Cautare

1373 de rezultate pentru "monitorul de botosani arestari in botosani" (3.23 secunde)
Octavian STIREANU publica pe Amos News un articol intitulat "Va trebui sa...", pe care il puteti citi in continuare. 'La doua dintre subiectele spovedaniei sale televizate dl Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei) a avut un plus de apasare:
Corina Cretu publica pe Amos News un articol intitulat "Tara nimanui", pe care il puteti citi in continuare.
Presedintele PSD, Victor Ponta, raspunde acuzatiilor aduse, vineri, de presedintele PDL, Emil Boc, potrivit caruia Opozitia incearca sa ridice un zid impotriva Justitiei, prin "exploatarea mediatica a unei actiuni legale". ... Arestarea lui Nicolescu este pusa si este facuta de PDL.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". Puteti citi in continuare postarea din 4 februarie 2011.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". Puteti citi in continuare postarea din 8 februarie 2011. • Nu-i asa ca va simtiti mai bine, cand vedeti la televizor ca se face dreptate in vami si politie ?
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". Puteti citi in continuare postarea din 9 februarie 2011. ... Altfel, nu pot sa-mi explic, de ce s-a certat cu ultimii lui sustinatori: ... "Nu mai astept nimic de la PDL.
INPOLITICS publica un articol de Dan Ioan Popescu : "In 2012 incepe un tavalug politic nimicitor", pe care il puteti citi in continuare.
Sulfina Barbu, politicianul tip care nu stie sa raspunda la intrebarea "de ce?" Am fost la comisia de administratie de la Camera Deputatilor, unde s-a discutat din nou legea pentru eutanasierea cainilor vagabonzi.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: De toate pentru toti", din care puteti citi in continuare prima parte.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: De toate pentru toti", din care puteti citi in continuare partea a doua. ... In ce fel? De aici incepe speculatia.
"Toate obiectivele importante ale Romaniei pe plan european au fost ratate de regimul Basescu" Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca toate obiectivele importante ale Romaniei pe plan european au fost "ratate de regimul domnului Basescu", amintind ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare pe Justitie sau aderarea la spatiul Schengen.
Bogdan Tiberiu Iacob) O declaratie a ambasadorului SUA la Bucuresti, facuta chiar de ziua Americii, merita ceva mai multa atentie decat a primit din partea presei, pentru ca ar putea avea dedesubturi profunde.
A murit Ion Diaconescu Fostul presedinte al PNTCD Ion Diaconescu a murit in aceasta seara, la varsta de 94 de ani, scrie Mediafax.
Lovitura naprasnica administrata de procurorii lui Basescu premierului Boc, prin scandalul de la Cluj, se "lateste" de la o zi la alta.
Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a analizat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Q Magazine, cauzele care au dus la excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Sa fim solidari cu Nastase, chiar daca va fi condamnat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca partidul trebuie sa fie solidar cu Adrian Nastase in cazul in care va fi condamnat in dosarul "Matusa Tamara" si ca nu e cazul sa i se ceara acestuia autosuspendarea din formatiune.
"In 2012, Basescu isi va aresta si dusmanii, si prietenii" 2012 va fi cel mai agresiv an electoral de dupa Revolutie, an in care pedelistii vor fura pe rupte din banul public iar presedintele Traian Basescu isi va aresta, dupa bunul plac al inimii, atat dusmanii, cat si prietenii care nu ii raspund cu promptitudine la comenzi, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
In bataliile anterioare, Basescu a avut mereu pe cineva de partea sa. ... In lupta cu Opozitia, la suspendare, a atras poporul alaturi de el. In campanie, a coagulat mase mari de sustinatori. Cand a lovit in ele cu masurile de austeritate, i-a ramas partidul.
OAJDEA A PUS CIUNGA IN URNA A zis-o la "Vorbe grele". Treaba de autobaza, vorba lui Ciutacu. De fapt, nu-i de ras. ... Bogdan pleda pentru ca penalii sa plateasca in justitie, Hrebe sustinea ca mai importanta e guvernarea. ... doar n-o sa-i aducem in fiecare seara la televizor.
LUCIAN AVRAMESCU) Inteleg, dintr-o discutie lamuritoare si explicativa cu Crin Antonescu, purtata sub camerele de transmis imagini ale Antenei 3, ca premierul in functie Traian Basescu a fost suspendat.
google-analytics.com