Cautare

377 de rezultate pentru "mieloida cronica" (3.50 secunde)
SHIATSU ofera energie, claritate mentala, recastigarea vitalitatii, prin eliminarea stresului zilnic si a starii de oboseala cronica. Este un sprijin in timpul perioadelor dificile ale vietii, cum ar fi pierderea unei persoane dragi, divort, etc.
Turnul a reprezentat insa si siguranta, securitatea personala, aici fiind protejate de pericole atat fiintele dragi, cat si bogatiile. Apoi, dupa ce cronica medievala s-a inchis, Turnul a devenit intruparea romantica a istoriei.
"80% dintre cei care au hepatita C dezvolta infectie cronica, ciroza, cancer hepatic. Numai 20% se vindeca de la mama natura", avertizeaza prof.
Saptamana aceasta ne indreptam atentia asupra hipertensiunii arteriale (HTA), boala cronica caracterizata prin valori crescute ale presiunii arteriale. La copii mici, aceasta stare este deseori legata de alte afectiuni cum ar fi:
Profilaxie Hipocondria este o boala cronica (pe termen lung) care poate debuta la orice varsta. Poate dura chiar multi ani.
Scleroza multipla este o boala cronica, nevindecabila a sistemului nervos central, ale carei cauze nu sunt complet cunoscute si pentru care nu exista un tratament curativ.
in varsta de 3 ani cu dezvoltare fizica deficitara, constipatie cronica si sistem imunitar scazut(infectii respiratorii frecvente), a fost adus la consultatie de homeopatie.
Cronica unui puci ratat contra lui Ceausescu Marturia Iata ce a declarat despre complot comandorul Anton Bejan, ultimul "conjurat" aflat in viata.
Cronica unui puci ratat contra lui Ceausescu Tradarea Cineva ii turnase pe complotisti. Imediat dupa intoarcerea lui Ceausescu, Ion Ionita a fost chemat la CC al PCR si Emil Bobu i-a spus sec sa-si bage mintile-n cap.
Cronica unui puci ratat contra lui Ceausescu Lovitura esuata Generalul Stefan Kostyal vazuse ca in 1977, imediat dupa cutremur, aparatul PCR parca paralizase, asteptand o reactie de la Nicolae Ceausescu, aflat intr-o vizita in Nigeria.
JURNALUL NATIONAL - Cum era sa ajunga Iliescu presedinte cu 5 ani inainte de Revolutie. Cronica unui puci ratat contra lui Ceausescu Corul nemultumitilor Dupa 1971, Nicolae Ceausescu si-a dat arama pe fata.
Cronica unui puci ratat contra lui Ceausescu In anul 1984, in Romania socialista se ajunsese la o situatie asemanatoare cu cea din romanul vestit al lui George Orwell.
infectii vaginale, mancarime a pielii, ulceratii orale, urticarii, eczeme, dureri articulare, balonare, diaree cronica, artrita, constipare, arsuri la stomac, tulburari ale somnului, lipsa de energie, probleme cronice ale sinusurilor, dureri de cap, probleme de vedere, alergii, mancarimi ale zonelor intime etc.
In cadrul Clinicii de Medicina Interna si Nefrologie din cadrul Institutului Clinic Fundeni, zi de zi, specialisti de renume national ingrijesc pacienti cu boala cronica de rinichi.
Cei care isi pun sanatatea pe locul doi si nu se menajeaza in perioada cronica a unei raceli sau altei boli sunt de doua ori mai predispusi la atacuri de cord fatale si la complicatii serioase ale afectiunilor.
meningita cronica; arachnoidita (inflamatie a arahnoidei, una dintre cele trei membrane care constituie meningele); scleroza in placi; tumori intra-rahidiene (meningiom, Hodgkin etc.).
Hepatita virala C este o inflamatie a ficatului datorata infectiei cu virusul hepatitei C, o afectiune cu transmitere prin contactul sangelui unei persoane neinfectate cu sange infectat. Boala poate fi acuta sau cronica. Hepatita virala C este o boala transmisibila.
Hipersensibilitatea la frig apare la persoane cu imunitatea dereglata, legata de problemele tractului gastrointestinal, in special ulcer si disbacterioze dar si la cei cu hepatita cronica , colecistita,pancreatita, amigdalita sau sinuzita.
Astmul este o boala cronica de plamani, caracterizata prin probleme recurente de respiratie si prin simptome ca: lipsa de aer, respiratie suieratoare, senzatie de apasare in piept si tuse.
Asa cum trebuie sa inceteze si subfinantarea cronica a sistemului de educatie. Și totusi, scoala romaneasca produce elite in continuare.
google-analytics.com