Cautare

2020 de rezultate pentru "oficiul postal dancu jud iasi" (3.15 secunde)
Vasile Dancu:
pe sticla, cioplit, incondeiat Stela Lucaciu din Scheia, jud. ... Stan Anuta din Sapanta, jud. ... Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud. ... Marinescu Dan, din Ploiesti, jud.
Manzalesti - Jud. Buzau, Corbi - Jud. Arges, Luncavita- Jud.
I .Cuza ' Iasi ; ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Xenopol" al Academiei Romane, Iasi; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; ... I .Cuza ' Iasi; ... Cuza ' Iasi; ... I .Cuza ' Iasi; ... Xenopol" al Academiei ROmane, Iasi;Alexa Visarion, regizor;
Liderul filialei municipale a PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat marti ca niciun reprezentant din conducerea PNL Iasi nu sustine demersul lui Valerian Salavastru privind organizarea unui congres extraordinar al partidului si ca acesta va raspunde in interiorul partidului pentru opinia sa.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui. ... E vorba de judetele Botosani, Iasi si Suceava.
Problemele cu privire la programul Renta Viagera, datorate unor situatii neprevazute de legislatie si sesizate de Oficiul National de Renta Viagera Agricola (ONRVA), incep sa-si gaseasca rezolvarea.
Anchetatorii au supravegheat mai bine de doua luni doi darabaneni care colectau tigari din localitatile invecinate orasului, pe care le trimiteau apoi, prin colet postal, catre persoane din Bucuresti si Brasov, care comercializau marfa. ... de 29 de ani, la oficiul postal Darabani.
Oficiul National pentru Produse Traditionale si Ecologice ar putea deveni functional la sfarsitul lunii viitoare, a anuntat ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
Ora de Iasi informeaza : TONUL S-A DAT LA IASI: ... Cadoul lui Ponta pentru Nichita, candidatura sub umbrela USL Victor Ponta a adus la Iasi vesti bune pentru liderii locali ai USL Gheorghe Nichita si Relu Fenechiu.
Filarmonica Iasi a primit 800 000 lei de la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru finalizarea lucrarilor la Casa Bals, din cadrul Universitatii de Arte "George Enescu" Iasi. "Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit, un cadou pentru Iasi si pentru ieseni.
Daniel Learciu - propus pentru functia de director adjunct la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Dimciu Mergeani - director adjunct Garda Financiara, Mihaela Sonel - director adjunct Oficiul de Consultanta Agricola, Dumitru Moinescu - director adjunct la Inspectoratul de Stat in Constructii, Marian Becheanu si Marius Ciobanu - directori adjuncti la Inspectoratul Teritorial de Munca, Dionisie Culetu - inspector adjunct la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.
Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB) a blocat de la inceputul anului pana la mijlocul acestei luni peste 212,3 miliarde de lei (peste 5,8 milioane de euro) in urma rapoartelor privind tranzactiile suspecte de spalare de bani.
"Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca desfasoara o activitate de identificare a persoanelor de sex feminin care doresc sa lucreze in strainatate in domeniul agricol", a declarat Daniela Dobrin, directoarea executiva a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Bucuresti au trimis in judecata doi functionari de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Calarasi, pentru conflict de interese, cei doi find acuzati ca incasau valoarea lucrarilor cadastrale efectuate printr-o firma pe care o detineau.
Dancu e indecis Totodata, senatorul Vasile Dancu a spus ca PSD ar trebui sa analizeze daca sa depuna sau nu o motiune de cenzura.
Strategia colaborarii PSD-PD, un document "destul de naiv" Senatorul PSD Vasile Dancu sustine ca strategia referitoare la o posibila colaborare politica PSD-PD este un document "destul de naiv", care "are putine sanse de a fi pus in practica".
Senatorul PSD Vasile Dancu a spus despre programul de guvernare al PSD, care avea termen de finalizare, "macar pe liniile sale principale", la 15 august - dupa cum anunta Mircea Geoana - ca este in cel mai bun caz "un program politic" si ca ar trebui lansat pe "componente", nu tot deodata.
Senatorul PSD Vasile Dancu a apreciat ieri ca momentul conflictual dintre Adrian Nastase si unii dintre liderii actuali ai partidului va fi depasit si a afirmat ca fostul presedinte al PSD nu poate fi tratat ca un membru oarecare al partidului.
google-analytics.com