Declaratiile repetate de dezaprobare a actiunilor conducerii PSD facute de social-democratul Antonie Iorgovan vor fi luate astazi in discutia sedintei filialei de la Campina, din care acesta face parte. Filiala se va supune recomandarilor conducerii organizatiei din judetul Prahova a PSD de a lua o decizie in privinta sanctionarii senatorului.
Deputatul Marian Saniuta, presedintele filialei Prahova a PSD, a declarat joi seara ca se disociaza de ideea unui conflict existent intre partid si senatorul Antonie Iorgovan.
Mai mult, Saniuta a precizat ca liderii partidului nu au incercat sa influenteze decizia ce urmeaza a fi luata, in cursul intalnirii de astazi urmand sa se discute „deschis, prieteneste“.
Saniuta si-a exprimat convingerea ca nu va fi o zi a „esafodului“ pentru Antonie Iorgovan, insa a completat ca trebuie sa fie respectata o anumita ordine in PSD. „Democratia inseamna si o disciplina liber consimtita“, iar apartenenta la un anumit partid impune o astfel de disciplina.
In replica, senatorul Antonie Iorgovan s-a aratat dispus sa paraseasca PSD imediat ce isi va da seama ca reprezinta o problema pentru partid. „Daca devin problema PSD, plec!“, a declarat social-democratul.