Cautare

745 de rezultate pentru "oana georgescu ursulescu" (2.69 secunde)
Prefectul Eugen Georgescu "imbie" primarii din judet cu mesaje pe telefon sa consulte intranetul pentru lamuriri privind masurile pe care trebuie sa le ia ca sa duca la bun sfarsit reforma administratiei locale.
Pe simeze sunt lucrari semnate de Cristina Georgescu si Claudiu Victor Gheorghiu. ... Cristina Georgescu este restaurator la Institutul de Arheologie Vasile Parvan din Bucuresti, membru titular AFAPRR:
Lansarea va fi prezentata de OCTAVIAN URSULESCU.
Biorezonanta - 17:00 - 18:00 - SALA A - Aurelian Ursulescu: ... Oana Nemes: Avantajale colagenului hidrolizat aminolock genacol in tratamentul durerilor articulare - 12:00 - 13:00 - SALA A - Aurelian Ursulescu:
Binecunoscuta artista Oana Zavoranu a fost numita ieri consilier de imagine al Partidului Romania Mare, partid in care s-a inscris de curand.
Oana Sorescu, specialist in EFT, va sustine in fiecare zi a festivalului, intre orele 13:00-14:00, seminarii de eliberare emotionala. ... Oana Sorescu a fost diagnosticata, cu ani in urma, cu o boala necrutatoare.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Prefectul de Dolj, Eugen Georgescu, a facut publice primele rezultate ale numararii "capetelor" de functionari publici din judetul Dolj.
Seful ANI, Horia Georgescu, zis "Horica integritate mica", s-a simtit vexat ca vedeta Antenei 3 l-a comparat cu un omulet din capul caruia incolteste graul.
Marti, 13 octombrie, la ora 19.00, la Club A, va avea loc lansarea cartii "Florin Silviu Ursulescu in dialog cu Doru Ionescu" - volum de memorii ziaristice. In urma unor intrebari ale lui Doru Ionescu, autorul-povestitor (Florin-Silviu Ursulescu) da drumul unui suvoi de amintiri de ordin ziaristic:
Garda Financiara Dolj are nevoie de inca zece comisari pentru ca activitatea sa acopere tematicile de control, a afirmat ieri comisarul-sef al institutiei, Dragos Ursulescu. ... Ca activitatea sa functioneze asa cum ar trebui, am mai avea nevoie de zece oameni", a afirmat Ursulescu.
Ultima transa de angajari se va finaliza însa spre sfârsitul verii, dupa cum a precizat Dragos Ursulescu, comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj. ... Laptopuri si pistoale pentru comisariComisarul-sef Dragos Ursulescu a spus ca institutia îsi va extinde în curând programul de lucru.
Comisarul-sef al Garzii Financiare Dolj, Dragos Ursulescu, spune ca „verificarile nu au rolul de a intimida agentii economici cu datorii, ci vrem sa mergem pe firul banilor:
Comisarul-sef al GF Dolj, Dragos Ursulescu, a precizat ca anul trecut si in intervalul scurs din 2009 cele mai mari evaziuni fiscale descoperite in Dolj sunt cele legate de comertul cu cereale.
Evenimentul a avut loc la CAFENEAUA LITERARA si a fost prezentat de Octavian Ursulescu.
La evenimentele care vor fi moderate de OCTAVIAN URSULESCU si-au anuntat prezenta numerosi colegi de breasla ai interpretelor, reprezentanti din show-biz, compozitori, textieri, muzicieni, interpreti de muzica usoara si populara, colaboratori, prieteni dragi ai artistelor.
OANA STANCU SPERIE OPOZITIA. MAI RAU DECAT PUTEREA Referitor la lobby-ul lui Basescu pentru o companie (cazul Rosia Montana), Oana Stancu a afirmat, azi, ca e un motiv temeinic de suspendare. ... Oana pluseaza, speculand inteligent faptul ca aduce rating trustului Intact.
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
Vedeta Kanal D l-a prezentat cu aceasta ocazie pe noul sau iubit, Marius, prietenilor si apropiatilor sai Oana Roman si-a serbat ziua de nastere la un salon luxos de evenimente, Jubile The Ballroom Primaverii, si a pregatit un meniu sofisticat pentru invitatii sai.
google-analytics.com