Deputatii din Comisia juridica au amanat discutarea cazului deputatului PSD Dan Iosif, intrat in atentia Biroului Permanent pentru faptul de a fi votat cu mai multe cartele electronice, pe motiv ca sesizarea conducerii Camerei nu contine date suficiente. Pe de alta parte, deputatii din Comisie nu au putut viziona nici dvd-ul trimis de Biroul Permanent, care continea o inregistrare realizata de unul dintre posturile de televiziune acreditate la Camera, in care deputatul PSD Dan Iosif era surprins votand cu cartela altui coleg. Cauza acestui incident tehnic a constituit-o lipsa aparaturii adecvate pentru vizionarea inregistrarii.
In aceste conditii, cazul Dan Iosif ar putea fi discutat de Comisia juridica lunea viitoare, dupa ce si Biroul Permanent va furniza datele suplimentare despre eventualii deputati care au votat cu mai multe cartele.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a fost sesizat in cursul saptamanii trecute de catre mai multi ziaristi acreditati la Camera cu privire la comportamentul lui Dan Iosif, care i-ar fi "invitat" pe ziaristii care il chestionau referitor la o presupusa votare cu doua cartele sa mearga cu el in toaleta pentru a le arata cum a votat. (N.N.)