Cautare

732 de rezultate pentru "oprirea apei craiovahey1" (3.81 secunde)
Totusi, unul dintre ei nu a mai iesit la suprafata apei. Plantele l-au tintuit pe Michael pe fundul apei. Prietenii lui s-au speriat si au incercat sa-l gaseasca pe Michael in apele tulburi.
Izvorul termal este un izvor natural, iar temperatura apei depaseste temperatura medie a aerului. ... Dupa continutul apei, un izvor termal poate fi cu apa sulfuroasa, cu apa clorurata, carbonatata, izvor cu ape radioactive si izvor mineral cu apa rece.
Totusi, comparativ cu anul scolar precedent, procentul scolilor autorizate sanitar a crescut cu 10%. Marea majoritate a unitatilor de invatamant ramase fara autorizatie se confrunta cu lipsa apei potabile si a grupurilor sanitare.
orice reactie a apei cu sarea produce caldura! ... Vorbim de zaharul natural din fructe sintetizat de natura cu ajutorul apei !
De exemplu, consumatorul va aprecia cel putin la un nivel elementar calitatea apei dintr-o piscina, dar pentru prestator aceasta se traduce printr-o serie de caracteristici concrete: pH-ul apei, continutul de clor, numarul de bacterii, etc.
Insa daca broasca este pusa intr-o oala cu apa rece, iar temperatura apei este crescuta progresiv, organismul broastei se va adapta, incet, incet, la temperatura tot mai ridicata.
Tinctura de flori de soc influenteaza pozitiv eliminarea apei in exces din organism; rol depurativ eficient in eliminarea toxinelor si substantelor daunatoare organismului atat prin urina, cat si prin transpiratie, mareste activitatea secretorie a glandelor sudorifice;
Amplasat in zona Militari este cel mai mare parc de distractii in aer liber din Bucuresti, care in prezent ofera piscine cu cea mai inalta calitate a apei, tobogane, prima piscina cu valuri din Bucuresti, o piscina olimpica pentru adulți, cea mai mare plaja cu nisip din Bucuresti, singurul Lazy River din oras, restaurante, pavilioane acoperite si zone speciale pentru copii.
Activitatea de trecere a Dunarii datorita nivelului scazut al apei pe Bratul Ostrov, a fost oprita.Nu se mai efectueaza trecere in zona Chiciu â€" Regie. Cota apei la Calarasi - 114 cm - 2 cm, a postat prefectul judetului Calarasi, George Iacob.
Bulevardul Energeticienilor, Bulevardul Fizicienilor, Calea Vitan, Soseaua Mihai Bravu (partial) si strada Nicolae Pascu, este afectata furnizarea apei calde si a incalzirii in anumite zone din sectoarele 2 si 3 ale Capitalei.
Urmele nivelurilor in scadere ale apei din inundatii au desenat pe peretii interiori ai reduitului o stratificatie stranie, in care pseudo-fosile recente coabiteaza cu semnele incrustate in tencuiala de detinuti.
pe langa incalzirea globala, sunt folosirea irationala a apei si exploatarea resurselor de peste, infrastructurile pentru permiterea navigatiei fluviale si constructia de diguri. ... Dunarea este "un monument al proastei politici de gestionare a apei dulci", spunea expertul WWF Martin Geiger.
Cantitati impresionante de alge (noroc ca doar aproape de mal) umbresc claritatea si continutul apei marii, incat mai ca-ti vine sa-i crezi pe cei din Comisia Europeana care au publicat raportul acela potrivit caruia doar 10 din cele 35 de plaje de pe litoralul romanesc au apa in parametri normali pentru imbaiere, iar plajele nu prezinta o garantie din punct de vedere al igienei.
Leo Platvoet a intreprins o vizita in Delta Dunarii in perioada 27-31 octombrie, prilej cu care a intocmit un proiect de raport ce precizeaza ca organizatii precum Comisia Europeana sau Comisia Internationala pentru Protectia Dunarii au cerut Ucrainei, fara vreun rezultat, oprirea lucrarilor la Canalul Bistroe pana la intocmirea unui studiu de impact asupra mediului.
Senatorul PSD Cristian Diaconescu a evitat sa spuna explicit daca scuzele presedintelui vor determina sau nu partidul sau sa ia in calcul oprirea procedurii de suspendare.
Pentru a stopa cererea de inscrieri in PNL, deputatul Titu Gheorghiof a dat un moratoriu prin care cere oprirea inscrierilor in partid timp de sase luni, moratoriu care a intrat in vigoare de vineri seara.
Adrian Nastase publica pe blog articolul "Impasul", pe care il puteti citi in continuare. 'Romania se trezeste in fiecare dimineata a ultimelor luni, intr-un mare impas.
Ca sa raspund foarte scurt, prin gasirea unor surse noi de venituri la buget si prin oprirea coruptiei ingrozitoare, care in acest moment duce o mare parte din bugetul de stat catre firmele conectate de partidul de guvernamant.
Serviciul de asistenta de urgenta carduri va fi asigurat, in aceasta perioada, in sistem off-line.Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic.
Oprirea sistemului de carduri are ca scop optimizarea sistemelor informatice ce asigura functionalitatea cardurilor, se arata in comunicatul bancii.
google-analytics.com