Grupa de juniori E (nascuti in 2001) a CSJ Stiinta U Craiova, antrenata de Valentin David (foto), a terminat pe locul secund la turneul zonal desfasurat la Targoviste in intervalul 16-20 mai. Craiovenii au fost primii in grupa, unde au obtinut doua victorii, 3-0 cu CSS Alexandria si 2-1 cu LPS Pitesti, iar in semifinale au trecut de Hidroelectrica Valcea cu 6-5 (1-1 in timpul regulamentar si 5-4 la penaltiuri). În finala au jucat cu CSS Corabia si au trebuit sa se recunoasca invinsi clar, scor 0-5, desi au avut o evolutie buna.
Antrenorul micutilor fotbalisti de la CSJ Stiinta U Craiova, Valentin David, s-a declarat multumit de evolutia echipei sale, dar ii anunta ca ii asteapta multa munca in viitorul apropiat. "Dupa doi ani de munca am reusit sa formam o echipa buna, de care veti auzi, cu siguranta, lucruri frumoase. Le-am dat liber zece zile, ca sa reflecteze asupra lucrurilor bune si rele petrecute la Targoviste, apoi tragem linie si trecem la nivelul urmator. Vom incepe un nou ciclu, cu foarte multa munca, pentru ca se schimba si dimensiunile terenului si strategia de joc. Avem un an greu, de incercari, pentru ca se va juca 11 la 11 cu cei nascuti in 2000, dar nu trebuie sa ne speriem. Obiectivul este clasarea in primele trei echipe in primul an, iar in cel de-al doilea, castigarea campionatului", a declarat Vali David pentru GdS.
Lotul grupei de juniori E a CSJ Stiinta U Craiova care a participat la turneul zonal de la Targoviste a fost compus din: Stefan Boznea, Nicusor Ilin, Catalin Ionescu, Stefan Rezeanu, Cristian Popa, Andrei Diaconu, Stefan Barbu, Flavius Piperca, Robert Tudor, Emilian Pacionel, Razvan Anghel, Sorin Radu, Antonio Cucit, Catalin Teleru, Andrei Militaru si Alex Diaconescu.