Cautare

73 de rezultate pentru "parola" (2.73 secunde)
Se pare ca "o bere, da’ sa fie rece" era parola secreta a Clubului Mogulului Roman. Pe foaie era adresa.
"Trebuie sa iti creezi un cont de utilizator, sa introduci un user si o parola, sa completezi un formular pe care sa-l atasezi.
"Prin accesarea acestei pagini, clientului i se solicita date personale de autentificare precum cod client, utilizator si parola", noteaza Carpatica, solicitand clientilor sai sa nu furnizeze nici o informatie de acest fel, desi aceste cererisunt transmise de pe o adresa care aparent este a Bancii Comerciale Carpatica:
Cotidianul.ro informeaza: Site-urile pentru adulti vor fi parolate si accesarea lor va fi vizibila pe facturi. Proiectul legii privind combaterea pornografiei in randul minorilor a fost adoptat de Comisia de cultura a Senatului, site-urile pentru adulti fiind obligate la o autorizare din partea Ministerului Comunicatiilor.
In timp ce backdoor-ul Zeus monitorizeaza tranzactiile financiare electronice si combinatiile de tip nume de utilizator/parola de la conturile bancare, cel de-al doilea troian este responsabil cu trimiterea de mesaje spam.
Ei au avut acces la contul lui Hijazi furand datele de logare de pe un site cu un grad scazut de securitate si asociindu-le cu o parola pe care au gasit-o pe Internet.
Cristina Lica) Sa retineti cate o parola pentru fiecare cont poate fi o corvoada. De aceea, gigantii Google si Apple intentioneaza sa lanseze telefoane care recunosc utilizatorii din priviri sau dupa amprente, potrivit dailymail.co.uk.
Daca nu introduceti numele de utilizator si parola in Google+ sau Gmail, Google nu stie cine sunteti si nu va poate salva informatii pe profil in momentul in care accesati serviciul de cautare.
Daca iti dispare telefonul, de pe un alt gadget Apple, accesezi aceasta aplicatie, introduci id-ul si parola ta si poti afla de pe o harta unde e iPhone-ul tau in acel moment, poti trimite un mesaj "noului" posesor, sa-l blochezi sau sa stergi datele personale.
Este usor de folosit, eficient si citeste o gama larga de formate .pdf, inclusiv cele protejate cu parola. Pages (7,99 euro) Cel mai avansat program de editare si citire de documente word.
Cele mai ineficiente idei pentru o parola sunt cele care contin nume de animale, ziua si locul nasterii si cele formate din propozitii.
Oricine isi face cumparaturile intr-un magazin PROFI primeste obisnuitul bon de casa pe care se afla tiparit un nume de utilizator si o parola ce ii permit ca, pe timpul zilei respective, sa se conecteze gratuit la Internet, in interiorul si in jurul magazinului, prin intermediul serviciilor Cosmote.
Ce isi propune e-Romania Accesul cetatenilor si al administratiei publice - principalele publicuri ale portalului - se face securizat, atat dupa inrolarea in portal cu user si parola, cat si fara autentificare.
Utilizatorii de iPhone, in cazul in care au primit telefonul cadou, sunt sfatuiti sa stearga contul si parola de iCloud al celui care le-a daruit dispozitivul.
Accesul la internet este gratuit, fara parola, insa site-urile cu continut nerecomandat minorilor si conexiunile care faciliteaza pirateria de materiale protejate prin drepturi de autor sunt restrictionate.
Pentru finalizarea procesului si confirmarea identitatii trebuie sa introduceti CNP-ul si numarul contractului RCS-RDS, alaturi de o adresa de e-mail valida si o parola.
Cel mai bine este sa apelezi la o protectie de tip WAP (Wired Equivalent Privacy), care iti permite sa-ti setezi o parola pentru accesul la internet.
Pentru o securizare mai buna, parola trebuie schimbata des si trebuie adaugat un al doilea factor de autentificare: un SMS cu un cod de autentificare, de fiecare data cand expira sesiunea de autentificare.
Autentificarea prin retele sociale este o metoda alternativa de conectare la diverse conturi, care le ofera utilizatorilor o modalitate mai convenabila de a se inregistra fara a mai completa campurile de utilizator si parola.
Vei fi nevoit sa scrii din nou parola. Inainte sa stergi definitiv contul, mai este un lucru de luat in seama.
google-analytics.com