Cautare

6296 de rezultate pentru "miercuri 01 12 2004" (3.59 secunde)
Desi pentru anul 2006 previziunile sunt preponderent optimiste in ceea ce priveste cifra de afaceri, vanzarile, numarul de angajati, nivelul de investitii si climatul de afaceri, procentual increderea companiilor romanesti a scazut fata de anul 2004.
Importurile de produse agroalimentare din primele unsprezece luni ale lui 2005 au depasit nivelul consemnat pentru intreg anul 2004, valoarea acestora ridicandu-se la aproape 1,8 miliarde de euro, informeaza Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Avansul este mai rapid decat cel consemnat in 2004, cand valoarea dezechilibrului balantei comerciale a urcat cu 31,4% fata de nivelul din 2003.
Astfel, actionarii SIF Banat-Crisana vor primi pentru anul trecut un dividend brut de 0,05 lei noi pe actiune, egal cu nivelul pentru 2004, iar SIF Transilvania va acorda tot un dividend de 0,05 lei noi pe actiune, mai redus decat cel acordat pentru 2004, de 0,065 lei pe actiune.
Aceasta ar fi trebuit sa fie o nota buna data cresterii economice si un plus oferit programului guvernamental pus in practica dupa alegerile de la sfarsitul lui 2004.
Sorin Ovidiu Vantu a declarat, joi, la Realitatea TV, ca in 2004 s-a intalnit, intr-o parcare din Tancabesti, cu Traian Basescu, discutandu-se despre sprijin pentru ca acesta sa castige alegerile prezidentiale.
Sorin Ovidiu Vantu a declarat, joi, la Realitatea TV, ca in 2004 s-a intalnit, intr-o parcare din Tancabesti, cu Traian Basescu, discutandu-se despre sprijin pentru ca acesta sa castige alegerile prezidentiale.
in 1996 si in 2001-2004. A fost ales deputat de Calarasi, in legislatura 2004-2008, iar aproximativ 10 ani a fost membru titular in Adunarea Nationala a Bisericii Ortodoxe Romane. ... Vlad Tepes, judetul Calarasi) este un politician roman, membru al Parlamentului Romaniei in perioada 2004 - 2008.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electoralaā€¯.
Miercuri, ocupa-te de restantele de la serviciu. ... Marti si miercuri o sa simti nevoia de siguranta, de camin, asa ca daca ai posibilitatea, petrece-ti zilele in mijlocul familiei. ... Rasfata-te si odihneste-te, miercuri. ... Marti si miercuri, fii ambitioasa, asa cum iti sta bine.
Totodata, sesiunea extraordinara a Camerei s-a incheiat miercuri dupa-amiaza, cu doua zile inainte de termenul prevazut.
Deputatul PSD Ioan Cindrea a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca social-democratii asteapta pana miercuri un punct de vedere oficial al Guvernului asupra proiectului de lege privind majorarea punctului de pensie, urmand ca joi sa introduca o motiune de cenzura daca raspunsul Executivului va fi considerat nesatisfacator.
Guvernul a modificat, miercuri, hotararile privind organizarea alegerilor locale prin includerea unui model suplimentar de buletin de vot, astfel incat sa permita alegerea prin vot uninominal al presedintilor de consilii judetene.
Purtatorul de cuvant interimar al PSD, Marius Lazar, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca PSD va decide, miercuri, la Consiliul National, asupra unei eventuale aliante cu PC, dupa ce luni si marti cele doua formatiuni politice vor discuta despre acest lucru.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, la Constanta, ca Romania trebuie sa devina un imens santier dupa alegerile parlamentare pentru ca este nevoie sa fie construite sute de mii de locuinte pentru tineri si pentru persoanele cu probleme sociale.
Lideri ai PD-L s-au aflat, miercuri dimineata la Palatul Cotroceni pentru discutii cu presedintele Traian Basescu, pe tema configuratiei viitorului Cabinet. ... PD-L si PSD au programata, pentru miercuri, o noua runda de discutii, consacrata atribuirii portofoliilor si nominalizarii celor care urmeaza sa le ocupe.
El a aratat ca presedintele Romaniei are libertatea totala de a alege la ce evenimente participa, considerand ca nu a existat niciun dezechilibru politic intre participantii prezenti, miercuri, la aceasta ceremonie.
SJU Slatina are de miercuri un nou manager, Diana Iacobescu. ... De miercuri, fiica procurorului Eugen Iacobescu este noul manager al acestui spital. ... Octav Oprescu s-a aflat la conducerea SJU Slatina din 24 ianuarie pana miercuri, 24 iunie, cand a fost inlocuit de noul manager.
Radu Mazare (foto) a declarat, miercuri, in conferinta de presa, ca dosarul deschis de DNA privind modul in care Primaria Constanta a atribuit 800.
Parlamentarii PSD nu voteaza miercuri Guvernul Croitoru. ... Intamplarea de miercuri este doar o actiune frivola", a declarat presedintele PNL. ... In schimb, majoritatea parlamentara (PSD-PNL-UDMR si minoritati) va vota miercuri o decizie prin care va obliga Guvernul sa trimita cat mai repede bugetul la Parlament.
google-analytics.com