Cautare

4718 de rezultate pentru "modiga mihai brasov al vlahuta" (3.06 secunde)
Scuze pentru Regele Mihai. ... Doar pentru ca unul a fost sluga la rusi" Cred ca Presedintele Romaniei si-a atins limita de incompetenta in materie, pe acel principiu al lui Murphy ca orice persoana urca pana cand atinge limita de incompetenta. ... Era Regele Mihai seful statului?
Municipalitatea incepe luni lucrarile la pasajul suprateran Mihai Bravu - Splaiul Unirii. Traficul rutier va fi restrictionat pe Soseaua Mihai Bravu, intre Splaiul Unirii si Bulevardul Tineretului.
Cum va arata al doilea mare pasaj din Bucuresti. Vezi simulare video 3D Din aprilie 2012, bucurestenii vor putea circula pe noul pasaj suprateran din zona Mihai Bravu.
Pe 25 februarie, Mihai Margineanu a prezentat in concert la Sala Palatului coloana sonora a serialului Las Fierbinti si cel mai nou album al sau, Fum de taverna.
Mihai Imbrescu se numea.
Mihaela Grindeanu si familia premierului desemnat Sorin Grindeanu Mihaela Grindeanu a intrat in atentia noastra dupa propunerea in functia de prim ministru al lui Sorin Grindeanu.
ßi tot in aceste zile, a aparut in librarii cartea "Marele rapt regal" a lui Mihai Pelin, cea mai argumentata prezentare - pana la o proba contrarie, daca va exista - a disparitiei din tara a 42 de tablouri din galeria pe care Carol I decidea, prin testament, ca va ramane pentru totdeauna si in intregul sau in tara ca proprietate a Coroanei Romane".
Mihai Eminescu - geniul pustiu al culturii nationale, un model de simtire romaneasca (Autor: Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
Daca, in urma cu aproximativ doua saptamani, imediat dupa alegerile locale, conducerea PSD-ista de la judet hotara sacrificarea lui Dan Matei pentru rezultatele slabe obtinute in municipiul Oradea, cei de la Bucuresti au hotarit vineri acelasi lucru in cazul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, pentru procentul de 13,55% obtinut in alegeri la nivel judetean.
In contextul evolutiei relatiilor internationale din ultimii ani ai Razboiului Rece, ai destinderii Est - Vest, precum si al faptului ca oamenii erau gata sa se lase impuscati pentru idealurile si visele lor, si chiar au si fost, Romania lui Nicolae Ceausescu nu putea sa ramana o Coree de Nord intr-o viitoare ,Casa Comuna Europeana.
Fostul astronaut Dumitru Prunariu va candida, pentru PSD, pentru un mandat de senator, intr-unul din colegiile uninominale din municipiul Brasov, a anuntat miercuri presedintele PSD Brasov, Constantin Nita.
Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora: ... Geoana a plecat la Poiana Brasov ca sa-si organizeze fan-club-ul sefilor de filiale.
Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ieri ca a strans 80.000 de semnaturi pe care i le va inainta primarului Emil Boc pentru a-l ajuta in demersurile sale pe langa Guvern in favoarea continuarii lucrarilor la autostrada Brasov-Bors.
Prezent la intilnirea PSD-istilor de la Brasov, presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dan Nica, a precizat ca una dintre problemele abordate in discutiile interne a fost si cazul vicepresedintelui Consiliului Judetului Galati, Eugen Chebac.
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre. ... S-a nascut in 1937, in localitatea Bogata Olteana, judetul Brasov.
Presedintele PNL Brasov, Aristotel Cancescu, a declarat marti ca parlamentarii brasoveni ai PD se lauda ca presedintele Traian Basescu va trimite Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a-l cerceta in mai multe cazuri de gestionare de fonduri.
Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a anuntat ca la intalnirea de la Poiana Brasov au venit reprezentantii a 39 de filiale PSD, dintr-un total de 48, si ca toate acestea il vor sustine pe Mircea Geoana la functia de presedinte al PSD.
Ron Weissberger, presedintele concernului Intelcan din Canada, s-a aratat interesat de construirea in parteneriat public-privat a unui aeroport international la Ghimbav, Judetul Brasov. Pana in prezent, firma canadiana a realizat cu fonduri proprii studiul de fezabilitate si cel de trafic pentru un viitor aeroport din Brasov.
Electroputere Craiova si Hidromecanica Brasov. In cazul uzinelor craiovene, AVAS negociaza in prezent un al patrulea contract de vinzare-cumparare cu companiile General Electric, Bombardier, Siemens si consortiul format din Asociatia Salariatilor Societatii din Craiova si firma greceasca DRE.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) scoate astazi la vanzare societatea Tractorul Brasov.
google-analytics.com