Cautare

817 de rezultate pentru "oferte" (8.96 secunde)
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
La munte, in hoteluri si in pensiuni, abia se mai gasesc locuri. Gazdele si-au atras oaspetii cu oferte care mai de care mai tentante si pentru mai toate buzunarele.
Black Friday 2022 vine cu oferte inedite pentru romani. Pe 11 noiembrie ne vom putea cumpara vacante si chiar apartamente la preturi mai mici.
In speranta ca vor atrage mai multi clienti, au scos pe piata oferte last minute, in care pretul cazarii este mai mic cu 40% decat pana acum.
De la reclamele traditionale, care puneau accent pe lux si emotia castigului, la campanii digitale sofisticate, care promoveaza oferte precum bonus cu depunere, lumea publicitatii cazinourilor s-a adaptat pentru a raspunde asteptarilor unui public din ce in ce mai divers si conectat la tehnologie.
"Puteti comenta despre conflict de interese, daca doriti, dar e o piata libera si lumea poate sa faca oferte. Nu se realizeaza un mare avantaj pentru furnizorii de astfel de servicii", a explicat Mohora.
Tipografia desemnata in urma selectiei de oferte organizata de Prefectura a terminat activitatea pentru scrutin, iar subprefectul Paul Popa a predat presedintelui Biroului Electoral Judetean, Adrian Toporascu, toate materialele receptionate de la societatea Musatinii.
"Noi am organizat o selectie de oferte si am ales oferta cea mai avantajoasa ", explica Gheorghe Munteanu, secretarul general al Prefecturii.
La licitatie au participat trei societati de profil, care au prezentat urmatoarele oferte financiare: 7 euro/tona; 10 euro/tona si 27 euro/tona.
Vedem ce iese la alegeri, cum ne pozitionam, ce oferte au celelalte partide si vom vedea atunci. Ion Popescu: Trebuie sa vedem mai intai rezultatele alegerilor.
Intrebat daca este vorba despre un loc de deputat sau unul de senator, actorul Florin Calinescu a precizat ca are mai multe "oferte", dar ca trebuie sa se gandeasca bine ce decizie va lua."Sunt mai multe variante.
Pana acum au fost depuse oferte pentru avioane de lupta de tip F-16, Eurofighter, Grippen, F-18 si Raffale.
Avem ocazia sa dam un raspuns pozitiv acestei oferte. Acum putem separa apele si este momentul sa o facem.
El si-ar dori sa se reinscrie in PSD, dar asteapta oferte in acest sens. “Este dreptul meu sa revin in PSD la orice ora.
Aceste oferte se vor repeta. Doar coeziunea interna, solidaritatea si obligatia PSD de a apara democratia pot face partidul sa reziste in opozitie, fara pierderi majore si fara reducerea importantei sale pe scena politica.
Pe seama a 500 de oferte de angajare, putem trage o concluzie si nu una gresita, ca Fordul este aici ca sa reziste si sa produca.
Am oferte de la mai multe formatiuni politice, insa ma voi mai gandi in care ma voi inscrie. Deocamdata, raman independent“, a declarat Solomon.
Inainte de Paste, conducerea PD intentiona sa-i cerceteze pe democrati la doctrina prezentandu-le trei oferte la viitorul congres: una social-democrata, una populara si una liberala.
In plus, Oprescu a precizat ca lui Iliescu i-au fost prezentate doua oferte pentru a efectua aceasta angiocoronarografie in strainatate, respectiv Paris, Milano sau Roma.
Sa le spunem oferte, ca sa nu facem pe nimeni sa se simta cu musca pe caciula. Dar eu sint convins ca PSD e partidul cel mai greu de intimidat in momentul de fata.
google-analytics.com