. Sper sa nu avem probleme la 12 decembrie“, a mentionat Cuibus.
"Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de gratiere pentru Zlavoc Maria, pentru restul ramas neexecutat din pedeapsa de 3 luni inchisoare, aplicata pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a hotaririi judecatoresti.
Sigur este ca cei care au cartit isi vor primi cuvenita pedeapsa - nu acum, ci dupa Congresul extraordinar la care, dupa cum se profileaza lucrurile, Adrian Nastase are mari sanse sa primeasca un nou mandat de presedinte.
In cazul in care abuzul in serviciu va fi demonstrat, pedeapsa poate varia intre sase luni si trei ani de inchisoare, pentru abuz contra intereselor persoanelor se poate ajunge chiar la sase ani .
Sigur ca pe cel vizat il va durea fix in cur (desi daca s-a pricopsit cu niste hemoroizi hotarati, e chiar o pedeapsa!) de forma noastra de protest.
google-analytics.com