Cautare

817 de rezultate pentru "oferte" (3.49 secunde)
Dezvoltatorii imobiliari au anuntat, in ultimele doua saptamani, oferte tot mai tentante pentru a atrage cumparatorii oradeni cu bani, data fiind perioada de criza financiara prin care trecem cu totii.
Guvernul a decis ca actiunile statului la Societatea de imbunatatiri Funciare (SNIF), care exploateaza terenuri cu o suprafata totala de 2,135 milioane de metri patrati, sa fie vandute prin licitatie publica cu strigare, nu prin negociere de oferte finale, cum s-a anuntat ca a fost convenit de Agentia Domeniilor Statului (ADS).
DB Schenker a preluat peste 99% din actiunile Romtrans, pe baza unei oferte de preluare publicata de Schenker&Co Viena, astfel ca firma romaneasca de transport si expeditii a devenit parte integranta a retelei internationale de transport si logistica DB Schenker.
Astfel, primaria va strange de la agentii economici oferte pentru 3 zile si nopti de cazare de Pasti in sudul litoralului, cat si pentru 3-4 zile de 1 Mai, oferte care urmeaza sa fie promovate la targul de turism care are loc, in perioada 19-22 martie a.
 La licitatia organizata luna trecuta de Consiliul Judetean Dolj pentru atribuirea contractului de consultanta si de realizare a studiului de fezabilitate pentru viitoarea zona a aeroportului craiovean au solicitat documentatia 18 firme, dar numai opt au depus si oferte pentru realizarea masterplanului.
Bancile se intrec in oferte de tot felul la cardurile de credit in aceasta perioada de criza. ... Oferte multe, conditii similare Daca pe finalul anului 2008 bancile promovau cardul de credit cu perioade de gratie foarte mari (de trei luni), acum, majoritatea au perioade de gratie mult mai mici:
Totusi, incep sa apara oferte de apartamente sub 50. ... Sunt si exceptii insa, precum zona Tomis III, unde exista oferte si la 48.
Ford Romania a solicitat recent oferte de pret de la furnizorul de gaze naturale din Vaslui, SC Est Gas SA, desi fabrica primeste in prezent gaze de la Conef Gaz SRL, a precizat, pentru GdS, Nadia Crisan, reprezentant al companiei de autoturisme.
De altfel, nevoia de lichiditate, resimtita la nivelul bancilor in primele luni ale anului, a dus la aparitia unor oferte foarte atractive de plasare a banilor in depozite bancare la termen, insa pe perioade scurte.
Astfel, firmele care au depus oferte sunt: ... Potrivit unor surse informate, cele mai avantajoase oferte sunt ale primelor doua competitoare.
Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a declarat, ieri, ca toate cele 20 de banci care au depus oferte pentru Prima Casa sunt eligibile pentru program, iar semnarea conventiilor de garantare se va face dupa 2 iulie, cand se va semna ordinul comun al MFP si Ministerului IMM-uri de garantare guvernamentala.
Mai multe companii au primit invitatia sa faca oferte.
Parcurile pentru masinile recuperate, doar in zona Bucurestiului Pentru a beneficia de vehiculele scoase la revanzare (al caror pret afisat reprezinta baza de referinta in negocierea unei oferte de pret personalizate), potentialul client trebuie sa-si aleaga autovehiculul/echipamentul dorit si sa contacteze un specialist al Departamentului de Revanzare care sa-i faciliteze vizionarea acestuia.
Potrivit noii ordonante, actionarii care ajung sa detina peste 33% sau 50% din capitalul unei companii, in mod direct sau indirect, sunt obligati sa faca oferte publice de preluare, in termen de doua luni de la depasirea pragului prevazut de lege.
Oferte de la 99 de euro/persoana Craiovenii nu sunt interesati de excursii, chiar daca ofertele prezentate de agentii sunt mai mult decat tentante - de exemplu, trei nopti la Istanbul cu mic dejun si transport cu autocarul costa de la 99 de euro/persoana, trei nopti la Viena si doua la Budapesta cu mic dejun si transport cu autocarul - de la 139 de euro/persoana, trei nopti la Londra cu mic dejun si bilet de avion, de la 318 euro/persoana, trei nopti la Paris cu mic dejun si transport cu avionul - de la 250 de euro/persoana.
FP a primit oferte de la trei consortii si o societate de brokeraj pentru a participa la selectia privind intermedierea listarii Fondului pe BVB.
exista oferte de 800-850 de lei pe tona plus TVA, care pot asigura un anumit grad de profitabilitate pentru detinatorii de stocuri de grau, dar creeaza presiune asupra sectorului de procesare (morarit-panificatie)".
Pentru acesta editie, Adama a pregatit oferte speciale adresate exclusiv vizitatorilor Timon ce vizeaza ansamblurile Evocasa Armonia, Evocasa Optima si Evocasa Selecta. ... Am pregatit oferte pentru fiecare dintre cele trei ansambluri tocmai pentru a indeplini toate solicitarile categoriilor noastre de public.
UPDATE 11.45 - Toate cele patru oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim, depuse de companiile PCC SE, Aisa Invest, Chimcomplex si Dan Diaconescu, au fost acceptate pentru licitatia deschisa cu strigare.
eliminarea solicitarii de prezentare a trei oferte in etapa de depunere a cererii de finantare, intrucat, practic, se fac selectii de oferte, fara a sti daca se va achizitiona si cand;
google-analytics.com