Cautare

73 de rezultate pentru "parola" (2.72 secunde)
Dupa care-l setezi ca pe un router normal - si da, recomand oricui sa-si schimbe numele predefinit si sa puna o parola.
- Nu spuneti parola de la e-mail altor persoane, deoarece acestea pot trimite mesaje jignitoare in numele vostru sau pot intra pe site-uri interzise.
25% dintre cupluri se razboiesc cel putin o data pe saptamana din cauza asta, 1 din 3 adulti ascunde parola, 1 din 10 recunoste ca a trimis mesaje pe ascuns.
Apoi atacatorul face multiple incercari pana cand reuseste sa sparga parola de acces. Din clipa aceea, detine controlul absolut asupra dispozitivului, caruia ii poate da orice comanda de la distanta.
Daca folositi aplicatia pe o retea de tip hot-spot, este recomandat sa folositi o parola pe care o puteti alege accesand setarile aplicatiei.
Laitmotivul si parola serii a fost "Unde dragoste nu e, nimic nu e", celebra sintagma a lui Marin Preda, preluata si de cantautorul Gheorghe Gheorghiu, care a fost "centralist de serviciu" pentru mesenii sunati de sotii.
O singura litera era cea care completa parola si a adus unei ploiestence marele premiu. Va asteptam sa participati si la urmatoarele concursuri Coffeol", a marturisit Cristi Brancu.
roimage Parola: anul2014 Folder: 2017 - APRILIE PREMIERA: 21 aprilie 2017 Gen: Actiune/Thriller Cu: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Scott Eastwood, alaturi de Kurt Russell si Charlize Theron Regia:
Parola poate fi schimbata ulterior de catre utilizator. Activitatea in cadrul retelei incepe cu crearea unui profil cu informatii despre tine, vizibile membrilor retelei.
O nevoie brusca de intimitate Cand, dintr-o data, partenerul tau are nevoie de mai mult spatiu doar pentru el, daca dintr-o data ascunde factura de la telefon sau parola de la Facebook, inseamna ca socializeaza cu cineva cu care tu nu prea ti-ai dori sa o faca.
xxx Numai eu pot introduce gresit parola intr-un computer de atatea ori incat computerul sa admita, in final, ca el greseste!
Haioasa la prima vedere incercarea aceea de a determina cateva persoane publice de a avea blog, in prima instanta fiindu-le creat de catre altcineva, cu posibilitatea ca ulterior fiecare sa intre in posesia lui, sa primeasca o parola si sa....
Acestea se mai pot plati la CEC, la casieriile autoritatilor administratiei publice locale ori ale altor institutii publice abilitate sa administreze veniturile bugetelor locale sau online, prin Ghiseul.ro (e putin mai complicat pentru ca ai nevoie de cont si parola, care sunt eliberate de institutia publica la care sunteti arondati) sau Amenda-online.ro (site unde serviciul de incasare amenzi este momentan suspendat).
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com