Cautare

2735 de rezultate pentru "motive de oboseala cronica" (4.04 secunde)
Boala cu o mie de fete. Aproximativ 7% dintre romani sufera de boala cronica de rinichi (Autoare: Magda Marincovici) - Boala cronica de rinichi este subdiagnosticata, motiv pentru care este necesar un program de screening pentru depistarea acestei afectiuni in stadii incipiente, spune prof.
Candidatul independent la Parlamentul European Elena Basescu a declarat astazi, la Timisoara, despre vanataia pe care o are sub un ochi, ca are "cearcane de oboseala", ea plangandu-se de microbuzul cu care se deplaseaza in campania electorala.
Din cauza ignorarii simptomelor, multi romani ajung la medic cu forme de cancer avansate ce le scad dramatic sansele de supravietuire. Febra, oboseala, scaderile bruste in greutate, balonarile, durerile abdominale, dar si tusea care persista pentru perioade lungi de timp pot "trada" numeroase tipuri de cancer.
In septembrie - Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului - Asociatia Bolnavilor cu Limfoame desfasoara a treia editie a campaniei "Info Limfom", ce isi propune sa creasca gradul de informare al publicului despre aceasta forma de cancer care ucide in fiecare an mai multi oameni decat calamitatile naturale.
Primele semne ale unui ficat cu probleme Chiar daca sarbatorile au trecut, alimentatia de sarbatori bogata in grasimi si zaharuri isi lasa inevitabil urmele in noul an, iar ficatul este primul care avertizeaza aparitia unei probleme.
Glanda, de marimea unei nuci, este localizata sub vezica urinara a barbatului si inconjoara partea superioara a uretrei, tubul prin care circula urina de la vezica. Functionarea prostatei este reglata de testosteron, un hormon sexual masculin produs de testicule.
Mariustuca.ro / Pacientii cu leucemie limfoida cronica severa vor beneficia, in curand, de un tratament eficient (Autoare: Magda Marincovici) Un nou medicament in faza de experiment este datator de sperante pentru pacientii cu o forma de leucemie dificil de tratat, gratie colaborarii intre doua laboratoare farmaceutice.
Exista o posibilitate ca dupa mastectomie si indepartarea ganglionilor de la subrat, ca urmare a sectionarii vaselor limfatice si dereglarii circulatiei limfei, bratul respectiv sa se umfle, acumuland limfa.
Emisiunea "Cronica Carcotasilor" va continua la Prima TV insa fara Serban Huidu, care intentioneaza sa se retraga din viata publica.
Cronica Romana : ... Si totusi, "Cronica Romana" apare intr-o noua editie. Chiar daca un studiu national, publicat mai zilele trecute, vorbeste de o prabusire, pe ansamblu, a tirajelor si numarului de cititori de ziar.
Desi au trecut 10 ani de atunci, 'Bebelusa' Roxana nu a uitat ca seful ei de la 'Cronica Carcotasilor' a dat-o afara din cauza pozelor deocheate aparute in presa Roxana Girnita a trecut printr-o perioada grea in urma cu 10 ani, cand a fost victima unei razbunari de zile mari.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. ... Si tocmai pentru ca sunt atat de putini nefrologi pentru copii, dr.
Asociatia Romana de Cancere Rare a lansat recent Saptaman de constientizare privind Leucemia Mieloida Cronica din Romania, actiune derulata in cadrul Campaniei LMC 2017.
Asociatia profesionala si stiintifica a medicilor dermatoveneroiogi din Romania, Societatea Romana de Dermatologie (SRD) marcheaza anul acesta 90 de ani de activitate. Colaboreaza strans cu Academia Europeana de Dermatovenerologie (EADV) si este partener al Asociatiei Europene Dermatologie si Oncologie (EADO.
Scriitoarea Petronela Rotar povesteste experienta sa de a fi avut Coronavirus Scriitoarea Petronela Rotar: ... O lume fara mirosuri si gusturi e o lume imposibil de trait. Incertitudinea si anxietatea au fost cel mai greu de suportat.
Tulburarile depresive sunt extrem de frecvente, o persoana din 4 putand avea aceasta "conditie" pe parcursul vietii.
" Cresterea calitatii serviciilor de sanatate " Textul declaratiei politice il puteti citi in continuare: Sanatatea este unul dintre pilonii de baza ai statului bunastarii. Este un domeniu strategic si de o importanta vitala atat pentru prezentul dar, mai ales, pentru viitorul tarii noastre.
Gerota - Bucuresti Invadati de bacterii - De la o vreme incoace, moda pare sa cuprinda si bolile, scotandu-le la defilare, pe rand. Un nedorit loc de frunte in topul suferintelor cu raspandire de masa il ocupa cistitele, o boala care le chinuie mai ales pe femei.
Matei Ionut Gabriel) Descriere hernie inghinala Hernia inghinala are ca si cauza principala scaderea rezistentei musculaturii peretelui abdominal in zona inghinala, urmata de aparitia unei umflaturi in aceasta zona.
In timp ce era bine "scaldat” de valurile starnite de premierul Taricenu pe tema controlului exercitat de fostul partid de guvernamant asupra presei, prin intermediul publicitatii de stat, alte furtuni s-au abatut peste capul PSD-ului, mai exact peste doua dintre capete, respectiv cele apartinand lui Adrian Nastase si Viorel Hrebenciuc.
google-analytics.com