Cautare

4718 de rezultate pentru "modiga mihai brasov al vlahuta" (3.59 secunde)
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Abdicarea regelui Mihai - un act de tradare nationala. Regele Mihai - sluga la rusi. ... Despre regele Mihai auzeam mereu ca a plecat din tara cu 16 vagoane pline cu averea lui, de fapt, a poporului.
Ambasada SUA reitereaza mesajul celui de-al 33-lea presedinte american. ... Truman despre Regele Mihai al Romaniei.
Cei care vad in actul de demnitate nationala de la 23 august 1944 inceputul "comunizarii" Romaniei interpreteaza incorect si abuziv faptele Fostul presedinte Ion Iliescu se declara surprins, intr-o postare pe blogul sau, de "violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai", el apreciind ca presedintele si-a facut "un obicei penibil" din a-i ataca pe fostii sefi de stat ai Romaniei.
REACTIE LA ATACUL IMPOTRIVA REGELUI MIHAI Am ramas surprins de violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai, atac de nimic justificat. ... Da, mi s-a reprosat, si mi-am reprosat, atitudinea pe care am avut-o fata de Regele Mihai imediat dupa decembrie 1989.
‘Il respect pe Regele Mihai pentru deciziile luate" Ion Iliescu a ajuns la a 17-a carte publicata dupa Revolutie. ... Presedintele de onoare al PSD a postat deja pe blogul personal "Cuvantul inainte" al noii sale carti, care cuprinde circa 500 de pagini.
Discursul Regelui Mihai in Parlamentul Romaniei a fost aplaudat minute in sir Regele Mihai a sustinut, marti dimineata, un discurs in Parlamentul Romaniei, prilejuit de aniversarea a 90 de ani de viata a Majestatii Sale.
Nu am fost dusmanul politic al Regelui Mihai Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat marti ca discursul Regelui Mihai din Parlament a fost constructiv si util si a apreciat, in legatura cu absenta de la sedinta solemna a unor oficialitati, ca fiecare isi judeca cum crede mai bine pasii.
22, Mihai Tudor a ajuns la 46 de ani directorul general al IBM Romania dupa ani de studii aprofundate si munca pe branci. In urma cu 39 de ani, tanarul Mihai se indrepta cu pasi timizi catre prima lui ora de clasa la Scoala nr.
Filipe Teixeira a marcat cel mai frumos gol al campionatului, cu o executie perfecta din foarfeca. Acesta a fost ultimul meci al lui Mihai Teja pe banca ros-albastrilor. ... FCSB a beneficiat de o lovitura de la 11 metri in minutul 50 al partidei. ... Mihai Teja, pus la colt!
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, incearca de doi ani sa intre in audienta la Primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Zilele acestea, Mihai organizeaza in curtea Palatului Sutu din Capitala un targ al colectionarilor din Romania, deschis astazi si maine, pana la orele 18.00.
Atat noul domn al Moldovei, Ieremia Movila, cat si noul principe al Transilvaniei, Andrei Bathory, inclinau catre politica Regatului Poloniei, ceea ce insemna o indepartare de Sfanta Alianta. In vara lui 1599, Mihai Viteazu cere incuviintarea imparatului habsburgic, pentru a putea organiza o incursiune in Transilvania.
Al doilea colegiu, aflat in zona Curtea de Arges, avand 63.066 votanti, are in componenta Curtea de Arges, Albestii de Arges, Arefu, Corbi, Nucsoara, Tigveni, Valea Danului, Valea Iasului, Bradulet, Musatesti, Malureni, Aninoasa si Berevoiesti.
Tonitza, extinderea salii de sport de la Liceul Teoretic "Alexandru Vlahuta", precum si consolidarea caminului de baieti de la Colegiul Tehnic de Material Rulant.
Un muzeu etnografic va fi deschis la Manastirea Agapia Conducerea Muzeului Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi anunta deschiderea, duminica, a "Muzeului vivant Agapia", organizat in cadrul manastirii cu acelasi nume, din judetul Neamt.
In fine, ca sa venim si pe pamant romanesc, Alexandru Vlahuta ne sfatuieste sa ne pazim de mincinosul care amesteca si putin adevar in minciunile lui.
Alexandru Vlahuta, sectorul 3, se afla decedat un barbat. ... Din cercetarile efectuate au rezultat date si indicii cu privire la faptul ca autor al infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie este L.
Alexandru Vlahuta, sectorul 3, se afla decedat un barbat. ... Din cercetarile efectuate au rezultat date si indicii cu privire la faptul ca autor al infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie este Lupes Stefan Ionut.
Biroul Executiv al Organizatiei Municipale a PSD Brasov s-a intrunit miercuri seara pentru a-si desemna candidatul la functia de primar al orasului pentru alegerile locale din 2008, stabilind ca acesta sa fie actualul senator PSD Otilian Neagoe, fost prefect al judetului.
Cand toata lumea a crezut ca doar intre acestia trei se va disputa lupta pentru ca doar unul sa primeasca din partea partidului girul de a candida, iata ca a aparut si un al patrulea nume.
google-analytics.com