Cautare

203 de rezultate pentru "parintele" (2.97 secunde)
Asa il lasa pe basescu sa pozeze in parintele natiei, in omul care are intotdeauna dreptate, in profesorul care ii prinde mereu cu lectia neinvatata.
Ardealul in intregimea lui - ca o unitate intangibila - trebuie repus sub stapanirea Sfintei Coroane Ungare." (pag.110) Parintele Arsenie Boca spunea:
Merita atentia noastra ’’ parintele’’ fostului proiect ministru Lucia Varga, poate cel mai corupt si aservit grupurilor de interese ministru al Padurilor, dupa Gheorghe Flutur cu unica diferenta ca ultimul a pus in aplicare faradelegile cu pretinsa gripa aviara, in timp ce doamna Lucia Varga a fost oprita de Parlament sa faca legi pentru marii exploatatori din industria lemnului, mai precis bogatii sa se imbogateasca mai mult iar saracii sa saraceasca de tot !
A privit-o parintele sau mijind din procente si a intrebat-o: -Fa, tu nu vezi ce poveste de cacat spune asta despre noi?
Am avut onoarea sa citez din parintele oratorismului patriotic - Marcus Tullio CICERO. Domnul Klaus Iohannis nu are un discurs captivant.
Cu o zi inainte, Regina Ana a primit ultimele sacramente de la parintele titular al Parohiei Catolice din orasul Morges.
Noi, liberalii, nu putem uita ca parintele care a crescut statul mafiot timp de doua mandate este Traian Basescu.
Parintele trebuie sa se cazeze separat, la hotel", a explicat Lucia Morariu, presedintele ANAT. Trebuie spus ca in ultimii ani tot mai multe familii instarite isi trimit odraslele pentru doua-trei saptamani in Anglia, Franta, Germania sau Elvetia sa invete limba si sa intre in contact cu obiceiurile locului.
"Pentru educatia copilului e important ca parintele sa stie exact ce vrea si sa fie convins ca gradinita aleasa e cea mai buna pentru copilul sau", a spus Simona Dragan.
In plus, acolo unde este cazul, se impune dovada emisa de Serviciu Public pentru Asistenta Speciala/Primarie din care sa rezulte ca parintele solicitant de loc de munca a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate.
dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Speciala sau primar din care sa rezulte ca parintele solicitant de locuri de munca in strainatate a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate;
În ceea ce priveste promovarea, ca si în turism, parintele multumit este acela care face reclama gratuita atât prin discutiile cu ceilalti, cât si prin organizarea de petreceri private.
Este cunoscut ca "parintele" celei mai longevive emisiuni, " Surprize, surprize" (difuzata timp de noua ani la TVR), dar si al altor emisiuni de succes, precum "Din Dragoste", "Iarta-ma", "Sub alt chip", "Imprevizibilii", "Ploaia de stele", "Babilonia" etc.
"Daca parintele meu poate sa-mi faca rau, totul e posibil, dar..." Codrut Seres: "Putin probabil." Dan Voiculescu: "Dar relatia mea e...." Asa.
Mihai Gainusa a fost pe post de moderator, insa pe tot parcursul editiei s-a simtit o tensiune puternica atat la Gainusa, cat si la cei invitati: Elisabeta Lipa, Leonard Doroftei, Liana Stanciu, Mihai Georgescu, Cristina Topescu, doctorul Cristian Andrei, jurnalistul Petrisor Obae sau parintele Vasile.
Oficialii clubului SCM Craiova au vrut sa mearga ieri la mormantul lui Ion Constantinescu din cimitrul Ungureni pentru a depune o coroana de flori, la implinirea a trei ani de la disparitia celui care a fost parintele sporturilor de echipa din Banie.
Totodata acesta este considerat parintele consolei PlayStation fiind alaturi de companie inca de la terminarea studiilor superioare. Ken Kutaragi, in varsta de 56 de ani, va detine din 19 iunie functia onorifica de presedinte al companiei.
Cu toate acestea, Mendel este considerat parintele unei noi era mai mult in privinta sanatatii si eradicarii anumitor boli prin genetica si prin cercetarea genomului uman.
Acesta din urma, virtuoz cu o profunda cultura umanista, a pastrat un adevarat cult si o profunda afectiune pentru Enescu, considerandu-l parintele sau spiritual.
10 iulie 1851 la Bry-sur-Marne, Val-de-Marne, Franta), este considerat parintele fotografiei, prin inventia sa numita daghereotipie. Era un artist plastic, mai precis intai decorator de teatru, apoi pictor de decoruri.
google-analytics.com