Cautare

817 de rezultate pentru "oferte" (3.96 secunde)
Intre 24-27 octombrie, in Piata Constitutiei, veti regasi deasemena alte peste 4000 de oferte rezidentiale ce beneficiaza de discounturi si promotii pe perioada targului, in proiectele: ... De asemenea, minisalonul auto va pune la dispozitie cele mai bune oferte ale Tiriac Auto.
tIMOn are ca scop aducerea in acelasi loc a ofertelor relevante pe piata rezidentiala si facilitarea accesului potetialilor cumparatori la oferte cat mai atractive.
"Craciunitele cibernetice", cadouri sexy de sarbatori Romania virtuala e plina ochi de "marfuri" care se vand zilnic la oferte speciale. ... Conform celui mai specializat site de anunturi, exista peste 7.500 de oferte ale sexului frumos dornice de o relatie cu un partener.
cu ce oferte vine compania Romtelecom, numarul doi pe piata locala de servicii de televiziune si internet pe linii fixe, a lansat o noua campanie de abonare, prin care le ofera clientilor reduceri ale tarifelor de lista daca semneaza contracte pe unul sau doi ani pentru pachete care sa includa minim doua servicii.
Principalii operatori de telefonie mobila din Romania (Orange, Vodafone si Cosmote) au facut retusari fine asupra abonamentelor, asa incat actualii abonati, dar mai ales potentialii clienti, merita sa faca o trecere in revista si sa cantareasca noile oferte.
Fiti atenti la ofertele prea bune pentru a fi reale Daca primiti dintr-o data oferte incredibil de avantajoase cu hoteluri de lux la preturi foarte mici, rezervari de apartamente sau oferte de reincarcare a telefonului mobil, ignorati-le.
Dintre cei doi operatori cu oferte de internet la cartela, Vodafone are cel mai bogat portofoliu.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet.
Intre 12 si 28 aprilie, in Piata Unirii, timisorenii sunt asteptati cu mic, cu mare si, bineinteles, cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale vor fi pe masura asteptarilor.
Oferte speciale: http://www.bodymindspiritfestival.ro/oferte-speciale/ Iti vei incanta auzul cu un concert de muzica terapeutica sustinut de Gheorghe Iovu.
Intre 2 si 14 aprilie, in Galleria Arad, aradenii sunt asteptati cu oferte irezistibile la carte, muzica, film si jocuri, iar evenimentele culturale se vor tine lant timp de doua saptamani.
Astfel am pregatit pentru participantii la acest Congres, oferte promotionale la produse: pachete speciale de pasta de dinti pentru copii si adulti cu periuta gratuit si oferte de pret, cum ar fi:
In anul 2014 ne dorim orientarea eforturilor noastre catre imbunatatirea ofertelor turistice existente in acest moment, dar si catre dezvoltarea unor noi oportunitati si oferte turistice.
Primul serviciu pentru cei care nu au timp sa caute printre miile de oferte de vacante. ... saveyourholiday.com este site-ul la care pot apela acum cei care-si cauta o vacanta, dar nu au timp sa caute prin miile de oferte ale agentiilor de turism.
Timp de patru zile, vizitatorii vor regasi la Targul de Turism al Romaniei o impresionanta varietate de oferte de vacanta. ... Chiar daca prioritare sunt sarbatorile de sfarsit de an, operatorii turistici vin la Targul de Turism al Romaniei cu oferte pentru vacantele din vara anului viitor.
Lidia Tudor, fiica cea mare a Tribunului, a declarat in ziua inmormantarii, ca nu s-a hotarat daca va accepta propunerea lui Haralambie Vochitoiu si ca are mai multe oferte de munca. ... Am primit mai multe oferte de munca, dar trebuie sa ma gandesc bine pana sa iau o decizie.
- Obtineti mai multe oferte, de la mai multe agentii de turism, care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra, pentru a putea face o comparatie. ... fotografii, bonuri, chitante, contract, pliante cu oferte etc.
Iar daca gasesti si niste oferte, cu atat mai bine. ... Pui la cale o vacanta exotica, iar astazi te gandesti si iti faci planuri cum sa gasesti cele mai bune oferte.
Tinerii insuratei au parte de oferte speciale pe toata perioada targului si pot beneficia de consultanta gratuita de la specialisti din toate colțurile tarii.
Platforma Artmark Live da posibilitatea plasarii de oferte online, participarii online, in regim live, adjudecarii si platii online. Totodata, la licitatie se poate participa si prin depunerea unor oferte prealabile scrise ori prin telefon, in timpul licitatiei.
google-analytics.com