Cautare

203 de rezultate pentru "parintele" (6.98 secunde)
- Fost sportiv de preformanta indrumat catre handbal, practicant de lupte, corupt de artele martiale si indragostit de fitness, Mihai Dragomir are o cariera de peste 22 de ani in lumea sportului, fiind astazi Imagine si Promotor al Fitness-ului in secolul 21 si parintele primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Nu-i vorba, parintele ramane un sprijin - cat il tin si pe el puterile - chiar si in conditiile in care copilul in cauza nu mai este de mult minor, ba chiar si-a intemeiat propria familie.
Nu-i vorba, parintele ramane un sprijin - cat il tin si pe el puterile - chiar si in conditiile in care copilul in cauza nu mai este de mult minor, ba chiar si-a intemeiat propria familie.
un Trahanache superb intr-„O scrisoare pierduta”, pompierul din „Cantareata cheala”, domnul Unu din celebrul „Streap-tease” al lui Colceag, parintele Dewis din „Copilul ingropat” regizat de Catalina Buzoianu, Nae Gheorghidiu din „Patul lui Procust”, indragostitul din „Podul” regizat de Malaele, mireasa din „Mireasa muta”, mascariciul din „Legenda ultimului imparat”… si cate altele, cate altele in afara de cele care m-au fulgerat mai devreme!
si copiii bolnavi de SIDA tot din garsoniera mea au iesit, iar fata aia de l-a ucis pe parintele Roger primise buletin tot de la mine.
2006, copilasul cu probleme care s-a nascut acum trei zile va fi parintele anului 2007, an in care romanii isi doresc sa fie inainte de toate, europeni ai UE.
Asociatii de revolutionari, fundatii pseudoculturale, dascalimea teologica din Sibiu si mai ales parintele Constitutiei romane, cel care da pe toata lumea in judecata si se cearta cu toti, politicianul de mare rezonanta Antonie Iorgovan, au sarit ca arsi amenintand cu procese Sfantul Sinod si Patriarhia Romana.
Antonie Iorgovan, "parintele Constitutiei", il balacareste josnic pe Adrian Nastase. Pe partea cealalta, Ludovic Orban face acuzatii grave la adresa unor doamne care ar fi reusit in politica doar folosindu-se de farmecele personale.
Chiar daca nu sunt legi, ca in cazul relatiei parinte-copil, care sa sanctioneze o astfel de atitudine, parintele acestei guvernari este din plin admonestat de opinia publica.
A reusit prima lovitura la congres, cand coalitia anti-Iliescu l-a desemnat pe el drept candidat menit sa il sfideze pe parintele fondator.
N-am sa-l uit pe parintele Cinciu, reclamat de coleg pentru a-i lua parohia, si care, iesit din puscarie, si-a gasit sotia nebuna.
Democratia este, in logica fireasca a lucrurilor, "necesitatea inteleasa", ca sa-l parafra-zam pe parintele materialismului dialectic. Daca se intampla altfel, democratia da dureri de cap, devine sacaitoare si faci orice ca sa elimini cauza suferintei.
Nu apeleaza la el ca la parintele patriei, ca la garantul Constitutiei cum ar fi normal, daca ne-am afla in cadrele Constitutiei.
Oameni sunt si ei, ca si fratii care se paruiesc pentru cativa ari de pamant, pe care parintele lor n-a avut intelepciunea sa-i imparta pe cand era inca in viata.
Nu in mod deosebit pe cineva de acolo - presedintele Vacaroiu, "parintele Constitutiei" - Iorgovan, tinta seculara Ion Iliescu, tribunul Vadim Tudor sau prestidigitatorul la bile Tanasescu.
Sint voci care spun ca principalul lansator de zvonuri nascatoare de crize politice ar putea fi insusi parintele revolutiei aticomuniste - "bunicuta" Ion Iliescu.
Sint foarte multi cei care-si lasa copiii in grija altora pentru ca ei trebuie sa munceasca, insa exista si cazuri in care acestia aleg sa stea acasa, cu atit mai mult cu cit statul a inceput sa incurajeze familia, acordindu-i 800 de lei lunar, in cazul in care parintele a muncit, si doar 200 de lei daca nu a fost angajat.
Corveta a fost construita de o companie turca si poarta numele hatmanului Ivan Mazepin. Hatmanul Ivan Mazepa este erou considerat parintele ideii de independenta a ucrainenilor.
Sa iti vezi parintele ucis de ignoranta unei asistente, care vorbea la telefon, in loc sa-i faca o injectie. Sa ramai cu piciorul distorsionat, dupa ce un chirurg de oase si-a batut joc de tine.
In incercarea de a-l imita pe ' prietenul ' Geona, Tariceanu apeleaza la modificarea Constitutiei, de parca parintele ei, regretatul Antonie Iorgovan, ar fi lasat-o de izbeliste atunci cand a creat-o si sa fie modificata atunci cand i se nazare oricaruia.
google-analytics.com