Cautare

3602 de rezultate pentru "nascuti in ziua 20" (4.62 secunde)
Ziua Nationala. Google doodle inspirat din cultura poporului roman, de 1 DECEMBRIE, Ziua Nationala a Romaniei Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei, la 1 Decembrie, printr-un doodle care contine un important element al culturii poporului roman:
15 Ianuarie Nu vreau sa respir teorii ale conspiratiei asa ca am sa plec de la presupunerea ca cel care a decis ca 15 Ianuarie sa fie sarbatorita ca "Ziua culturii nationale" a fost de buna credinta.
Ziua Armatei.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Ziua Armatei Romaniei La 25 octombrie, este sarbatorita Ziua Armatei Romane.
Primaria Municipiului Calarasi impreuna cu Asociatia Mila 23 a maestrului Ivan Patzaichin organizeaza pe 1 iulie 2018 Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean In data de 27 iunie 2018, se va incheie perioada de sustenabilitate a proiectului Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean, proiect implementat de UAT Municipiul Calarasi si finantat prin Programul Operational de Pescuit 2007 -2013, masura 2.1.1 - Imbunatatirea competitivitatii zonei de pescuit, prin investitii in vederea imbunatatirii mediului de viata.
Nu, am sa ma refer la modul in care a ajuns sa fie privita astazi ziua in care, pe vremea cind eram copii, invatam poezioare comuniste pentru mamele noastre si faceam acuarele timpe despre pace, flori si industrializare.
Calin Georgescu este unul dintre cei mai importanti experti romani in dezvoltare, si anume in dezvoltarea durabila. ... Acuzat ca urmareste regionalizarea si unificarea intregii lumi, in realitate Clubul s-a razvratit impotriva "ignorantei sinucigase" a omenirii cu privire la adevarata ei conditie.
Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. ... Este convins ca medicina inseamna vocatie si ca spitalul ideal este cel in care sunt multumiti atat pacientii, cat si personalul medical.
Scaderea numarului populatiei a continuat in 2006, cu un spor natural negativ de 1,8 la mie. ... Desi mortalitatea generala a scazut in 2006, natalitatea s-a situat, de asemenea, pe o panta descendenta.
In acest an s-au aliniat la startul pentru Parlament candidati pe cat de "colorati" din punct de vedere politic, pe atat de diferiti in ceea ce priveste ocupatia sau experienta profesionala.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti.
Potrivit informatiilor furnizate de Directia Regionala de Statistica Dolj, în iulie 2007, judetul avea o populatie de circa 712.000 de persoane.
Grupele de juniori nascuti in 1999 si 2001-2002 ale CSJ Stiinta U Craiova au avut parte de o experienta frumoasa in intervalul 28 martie - 2 aprilie, disputand cateva partide amicale pe pamant turcesc, la invitatia clubului Galatasaray Istanbul.
Grupa de juniori E (nascuti in 2001) a CSJ Stiinta U Craiova, antrenata de Valentin David (foto), a terminat pe locul secund la turneul zonal desfasurat la Targoviste in intervalul 16-20 mai.
Deficienta de iod este o problema de sanatate serioasa care poate pune in pericol viata. ... Astfel, deficienta de iod duce la marirea tiroidei, in termeni populari gusa si hipotiroidie. ... •acumularea de kilograme in plus; ... •complicatii in timpul sarcinii.
Joi, 20 noiembrie, cu ocazia sarbatoririi Zilei Internationale a Drepturilor Copilului, va invitam la conferinta de presa care anunta lansarea Asociatiei Romane pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF), sub egida Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.
Durata optima a somnului a fost indicata intr-un indrumar al National Sleep Foundation din SUA Numarul necesar al orelor de somn de care are nevoie omul in diferitele etape ale vietii sale este cuprins intr-un indrumar publicat recent in Sleep Health, revista oficiala a National Sleep Foundation din SUA, informeaza publichealthwatch.wordpress.com.
Cresterea numarurului de pacienti cu boli rare.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... La nivel european, au fost identificate peste 6000 de boli rare diferite care afecteaza in mod direct viata de zi cu zi a mai mult de 30 de milioane de persoane.
In tara noastra, copiii ar trebui vaccinati obligatoriu contra difteriei, pertusis, tetanos, poliomielita, rujeola, rubeola, oreion (Autoare :
Statele Unite se plaseaza pe locul 33, in acest clasament la care au participat 179 de tari, alcatuit pe baza mai multor criterii, printre care sanatatea maternala, educatia, nivelul veniturilor, statutul femeilor. Finlanda, prima in acest clasament anul trecut, este a doua in acest an.
google-analytics.com