• Razvan Mitroi, editor sef Digi24: Misiune

Ca telespectator am resimtit in ultimii ani nevoia unui program de tip "Stiri, nu vorbe". Am gasit din ce in ce mai rar asa ceva, asa ca m-am refugiat in afara zonei TV. Cautam acele stiri relevante, impartiale si redactate cu acuratete, care sa nu-mi omoare timpul liber si asa dramuit, ci sa ma ajute sa inteleg ce se petrece in jurul meu, in lumea mea. Digi 24 este un proiect care raspunde acestor cerinte si cu el sper sa readucem la televizor oameni ca mine.

• Valeria Dorneanu, senior editor: Ne informam ca sa va informam. Alfa si omega meseriei de jurnalist

Respectabilul verb "a (se) informa" este mijloc si scop pentru slujbasul presei, iar rasplata este un public informat. Verbul misiunii noastre are o ruda perversa: a dezinforma, a informa gresit in mod intentionat. La capatul acestui verb sta un public dezinformat, dar fara vina. A cerut apa si a primit verde de Paris.

• Antoaneta Dohotariu, Producator General Departamentul Productie: Cultivam valoarea, increderea, curajul

Pariem pe cultura, propunem o noua abordare a sistemelor de valori. In emisiunile Digi24 vorbim despre creativitate, inovatie si credem ca sansa acestei tari sta in capacitatea de a crea proprietate intelectuala. Impartim intrebari, propunem linii de gandire, aducem in prim plan oamenii tineri, talentati, entuziasti, indrazneti si redescoperim valorile autentice.

Vedetele noului post: Adriana Muraru, Cosmin Prelipceanu, Anca Dumitrescu, Teodora Ghenciu, Mircea Ivan, Olivia Paunescu Marius Pancu, Liana Alexandru, Luca Niculescu, Laura Teodoru, Cosmin Stan, Emma Zeicescu.