Cautare

2735 de rezultate pentru "motive de oboseala cronica" (2.74 secunde)
In ultimul an, avem multi pacienti cu transaminaze foarte mari, cu distrugeri ale celulelor hepatice 80% dintre persoanele cu hepatita A nu stiu ca sufera de aceasta boala, totusi virusul hepatitic A a devenit din ce in ce mai agresiv, avertizeaza prof.
Ziua Mondiala a BPOC (bronhopneumopatia obstructiva cronica) este marcata anul acesta pe 16 Noiembrie. Cu ocazia Zilei Mondiale a BPOC, Societatea Romana de Pneumologie lanseaza campania Tu stii ce varsta au plamanii tai?.
Magda Marincovici) In premiera, cercetatorii de la Universitatea Cardiff din Regatul Unit au identificat o cauza fundamentala a astmului si au pus la punct un nou tratament. ... Boala cronica inflamatorie, astmul afecteaza caile respiratorii.
Astazi, de ziua nasterii lui Eminescu, aceia dintre noi care tin sa-si mai aduca aminte de ea - si de Poet - se pot opri, bunaoara, asupra unor lucruri si intelesuri mai putin sau deloc stiute din scrierile sale.
Mihai Gainusa, unul dintre realizatorii emisiunii "Cronica Carcotasilor", difuzata la Prima TV, este un om plin de viata si de umor. ... Sibiul este orasul sau natal, de care il leaga multe amintiri. - Cat de greu este sa realizezi emisiunea "Cronica Carcotasilor" impreuna cu Serban Huidu?
Afla ce poti face in Sezonul sarbatorlior si bucura-te de el alaturi de cei dragi. Urarea SARBATORI FERICITE este una dintre cele mai obisnuite pe care le auzim sau le facem inainte de Craciun sau in perioada dintre Craciun si Anul Nou.
Baschetbalistii craioveni primesc vizita unei pretendente la titlu, BC Timisoara, formatie care luni a pierdut surprinzator pe terenul nou-promovatei CSS Giurgiu Iubitorii baschetului vor putea urmari astazi, de la ora 19.30, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Inflamatia si cantitatea de fluide care se acumuleaza in urechea interna determina presiune, durere si uneori chiar aparitia unei fisuri la nivelul timpanului si otoree (scurgeri de lichid in ureche).
Partea inferioara a spatelui sustiww.google.ro ne cea mai mare parte a greutatii corporale si e cea mai afectata de dureri.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
In ziarul "Cronica Romana" a aparut primul episod dintr-un serial intitulat "Sarabanda lichelelor", pe care il puteti citi in continuare.
Sanatatea are nevoie de minim 6% din PIB, pe care o puteti citi in continuare. Și cu alte ocazii am mai vorbit de aici de la tribuna Senatului despre necesitatea finanțarii corespunzatoare a sistemului public de sanatate din Romania.
In aceste zile Guvernul Romaniei pregateste bugetul de stat pentru anul 2014. Profit de ocazie, pentru a-mi exprima, de aici de la tribuna Parlamentului, speranta ca acest Guvern USL va gandi si ne va prezenta un buget bazat pe intelegerea problemelor si nevoilor reale ale romanilor.
Povestea steagurilor secuiesti a mai nascut un pui de zarva in galagia neintrerupta care ne inconjoara. ... A devenit limpede ca avem aici o problema serioasa, care nu mai poate fi lejer expediata in categoria rabufnirilor extremiste nesemnificative sau a zgomotului de fond irelevant.
Conform acesteia, Ziua limbii si teatrului idis poate fi organizata de catre autoritatile publice centrale si locale si de institutiile aflate in subordinea sau coordonarea acestora, de catre societatea civila si de persoane fizice si juridice, prin organizarea si/sau participarea la programe si manifestari culturale, educative, artistice, cu caracter social sau stiintific, consacrate promovarii limbii si teatrului idis.
Alex Stanila) CCR are rolul primordial de a garanta respectarea drepturilor conferite cetatenilor prin Constitutie. Prin abuz procedural se cauta, insa, folosirea ei in blocarea procesului legislativ, precum si transformarea sa in instrument al loviturilor indreptate impotriva ordinii de stat.
Infidelitatea - de ce inseala barbatii?
Sambata, 1 aprilie, Nico, indragita interpreta, a venit la Farmacia CATENA din Veranda Mall (Strada Ziduri Mosi 23, zona Obor) cu cele mai noi cantece, cu CD-uri (Motive) si cu autografe, dar si cu o mulțime de alte surprize din partea CATENA.
Intentia liberalilor de a modifica substantial legile privind proprietatea - in sensul impunerii principiului restituirii integrale, in natura sau prin despagubiri acolo unde nu se poate altfel - i-a luat prin surprindere atat pe amicii cat si pe adversarii PNL-ului.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
google-analytics.com