Cautare

73 de rezultate pentru "parola" (2.78 secunde)
- Astfel, orice utilizator de servicii de telefonie mobila, indiferent de reteaua in care este inregistrat, se poate conecta gratuit la internet in hotspot-urile Orange Wi-Fi din tara, timp de 2 ore pe zi, autentificarea se face prin portal, iar parola se primeste prin SMS.
Prin intermediul unui mesaj intitulat "BCR - Noi masuri de securitate pentru protectia dumneavoastra" clientii BCR sunt directionati pe o pagina de Internet unde li se cere sa completeze mai multe campuri cu date referitoare la numarul cardului, codul PIN al acestuia, parola numerica pentru securitate, etc.
Parca s-ar fi dat un Ordin de zi pe Unitate, cu parola "puci". Ce spune dictionarul ca ar fi puciul?
O data obtinuta, acesta parola da acces la intreg sistemul, din punct de vedere al informarii si al utilizarii. Cei care vor sa plateasca on line o pot face numai cu ajutorul unui card special emis de bancile agreate, care costa aproximativ 18 dolari", a adaugat Vacariu.
Modalitatea de plata pe Internet este foarte simpla, direct de pe siteul bancii, cu ajutorul unui cont de utilizator si o parola.
Contribuabilul tot trebuie sa mearga la primarie si sa ceara un cod de autentificare si o parola de acces. Apoi urma relatia cu banca, de la care trebuia sa faca rost de un card.
Pentru autentificare, bancile solicita un nume de utilizator si o parola, in loc de semnatura. Pe langa acestea, mai trebuie sa platiti totusi niste taxe.
Fiecare comisar are propria parola de acces la server", a explicat comisarul-sef Marin Costache. In plus, comisarii au inceput la sfarsitul anului trecut un curs de limba engleza.
In curand, toate societatile de servicii de investitii financiare vor primi un user si o parola pentru arhiva electronica a Depozitarului Central, astfel ca vor putea verifica proprietatea actiunilor", a afirmat, la randul sau, George Ciobanu, director la Invest Trust.
Angajatorii care nu au depus la sediul ITM declaratiile fiscale lunare privind stabilirea comisionului vor depune in format electronic registrul de evidenta a salariatilor la institutie, insotit de adresa de inaintare, ulterior putind solicita parola pentru transmiterea acestuia online.
In mod concret, mesajul e-mail a fost transmis ca venind in mod aparent din partea BRD si solicita accesarea unui site cu design identic cu cel al serviciului de internet banking www.brd-net.ro in scopul completarii unor date personale (user si parola, numar card, data expirarii cardului, PIN-ul).
BRD a reamintit clientilor ca nu solicita in nicio situatie informatii confidentiale prin e-mail (user/parola, numar de card, data expirarii acestuia, codul PIN).
Sistemul este asemanator cu cel din tarile europene“, a explicat Silviu Cotiga.„Registrele depuse sunt gestionate de Bucuresti“Potrivit legislatiei în vigoare, angajatorii puteau transmite registrele atât on line (procedura presupunea ca angajatorii sa se prezinte la ITM pentru a obtine aprobarea accesului la portal - denumire utilizator si parola), cât si prin e-mail, pe baza de semnatura electronica (www.inspectia muncii.ro), respectiv pe suport electronic (CD sau discheta), direct la ITM Dolj.
Angajatorii trebuie sa foloseasca transmiterea electronica, iar pina la ora actuala au facut acest lucru doar 2.000 de firme, desi au luat parola necesara pentru efectuarea acestei operatiuni un numar de 5.000.
Accesul in aplicatiile de acest tip se face atat pe baza unor certificate electronice de autentificare, cu chei de acces publice si private, cat si pe baza de identificator si parola.
O angajata a BRD Craiova a fost arestata ieri, fiind acuzata ca a transferat si ridicat fara autorizatie echivalentul a 2,2 milioane de euro, utilizând fara drept parola de acces a directorului sucursalei bancare în care lucra.Procurorii Biroului Teritorial Timis al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au solicitat instantei de judecata si au obtinut mandat de arestare preventiva pentru Mihaela Rosana Bitu, angajata la o sucursala BRD din Craiova, pentru infractiunile de constituire de grup infractional organizat, efectuarea de operatiuni financiare în mod fraudulos, infractiuni informatice si spalare de bani, se arata într-un comunicat al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie.În acelasi dosar au mai fost arestate preventiv alte trei persoane, printre care si un cetatean de origine turca, stabilit în Bucuresti - Osman Tunc, Doru Meosu si Paul Vasile Mînzu - toti trei implicati în activitatea infractionala initiata de Mihaela Rosana Bitu.Anchetatorii au retinut ca Mihaela Rosana Bitu a transferat si ridicat fara autorizare suma de opt milioane de lei, ceea ce reprezinta aproximativ 2.200.000 de euro.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva va lansa, la 1 aprilie, un serviciu on-line de rezervare a cabanelor din administrare, destinat agentiilor de turism si directiilor silvice, pentru inceput fiind introduse in sistem 60 de cabane.Tarifele Romsilva sunt cuprinse intre 80 de lei si 100 de lei pe zi, pe camera, iar cabanele au, in medie, cinci camere disponibile.In sistem vor avea acces, pe baza de user si parola, doar agentiile de turism, in urma unui contract semnat cu Regia, si directiile silvice.
în astfel de atacuri, sistemul informatic al bancii nu este nici o clipa în pericol - banii dumneavoastra sunt în siguranta atâta timp cât nu va introduceti numele de utilizator si parola decât pe site-ul real al bancii“, sustin specialistii BitDefender.
Mai mult, Radu Topliceanu director la Raiffeisen Bank afirma ca e indicat ca inainte de a da date personale cum ar fi codul PIN, numarul de card sau parola, clientul sa dea un telefon de verificare sau un mail la banca.
Sau Alpha Bank, unde protectia suplimentara se face prin serviciul "Verified by VISA", unde clientul activeaza serviciul respectiv si primeste o parola unica valabila numai pentru tranzactiile pe internet ale detinatorului cardului respectiv.
google-analytics.com