Cautare

427 de rezultate pentru "onesc cosmin" (2.85 secunde)
Prima victorie a grupului a fost impunerea lui Cosmin Gusa in curtea PSD, ca al doilea om in partid. ... Prin intermediul lui Cosmin Gusa, s-a incercat infiltrarea ei in PSD.
"Singura salina care ne depaseste ca si concentratie este cea de la Ocne", a precizat Cosmin Budulan, cel de-al doilea asociat al firmei, care a explicat ca in "Salina de acasa" salinitatea variaza intre 12 si 19 mg/m3, fiind de aproximativ trei ori mai mare decat in majoritatea salinelor de adancime, unde variaza intre 4 si 6 mg/m3.
Adriana Muraru, Cosmin Prelipceanu, Anca Dumitrescu, Teodora Ghenciu, Mircea Ivan, Olivia Paunescu Marius Pancu, Liana Alexandru, Luca Niculescu, Laura Teodoru, Cosmin Stan, Emma Zeicescu.
Desi in audiovizual mai sunt patru posturi de stiri, interesul manifestat de public este destul de mare, datorita vedetelor Luca Niculescu, Cosmin Preliplceanu, Adriana Muraru, Emma Zeicescu, Cosmin Stan sau Sanda Nicola.
punerea in siguranta a barajului Caraula (8,9 milioane de lei), dupa cum a precizat Cosmin Calin, directorul ABA Jiu. ... Firmele executante, Apasco SA si Dimar SA, au experienta in domeniu", a spus directorul Cosmin Calin.
punerea in siguranta a barajului Caraula (8,9 milioane de lei), dupa cum a precizat Cosmin Calin, directorul ABA Jiu. ... Firmele executante, Apasco SA si Dimar SA, au experienta in domeniu", a spus directorul Cosmin Calin.
Sosit in iarna la FC Olt Slatina, fundasul central Cosmin Crusoveanu pare sa-si fi gasit locul in formatia lui Dan Oprescu. ... Asteptam cu nerabdare inceperea campionatului, pauza aceasta a fost destul de lunga", a completat Cosmin Crusoveanu.
Cosmin Bacila, fotbalistul care si-a rupt piciorul pentru trupa gorjeana in turul campionatului, a fost uitat de oficiali Indispensabil in turul campionatului, Cosmin Bacila nu mai este bagat in seama de oficialii de la Pandurii.
Monica Cojocaru (Peugeot 206, Auto Blic), la clasa A3, Mihnea Dutescu (Renault Megane, Midnight Racers) la clasa H3 si Cosmin Opritoiu (Suzuki Swift GTI, Autosolution) la clasa H1.
Atacantul Cosmin Vancea s-a declarat incantat de faptul ca-i va intalni pe Francesco Totti si compania si spera sa-i dea gol lui Bogdan Lobont. ... Asta e, suferim acum, ca sa ne fie bine dupa, in campionat", a completat Cosmin Vancea.
La 8+1 masculin (Florian Hodorogea, Alexandru-Vasilica Mardare, Gheorghe-Costel Mihailescu, George Nedelcu, Pavel-Iulian Buiciac, Alexandru-Cosmin Macovei, Danut-Viorel Rusu, Cristian Ivascu, Laurentiu Stoenica), Romania a ratat medalia de bronz pentru doar opt sutimi de secunda.
Intre acestia se numara fostul impresar Sica Puscoci, fotbalistul Cosmin Contra (Petrolul Ploiesti), Dinu Gheorghe (Astra Giurgiu), Nicolae Badea, Ion Ionica si Gheorghe Pecheanu, toti fosti membri in Consiliul Director al FC Dinamo in 2003, cand a fost perfectat transferul lui Dan Alexa la Beijing Guoan.
Cine au fost cei mai buni romani cu Israel si ce debutant a impresionat Romania a castigat amicalul cu Israel, 2-1, obtinand prima victorie dupa 22 de ani. Elevii lui Cosmin Contra au revenit de la 0-1. ... Selectionerul Cosmin Contra a primit nota 8. Sursa: gsp.ro
Sambata, 13 octombrie, Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia -ora 11:45 - antrenament oficial Romania (deschis presei in ultimele 15 minute) - ora 12:00 - conferinta de presa Cosmin Contra + un jucator National Arena - ora 13:30 - conferinta de presa Serbia - ora 14:00 - antrenament oficial Serbia (deschis presei in primele 15 minute) Selectionerul Cosmin Contra:
Cosmin Padureanu, cascadorul care l-a dublat in "Supravietuitorul", a oferit o declaratie halucinanta: ... Imi este imposibil sa cred ca ar fi scazut atat de mult, dar cine stie", a declarat Cosmin Padureanu pentru wowbiz.ro.
Florian Pittis, duminica, 14 octombrie, sunt Maria Gheorghiu si Radu Gratianu, Walter Ghicolescu & David Gojkovic, Zoia Alecu, Cosmin Vaman, Alexandra Andrei & Trupa Spam, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, Mircea Vintila & Brambura, OCS, Calancea Band & Guz, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara, prieteni!
Cel care a facut fotografia, Cosmin Garlesteanu, a vorbit despre socul pe care l-a experimentat. ... Fotografia a fost facut in data de 4 februarie si a starnit un "interes global" dupa ce Cosmin a postat-o pe un site de photo-sharing, scrie Daily Mail.
Cel care l-a dat in judecata pe prezentatorul emisiunii Happy Hour de la PRO TV este milionarul Cosmin Balcacean, deranjat de atitudinea vedetei in cazul divortului sau de sotia Dana, dezbatut toata toamna trecuta de lumea mondena, inclusiv in emisiunea lui Maruta.
Cosmin Manuel Soare, director al firmei Smin Codex SRL, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Tot la noi, mai gasiti la vanzare si botosi din blana naturala - la 55 RON", ne-a spus Cosmin Manuel Soare.
Ciora Cosmin, medic gastroenteolog la Spitalul Clinic Fundeni, principalele cauze ale cirozei hepatice sunt: ... Ciora Cosmin. Simptome de alarma De multe ori, pacientul nu prezinta niciun simptom si afectiunea este descoperita in stadii avansate.
google-analytics.com