Cautare

4696 de rezultate pentru "nastase gabriel serban video" (4.71 secunde)
Serban Nicolae: ... - Adrian Nastase, fost presedinte al Camerei Deputatilor Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... de gentlemeni si de Funar Nicolae Serban: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Caravana electorala a Uniunii Nationale PSD^PUR a ajuns ieri si la Botosani, iar punctul culminant al actiunii s-a consumat in parcarea magazinului Belv din Centrul Vechi, cind pe scena au aparut premierul Nastase si ministrul de externe Mircea Geoana.
In schimb, Geoana trebuie sa stea cu ochii pe cei doi secunzi ai sai - Adrian Nastase si Miron Mitrea - doua "pieseā€ prea grele si versate pentru a fi lasate in voia lor.
Adrian Nastase este la un pas de excluderea din partid, Mircea Geoana profitand din plin atat de declaratiile acestuia - pretext pentru reizbucnirea unor vechi ostilitati -, dar si de evolutia in dosarul Zambaccian.
Gabriel Oprea ii declara RAZBOI lui Dragnea si vrea ALIANTA cu Ponta! ... Razvan Gheorghe) Asa cum PSnews.ro a dezvaluit, in urma cu mai bine de o saptamana, fostul vicepremier Gabriel Oprea revine, oficial, in jocurile politice.
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
(Continuare) PSD, solidar cu Adrian Nastase Presedintele PSD, Victor Ponta, dar si alti social-democrati au comentat, inainte ca judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa pronunte sentinta in dosarul "Zambaccian", problemele cu Justitia ale fostului premier.
Veniti pe litoral, liderii PSD (Mircea Geoana, presedinte PSD si Adrian Nastase, presedinte executiv PSD) au sustinut o - hai sa-i zicem totusi - conferinta de presa, la sediul Organizatiei Judetene Constanta.
Nastase face rocada cu Ponta", pe care il puteti citi in continuare. 'Victor Ponta a anuntat, ieri, ca va candida la presedintia PSD, dupa ce Adrian Nastase s-a retras din competitia cu Mircea Geoana.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Paradoxalul guvern Nastase sau cum sa-i lichidam pe cei mai buni", pe care il puteti citi in continuare. '"Guvernul Nastase a fost cel mai bun" a decretat azi, Victor Ponta in fata pesedistilor din organizatia de Olt.
Actorul Serban Ionescu a murit Doliu in lumea artistica Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, la Spitalul Floreasca, decesul survenind in jurul orei 23.30.
Interviu cu senatorul Gabriel Mutu, candidat USL in Colegiul 12. VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
In replica, Administratia Prezidentiala a emis un comunicat in care se arata ca Traian Basescu nu a avut niciodata intrevederi si convorbiri private cu Gabriel-Aurel Popoviciu.
Serban Puiu Distributie: ... In regia lui Serban Puiu - regizorul comediei Boeing Boeing. ... Serban Puiu Distributie:
ce va face Nastase dupa eliberare? Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a oferit marti seara o mostra de mare eleganta politica atunci cind a declarat la RTV ca numele lui Adrian Nastase este strans legat de PSD si ca nu poate sa vorbeasca despre PSD fara Adrian Nastase.
Terapie cu jocurile video. Copiii suferinzi de autism prefera jocurile cu eroi si le resping pe cele cu lupte, violente Jocurile video ar putea avea efect pozitiv in cazul copiilor cu autism si al copiilor cu tulburari de atentie si hiperactivitate.
Gabora Laurentiu Gabriel: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Gabora Laurentiu Gabriel: ... Bejancu Serban: Don Pedro, Johannis o sa fumege.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
In schimb, daca iese Adrian Nastase, PSD va guverna sigur (nu se stie cati ani, patru sau mai putini).
Scosi din sarite de trecerea fortata in opozitie si simtindu-se amenintati de noua putere, PSD-istii au facut ciocul mare si au inceput sa se ratoiasca la liderii lor nationali, atitudine total nepotrivita cu social-democratia mosita de veteranul activist Ion Iliescu si cu inclinatiile totalitariste ale mai tanarului Adrian Nastase.
google-analytics.com