Cautare

1600 de rezultate pentru "padure dumitru" (3.58 secunde)
Mesterul popular Dumitru Marinica este un gospodar din comuna giurgiuveana 1 Decembrie. ... Dumitru Marinica este nu doar un mester popular talentat, ci si un gospodar harnic.
Primarul Dumitru Nicolae se afla la sfarsit de mandat. ... Dumitru Nicolae, in general, nu recunoaste nimic. ... Ascultandu-l pe Dumitru Nicolae, ramai cu impresia ca, in cei aproape opt ani de cand este el primar, s-a turnat atata asfalt incat sa acopere distanta Galati - New York.
Anuntul sefului Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, ca nu va face niciodata parte dintr-un partid in care se afla si Dumitru Dragomir pare, la prima vedere, o declaratie de demnitate politica. ... Un partid la care ravneste si peremistul demisionar Dumitru Dragomir.
Actorul Doru Octavian Dumitru este un om sufletist. Interesant este ca, in general, glumele lui Doru Octavian Dumitru nu au accente politice, deoarece "politicul este cel care da o paine altora, nu mie".
Silviu Dumitru, directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, considera ca, inainte de a intra in contact cu contribuabilul, cetateanul trebuie sa cunoasca legea. ... Nu trebuie sa uitam ca fiecare padure are si uscaturile ei, asa ca in orice institutie pot fi functionari publici slab pregatiti.
Un ocol silvic privat din localitatea Horezu, judetul Valcea, administreaza si asigura paza unei suprafete de 1.000 de hectare de padure din comuna Bustuchin, judetul Gorj.
Vreau sa-l informez pe domnul senator Funar, ca fost prefect al judetului Tulcea m-am ocupat de infiintarea acestei comune si Valea Teilor sau in aceasta zona sunt numai tei, este o padure de tei, deci...Vom cultiva inca doua mii, daca doriti.
Consilierii PRM din Sanmartin au subscris la initiativa lui Magheru, sustinand ca in comuna lor cererile de retrocedare cuprind zeci de imobile si sute de hectare de padure.
La scurt timp dupa aceea, a iesit din padure, miscandu-se rapid si in zig-zag, o aratare inalta de 2,30 metri, cu brate lungi care se balabaneau si cu capul asezat direct pe umeri, fara gat. ... Aceasta a speriat pesemne creaturile, care au disparut cu rapiditate in padure.
Daca numesc doar cele 220.000 de ha de padure virgina, apoi cernoziomul ciocolatiu, cel mai productiv dintre toate tipurile de sol, aflat cu predilectie in Dobrogea, se poate vedea capacitatea sigura de a dezvolta durabil tara. ... Sau au padure, dar nu au codru.
Cand a fost la vreo 50 de metri de destinatie, in timp ce urca pe o carare spre padure, a auzit mai multe voci cantand, dar nu a vazut pe nimeni. ... a alergat prin padure, dar nu a mai ajuns-o, desi a vazut-o din departare.
In primele ore ale zilei de 26 decembrie 1980, o lumina puternica a fost vazuta coborand in aceasta padure.
- Eu am terminat medicina la 34 de ani si am primit un post de medic de circa in satul Ditesti, langa Filipestii de Padure, in judetul Prahova. Am locuit de fapt la Filipestii de Padure, acolo, in sat, aproape trei ani.
Mitropolia Moldovei si Bucovinei a dat in judecata Prefectura Vaslui, intrucat Comisia judeteana de fond funciar nu a pus-o in posesie cu 5.200 de hectare de padure in judetul Vaslui.
Una spune Radoi si alta spun documentele In comuna Farcas, problemele legate de pamant si padure sunt intr-adevar incurcate din cauza legilor funciare pe baza carora s-au facut mai multe reconstituiri de proprietati, in functie de limita proprietatii impuse de ele, din cauza fostului IAS care a intrat in faliment si ale carui active au fost vandute de lichidator sau din cauza Ocolului Silvic Melinesti, care nu vrea sa dea padure compacta, pe vechile locuri, asa cum impune Legea nr.
Asta pentru ca intreaga padure din zona respectiva va fi sacrificata. ... Va disparea o padure ce se intinde pe o suprafata de aproximativ 40-50 de hectare.
Mircea Geoana si Daniela Popa au precizat vineri, intr-o conferinta comuna, ca nu doresc sa discute deocamdata despre "pielea ursului din padure", subliniind insa ca programul ofertei comune de guvernare este prioritar si urmareste rezolvarea punctuala a problemelor cetatenilor in plan economic si social.
El mai aminteste ca "cine se teme de lup, nu intra in padure", subliniind insa ca totul este "cum se intra si mai ales cum se iese din padure".
"PSD vinde pielea ursului din padure", pe care il puteti citi in continuare. 'Comitetul Executiv al PSD a decis, prin vot unanim, sa introduca motiune de cenzura impotriva Guvernului Boc.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) - Romsilva nu este de acord cu legea data anul trecut de fosta guvernare, prin care regia este obligata sa preia in paza gratuita suprafete de padure de la persoane fizice, ne-a declarat directorul general al RNP, Simion Maftei.
google-analytics.com