Cautare

6296 de rezultate pentru "miercuri 01 12 2004" (2.91 secunde)
Curtea Constitutionala a decis miercuri ca Legea privind comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale in 2012 este neconstitutionala, admitand cu majoritate de voturi sesizarea USL.
Basescu nu poate cere ca Romania sa se transforme intr-o republica prezidentiala Premierul Victor Ponta a sosit, miercuri, la Curtea Constitutionala, unde se discuta sesizarea depusa de presedintele Traian Basescu privind reprezentarea la Bruxelles.
Functionarea CCR si legea referendumului, discutate miercuri in plenurile celor doua Camere.
In Piata Victoriei din Bucuresti, capitala Romaniei, 50.000 de oameni s-au strans miercuri 19 mai 2010, nemultumiti de masurile de austeritate dictate de presedintele Basescu si de Guvern, iar liderii sindicalistilor ameninta ca pe 31 mai 2010 vor intra in greva general si se vor aduna din nou in Piata Victoriei pe care nu o vor mai parasi daca guvernantii nu inteleg semnalul dat de ei miercuri si nu-si dau demisia.
' Steaua, Rapid, CFR si FC Vaslui intra in lupta miercuri si joi. Program + televizari Echipele romanesti joaca miercuri si joi, meciuri de calificare in Liga Campionilor si Europa League.
miercuri si sambata. ... miercuri, joi si vineri. ... miercuri si joi. ... luni, miercuri si joi. ... marti, miercuri si duminica. (Sursa: teotrandafir.com)
Miercuri se va incalzi usor, va continua sa ninga in jumatatea de sud-est a tarii si va fi viscol in Dobrogea, in sudul si centrul Moldovei, in Muntenia, dar si in Carpatii de Curbura.
Ninsori de luni noaptea pana miercuri, in regiunile sudice, sud-estice, inclusiv in Bucuresti, precum si la munte stirileprotv.ro informeaza: ... Ninsorile vor fi prezente in cantitati consistente si in cursul zilei de miercuri, a declarat, sambata, pentru AGERPRES, Romica Jurca, specialist meteorolog in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
Avertisment de la meteorologi Incepand de miercuri, 12 iulie, de la ora 12:00, pana joi, 13 iulie, ora 23:00 vor fi perioade de instabilitate atmosferica.
Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la stadionul Parc des Princes din Paris, ca atat Romania, cat si Elvetia pot castiga meciul programat miercuri la EURO 2016.
Miercuri, cursul de schimb al dolarului a scazut cu 661 de unitati, iar euro s-a depreciat cu 846 de unitati fata de leu. ... In prezent, pe pietele internationale, cotatia euro a atins 1,2855 dolari, dupa ce miercuri a ajuns pana la 1,2707 dolari americani.
Voicu si Albu, trezorieri ai PNL si PD in timpul campaniilor electorale din 2004, s-au intilnit ieri pentru a discuta situatia sumei de 200.000 de euro pe care Alianta D.A.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri ca informatiile referitoare la datoriile pe care partidul le are din campania electorala din 2004, pentru care pagubitii au trimis recuperatori, reprezinta o strategie politica de campanie electorala.
Ia vedeti din acestia 12 cati isi platesc impozitele in Constanta si cati si le si platesc.
2000-2004 si 2004-prezent.
Nastase reactioneaza Primul-ministru a citat, in declaratia sa politica, din rapoartele organi-zatiilor pentru protectia presei, cum ar fi Agentia pentru Monitorizarea Presei, Reporters sans Frontières si Freedom House, care au constatat, in 2004, presiunile exercitate de autoritati asupra presei prin intermediul publicitatii de stat.
Procurorii anticoruptie au recuperat pagube de 500 de milioane de euro Presedintele Traian Basescu a prezidat ieri sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, in cadrul careia procurorul general al Parchetului National Anticoruptie, Ioan Amarie, a prezentat Raportul de activitate al PNA pe anul 2004, precum si propuneri pentru perfectionarea cadrului legislativ al institutiei, greutatile pe care le intimpina procurorii in desfasurarea anchetelor si tendintele pe 2005.
Totusi, de unde atata virulenta, ca doar a facut campanie electorala vartoasa pentru Basescu si PDL in 2004 si nu numai ? ... "Am facut schema in 2004 pentru "Coalitia pentru un Parlament Curat", care a fost eficienta si a functionat".
Intr-o sentinta datata 21 mai 2004, sectia comerciala a Tribunalului Vilcea a obligat firma lui Dilgoci sa plateasca cele peste sapte miliarde de lei si cheltuielile de judecata de o suta de milioane de lei.
Plenul reunit al Camerelor a aprobat ieri raportul de activitate si contul de executie bugetara ale Societatii Romane de Televiziune (SRTV) pe 2002, dar le-a respins pe cele din 2003 si 2004. Tot ieri, a fost respins raportul de activitate pe 2004 al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR).
google-analytics.com