Cautare

1600 de rezultate pentru "padure dumitru" (3.62 secunde)
Producatorii scot bani frumosi din exportul fructelor de padure certificate ecologic. ... In aceste conditii, concluzia reprezentantilor companiilor de profil este ca romanii nu sunt mari consumatori de miere si fructe de padure, la fel cum nu sunt nici bautori de ceai.
Este vorba de trei bazine cu pastravi, o cladire destinata activitatii de colectare si procesare a fructelor de padure, ciupercilor si plantelor medicinale, precum si suprafata de 34.970 de hectare de teren situat langa padurile comunei.
Aproximativ 400 de silvicultori vor putea participa, in perioada 11 iunie-10 octombrie, la cursuri gratuite, cu o durata de zece zile, privind managementul durabil al suprafetelor de padure, proiectul fiind finantat din fonduri UE si de la bugetul Ministerului Agriculturii, se arata intr-un comunicat al ministerului.
Noul ministrul al Agriculturii, Decebal Traian Remes, vine cu promisiuni pentru fostii proprietarii de padure deposedati abuziv. ... Reprezentantii Regiei Nationale a Padurilor au anuntat anterior ca intentioneaza sa accelereze ritmul retrocedarilor, urmand ca Regia sa ramana cu 2,5-2,8 milioane de hectare de padure, dupa finalizarea acestora.
In unele declaratii, chiar recunoasteti ca s-au facut investitii care constituie "greseli de neiertat", spre exemplu parcuri construite in padure, greseli pentru care cineva ar trebui sa fie tras la raspundere.
WWF lanseaza colectia de jucarii din padure, Mai mult decat un plus, iar replici ale mai multor animale salbatice, cum ar fi bufnite, caprioare, marmote, iepuri, vulpi, lupi si ursi lupta alaturi de WWF pentru apele, padurile si speciile salbatice din Romania.
lapte si cacao, alune de padure, fructe de padure, lamaie sau rom - acestea fiind in topul preferintelor romanilor, conform sudiilor si degustarilor efectuate.
neagra cu alune, neagra simpla si neagra cu fructe de padure, dar si 3 tipuri de ciocolata la 150 de grame: de migdale, de alune de padure si de coacaze.
Etimologia Teleorman ar putea sa aiba sensul de padure nebuna (in limba turca - din Turcia:
In zonele rurale, se incepe culesul viei, se bat nucii si de aduna ramuri de alun din padure. ... Se mai spune ca nu trebuie sa faci alte munci, cu exceptia culesului strugurilor, al nucilor si al ramurilor de alun din padure.
Pe undeva pe la Valea Rea, am cotit-o spre stanga si am tinut cu greu drumul forestier printr-o padure trezita la viata de calduroasele zile de primavara. ... Si pe toate le imbratisa o padure curata, trezita la viata pentru o sarbatoare a Crestinatatii.
neagra cu alune, neagra simpla si neagra cu fructe de padure, dar si 3 tipuri de ciocolata la 150 de grame: de migdale, de alune de padure si de coacaze.
de dovleac, de floarea soarelui, migdale si alune de padure - la 15 RON borcanul - miere cu nuca - miere duo (rapita cu mana) si finetti - miere tip dulceata - la 12 RON borcanul (1. ... merisor si fructe de padure;
Uneori, asa cum se intampla atunci cand esti la plimbare intr-o padure minunata, cu umbre si lumini, asa cum este si viata, dai peste un tapsan de unde poti vedea mai clar copacii de padure.
Virusul ucigas Ebola s-ar putea raspandi aidoma focului intr-o padure, spun autoritatile sanitare americane, cerand persoanelor care calatoresc in Africa de Vest sa ia toate masurile de prevenire a epidemiei. ... Nelinistea porneste de la faptul ca epidemia da semne ca este "reinsamantata", ca este ca un foc intr-o padure.
este faza restrictiva si se bazeaza pe oua, lactate cu continut scazut de grasimi, cateva tipuri de cereale integrale, salata verde, legumele hipocalorice, fructe de padure, insa si migdalele, nucile si alunele sunt permise in cantitati reduse.
miere cu fructe de padure, siropuri de papadie, de brad, de soc - la 15 RON sticla, dar si miere de coriandru si salcam (cele mai cautate la acest targ de Craciun).
Astfel, padurile Carpatilor sunt taiate intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii, mult mai mare decat statisticile oficiale, care recunosc totusi jaful si faptul ca, daca in toata Europa, suprafata de padure creste, la noi e in continua scadere, iar ceea ce se mai considera padure este de regula ceva scapat de taierile ilegale, de exploatarile devastatoare pe mari suprafete urmand ca ramasitele slabite sa fie doborate de intemperii, atunci cand nu sunt doar pretexte pentru acoperirea taierilor abuzive.
La standul nostru puteti gasi siropuri si dulceturi naturale 100% facute din fructe de padure, culese din flora spontana si din ce creste la noi in livada. ... Sunt din fructe de padure:
La standul nostru puteti gasi siropuri si dulceturi naturale 100% facute din fructe de padure, culese din flora spontana si din ce creste la noi in livada. ... Sunt din fructe de padure:
google-analytics.com