DeCeNews: Ipoteza socanta: Incinerarea, un pretext. Sergiu Nicolaescu va fi inmormantat in secret

O ipoteza incredibila a fost lansata pe culoarele de la Cercul Militar, acolo unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu. Apropiatii care au venit sa-i aduca un ultim omagiu au ramas socati cand au vazut cat de mic este sicriul in care se presupune ca ar fi depus trupul regizorului.
Cosmin Padureanu, cascadorul care l-a dublat in "Supravietuitorul", a oferit o declaratie halucinanta: "Sicriul e prea mic, Sergiu Nicolaescu este un tip inalt, nu se prea potriveste cu realitatea". Padureanu are aceleasi dimensiuni cu Nicolaescu, este la fel de inalt, are acelasi numar de kilograme si poarta acelasi numar la pantofi si la costum.
"Cand m-am dus azi sa-l vad, impreuna cu ceilalti cascadori, am ramas socati! Sicriul e prea mic! El era un tip inalt, cam de 1,86 metri, bine facut! Imi este imposibil sa cred ca ar fi scazut atat de mult, dar cine stie", a declarat Cosmin Padureanu pentru wowbiz.ro.
Si Mircea N Stoian crede ca sicriul de la Cercul Militar nu ar contine trupul neinsufletit al lui Sergiu Nicolaescu: "O ipoteza care mi-a venit in minte acum: sicriul lui Sergiu Nicolaescu a fost depus sigilat si va fi incinerat tot sigilat. Cum ar fi insa ca in sicriu sa nu fie corpul lui Nicolaescu, acesta urmand sa fie inmormantat crestineste in alta zi, discret si in secret, sub un alt nume; Florin de exemplu, pentru ca il chema si Florin, la Tg Jiu sau la 2 Mai unde avea casa pe care o iubea mult, pentru a se evita balamucul mediatic si ce urmeaza dupa aceea. Inclusiv orice tentativa de prelevare a materialului biologic pentru stabilirea ADN-ului. O parere personala... Sa vedem daca timpul o confirma sau o infirma", a spus "batranul" Stoian.