Cautare

129 de rezultate pentru "nagy emeric" (3.38 secunde)
Numarul utilizatorilor de servicii de Internet va ajunge, la finele acestui an, la un nivel dublu fata de cel din 2004, a declarat ieri ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy. ... La sfarsitul anului, speram sa contabilizam o dublare a numarului utilizatorilor“, a spus Nagy.
Actiunile pe care statul le detine la compania RomTelecom ar putea fi listate cel mai probabil in 2007, nefiind exclusa insa nici posibilitatea ca operatiunea sa aiba loc pana la sfarsitul anului, a declarat Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, citat de Mediafax.
Planul national de plata a amenzilor prin intermediul Internetului va putea fi operational din iulie, a declarat ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, pentru un post de televiziune.
Romania va cheltui in perioada 2007-2010 aproximativ doua miliarde de euro pentru dezvoltarea unor proiecte din domeniul IT, a declarat ieri ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy, la deschiderea expozitiei IT&C CERF 2007.
Alaturi de muzica, in premiera anul acesta, Ghost Gathering va prezenta o piesa de teatru exceptional regizata de Alexandru Nagy, premiata cu nu mai putin de 13 premii la festivaluri de teatru din tara.
Astfel, au fost audiati ministrul Justitiei - Monica Macovei, ministrul Finantelor - Ionut Popescu, ministrul Muncii - Gheorghe Barbu, ministrul Integrarii - Cristina Parvulescu, ministrul Afacerilor Externe - Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Administratiei si Internelor - Vasile Blaga, ministrul Economiei - Codrut Seres, ministrul Apararii Nationale - Theodor Athanasiu, ministrul Transporturilor - Gheorghe Dobre, ministrul Agriculturii - Gheorghe Flutur, ministrul Eucatiei - Mircea Miclea, ministrul Culturii - Mona Musca, ministrul Sanatatii - Mircea Cinteza, ministrul Comunicatiilor - Nagy Szolt, ministrul pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului - Mihai Voicu, ministrul Mediului - Sulfina Barbu, ministru delegat pentru Controlul implementarii programelor cu finantare internationala - Cristian David, ministru delegat pentru Coordonarea autoritatilor de control - Sorin Vicol, ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul - Bogdan Olteanu.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Soarta ministrilor Zsolt Nagy si Codrut Seres se afla acum in mainile Comisiei prezidentiale pentru aplicarea legii privind raspunderea ministeriala.
Comisia prezidentiala speciala pentru analizarea unor posibile infractiuni de catre ministri a fost convocata saptamana trecuta, la cererea DIICOT, pentru ministrul comunicatiilor Zsolt Nagy si ministrul demisionar al Economiei Codrut ßeres.
Presedintele UDMR, Markó Béla, este multumit de calitatea candidatilor UDMR pentru alegerile in Parlamentul European, chiar daca printre acestia se afla si ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt, al carui nume este implicat intr-un scandal de tradare si spionaj.
Dar si maghiarii au avut nemultumirile lor, reprosandu-i lui ca a autorizat inceperea urmaririi penale impotriva ministrului Nagy in absenta unei concluzii in acest sens a comisiei speciale de la Cotroceni. De altfel, Nagy a facut parte din delegatia Uniunii care a venit la Cotroceni.
Reactia UDMR este pusa de presedintele suspendat pe seama refuzului sau de a interveni in favoarea ministrului Zsolt Nagy sau a presedintelelui formatiunii, Markó Béla, atunci cand acestia au avut probleme cu Parchetul. "Aceeasi placa am auzit-o si legat de ministrul Zsolt Nagy", a mai adaugat Traian Basescu.
Actiunea de protest vine ca urmare a refuzului de retragere a ministrului Zsolt Nagy din Guvern.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretele de revocare a lui Zsolt Nagy din functia de ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si de numire in acest post a lui Iuliu Winkler.
Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei, Miron Tudor Mitrea, fost ministru al Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei, Tudor Alexandru Chiuariu, fost ministru al Justitiei, Zsolt Nagy, fost ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Victor Babiuc, fost ministru al Apararii Nationale, Nicolae Paul Anton Pacuraru, ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ioan Codrut Seres, fost ministru al Economiei si Comertului, Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Participarea Romaniei la Expo 2010 este coordonata de secretarul de stat din MAE Ferdinand Nagy, comisarul general pentru Expozitii Mondiale.
Facturile agentilor economici vor fi emise in format electronic incepand cu 2006, a declarat ieri ministul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.
Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, a afirmat ca cel mai mare dusman al birocratiei este sectorul IT&C. “Suntem dornici sa punem in practica solutii IT in administratia publica pentru eliminarea acestui obstacol in dezvoltarea afacerilor“, a precizat Nagy.
Zsolt Nagy a mai aratat ca, in Romania, gradul de tehnologizare a IMM-urilor este extrem de redus, doar 39,6% dintre firmele mici si mijlocii realizand pana in prezent investitii pentru achizitia de inalta tehnologie.
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor (MCTI) estimeaza ca va obtine in acest an trei miliarde de lei (echivalent a un miliard de dolari) prin listarea la bursa a pachetului de 46% din actiuni pe care statul il mai detine la RomTelecom, a declarat ministrul Zsolt Nagy (foto), citat de Mediafax.
google-analytics.com