Cautare

203 de rezultate pentru "parintele" (4.62 secunde)
Am avut onoarea sa il intalnesc anul trecut pe parintele Veriga si m-a impresionat fata lui dura, de luptator calit, neobosit.
Bunicul meu era un preot cunoscut in Bucuresti, parintele Toma Chiricuta, de la Biserica Zlatari, iar strabunicul din partea mamei, Nicolae Basilescu, a fost decanul Facultatii de Drept din Bucuresti in perioada interbelica.
"Din fondurile stranse la nivelul Arhiepiscopiei Craiovei si la nivelul Patriarhiei Romane in urma 'Apelului la rugaciune si fapta buna' si a campaniei 'Credinta este mai puternica decat apele', Arhiepiscopia Craiovei intentioneaza sa construiasca 20 de case in aceste localitati, pana la inceputul lunii noiembrie a acestui an", a declarat parintele Florin Bonea.
Textul sesizarii, "desecretizat" de surse Conform declaratiilor unor surse interne partidului, textul sesizarii catre Curtea Constitutionala este redactat in mare parte de "parintele Constitutiei", senatorul Antonie Iorgovan.
Dan Sabau este considerat parintele chirurgiei miniinvazive din tara noastra si a primit medalia de aur in Japonia pentru o tehnica proprie de interventie chirurgicala asupra cancerului esofagian.
La finalul dineului, "parintele perestroikai" a declarat ca gravitatea situatiei din decembrie 1989 de la Bucuresti nu poate motiva uciderea cuplului Ceausescu.
Ea aparea frecvent pe copertele revistelor imbracata in rochii ale unor designeri celebri si a intretinut misterul in jurul tatalui fetitei ei, astfel incat s-a ajuns la speculatii potrivit carora chiar Sarkozy ar fi fost parintele copilului.
Parintele Perestroikai, Mihail Gorbaciov, vine in Bulgaria la 7 octombrie, pentru a participa la forumul "Europe Looks Eastwards", care va reuni o elita politica mondiala, anunta cotidianul bulgar Standart.
Cum sa-l suparam pe parintele bordurilor care a ajuns capitalist de marmura pe banii Fondului American de Investitii? Cum sa le spunem sefilor din Wa shington ca politistii romani scoliti in America au invatat sa fure ca la carte, negociindu-si spagile la sange?
Marian Vanghelie, un lider cu greutate, stapan peste 28% din voturile filialelor din tara si adversar declarat al lui Ponta, a uitat toate conflictele pe care le-a avut in trecut cu Ion Iliescu, patriarhul PSD-ului, si cu Adrian Nastase- parintele politic al actualului presedinte al partidului, si le-a solicitat acestora o intrevedere care a avut loc in ultimele zile ale anului.
Laura Cernahoschi (foto) publica pe voxpublica.realitatea.net articolul intitulat 'PDL trebuie sa-si "ucida" parintele. Cum lucreaza Basescu pentru Blaga', pe care il puteti citi in continuare.
Acum cateva saptamani, directorul siteului Cotidianul.ro, Cornel Nistorescu, a anuntat public, cu subiect si predicat, ca a incheiat un contract de exclusivitate cu Julian Assange, parintele Wikileaks, in urma careia siteul va difuza exclusiv materialele care tin de Romania.
Parintele spiritual este Teodor Baconschi. Acesta a mai furat o data, la campania prezidentiala, cand era ambasador al Romaniei la Paris, numit in aceasta functie de Presedintele Traian Basescu, in timpul primului sau mandat.
Contractul a fost dat fara licitatie de Guvernul PSD, unde domnul Bota era secretar de stat si care putem spune ca a fost "parintele" contractului cu Bechtel.
Parintele lui politic si nasul lui de botez ca Prostanac, Ion Iliescu, a redevenit cancerul partidului si al tarii, iar pe cei care l-au sustinut in campania pentru prezidentiale i-a numit" tovarasi"- a facut asta un ins care isi datoreaza ascensiunea publica exclusiv "tovarasilor".
Daca pentru parintele sau spiritual, Ponta e "micul Titulescu", pentru mine el e "micul Vadim"", scrie Cristian Preda, pe blog.
Ungureanu s-a comportat similar cu un membru de rand, adica ca un randas, al Camarilei uzurpatorului Carol al II-lea, incat treptat parintele lui moral, Traian Basescu, a ajuns sa se felicite pentru alegerea facuta.
In opinia lui Andrei Nastase, tatal sau a "executat de patru ori pedeapsa", intrucat timp de opt ani, cat a durat procesul, a fost "arestat la domiciliu", insa apreciaza faptul ca parintele sau a incercat sa-si protejeze familia pe cat a putut:
Vor spune cel mult ca trebuie manifestata mai multa blandete fata de opozitie si grija filiala fata de cel care a fost parintele - cam vitreg - al natiei vreme de opt ani, pana cand copiii s-au emancipat si nu-l mai vor.
"Vom asigura logistica pentru ca un numar cat mai mare (de venezueleni) sa il poata vedea pe parintele lor, eliberatorul, protectorul lor", a adaugat el.
google-analytics.com