Cautare

1281 de rezultate pentru "moldovan iosif vidrasau jud mures" (4.11 secunde)
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat miercuri ca deputatul PD-L Ioan Oltean le ofera saci cu faina si tarate locuitorilor de pe Valea Somesului Mare, in speranta ca va mai reusi sa adune voturi.
Bogdan Tiberiu Iacob anunta pe Inpolitics o bomba jurnalistica sub titlul "Deputata Carmen Moldovan renunta la partidul lui Oprea". ... cu doar o zi inaintea congresului UNPR, partidul creat de fostii pesedisti si penelisti demisionari, deputata Carmen Moldovan, anuntata ca purtator de cuvant al formatiunii, se razgandeste si spune "pas".
Anuntul a fost facut de purtatorului de cuvant al PSD, Radu Moldovan, la Bistrita, potrivit realitatea.net. ... Deci pozitiile pe care UDMR le are astazi in arcul guvernamental sa se pastreze in viitorul guvern de criza", a declarat Emil Radu Moldovan, purtator de cuvant PSD, deputat.
S-au adunat numeroase tigari si toate au ajuns in atelierul artistului Iulian Moldovan, https://www.facebook.com/iulian.moldovan.emil. ... Nefumator, Moldovan explica: ... Nu sunt fumator si am incercat sa transmit ideea de viata, sa ii facem pe oameni sa realizeze consecintele fumatului, ne-a spus artistul Iulian Moldovan.
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. Tensiunile din ultima vreme din cadrul Organizatiei PNL Mures au un prim deznodamant.
Laszlo Borbely, ministrul Dezvoltarii si-a lansat candidatura la functia de primar pentru Targu Mures. Ministrul si-a lansat campania sub sloganul "Inimile noastre bat la Targu Mures", spunand ca inima lui si inimile locuitorilor din Targu Mures trebuie sa bata impreuna pentru oras.
Magazinul din Targu Bujor, Jud. ... PROFI din Vanju Mare, Jud. ... Tot atuncis-a deschis si magazinul PROFI Loco de la Sebis, Jud. ... Simultan, la Nasaud, in Jud.
Stela Lucaciu din Scheia, jud. ... vineri , sambata si duminica, orele 14, 00 - 18, 00 Stan Anuta din Sapanta, jud. ... si duminică, orele 14, 00 - 16, 00 Filoteea Drajmici din satul Paltinul, comuna Vatra Moldovitei, jud.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Deputatii din Comisia juridica au amanat discutarea cazului deputatului PSD Dan Iosif, intrat in atentia Biroului Permanent pentru faptul de a fi votat cu mai multe cartele electronice, pe motiv ca sesizarea conducerii Camerei nu contine date suficiente.
Iosif Boda: "PDL nu mai poate remonta caderea in sondaje" Analistul politic Iosif Boda sustine ca USL nu se va destrama si va castiga alegerile din acest an, aratand ca PDL nu mai poate recapata increderea populatiei.
Este vorba despre hotelul Moldova, detinut de fostul revolutionar Dan Iosif, pe care Marian Iancu si Emil Rosianu de la Poli Timisoara il vor transforma intr-un bloc de apartamente de vacanta cu 15 etaje.
Mihai Iosif a vorbit despre partida cu FC Voluntari, dar si posibila sa demitere si inlocuirea cu Marius Sumudica. ... Nesansa a fost contra noastra", a declarat Mihai Iosif la conferinta de presa.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Stiu ca enunturi de acest fel gasesti, mai degraba, in documente, programe, proiecte, mai mult la nivel de principiu, insa cu mandrie pot sa afirm ca in judetul Mures toate acestea sunt realitate.
Curtea de Apel Bucuresti a anulat, in parte, procesul verbal privind rezultatele finale pentru Camera Deputatilor referitoare la mandatul alocat UDMR in circumscriptia electorala 43 din strainatate, mandat obtinut de Koto Iosif.
Este vorba despre Dan Moldovan (foto), nominalizarea PD-L pentru a face parte din Consiliul de Administratie al Santierului 2 Mai. Faptul ca nominalizarea consilierului local mangaliot Dan Moldovan s-a transformat in numire in C.
Printre acestia, si contractul cu societatea consilierului local mangaliot Dan Moldovan, Bemad Serv SRL, operatorul de plaja din zona Olimp. Ca si alti operatori de plaja, Dan Moldovan (foto) a dat in judecata DADL.
"Timp de doi ani, noul vicepresedinte ales al patronatului va fi Vasile Moldovan (foto), directorul RAJDP Constanta", a spus Liviu Bota, presedintele patronatului. La randul sau, directorul RAJDP, Vasile Moldovan, a subliniat ca, in ultimii ani, situatia drumurilor din judetul Constanta s-a imbunatatit.
google-analytics.com